PDA

View Full Version : gratis- politiek


pj
8 maart 2004, 20:07
mijnheer Dedecker,
Wat vindt u van de gratis- politiek van spaspirit?
gaan zij altijd met de pluim lopen?

Herman Desmedt ©HD
8 maart 2004, 23:19
Als een gratis bus langs uw woning rijdt, je daarmee op tijd naar het werk kan en terug, dan is dat O.K.
Als dat niet kan, ben je toch verplicht met de wagen te gaan èn voor die gratis bus mee te betalen via de belastingen.
Als er overal openbaar vervoer te vinden zou zijn, zou het nog niet zo erg zijn en zou deze poll er heel anders uitzien.
Neen, zo is het helemaal niet! Bekijk de meeste industrieparken rond de steden, die daar nohtans daar soms al tientallen jaren ingeplant zijn. Rijden de bussen tot daar ? Neen! Waarom niet?
Nog geen deftig antwoord gekregen.

Thor
9 maart 2004, 03:51
Nog geen deftig antwoord gekregen.
Trek het je niet aan:er is geen deftig antwoord,maar we bezorgen de studiedienst van de SP.A wel massa's werk om er één te verzinnen. :wink:

pope
9 maart 2004, 15:18
Bekijk de meeste industrieparken rond de steden, die daar nohtans daar soms al tientallen jaren ingeplant zijn. Rijden de bussen tot daar ? Neen! Waarom niet?
Nog geen deftig antwoord gekregen.

Wonende in Zedelgem (West Vlaanderen) en werkende in de Zeebrugse voorhaven in gewone dagshiften is het onmogelijk om met het openbaar vervoer op je werk te geraken. Idem voor Assebroek (Brugge) - Gent-Zeehaven.
Wat baselt de SpA toch over GRATIS(?) politiek! Vorig jaar mijn belastingsbrief online laten uitrekenen en ingestuurd op FGOV. Vorige maand mijn afrekening gekregen. Verschil: 100 euro in mijn nadeel. TV-Distributie kost tegenwoordig méér dan de éénmalige aanschaf van een schotelantenne. Dus, zo GRATIS is dit wanbeleid nog niet!!

13 juni zal klaarheid brengen!

Herman Desmedt ©HD
9 maart 2004, 17:03
Bekijk de meeste industrieparken. Zelfde conclusie.

Straffer nog: in Brussel rijden er verschillende buslijnen van het centrum tot aan de NAVO (bus om de 10 minuten of zo, ook al is het niet nodig). Maar de eindhalte 500 meter verder zetten (kan zelfs zonder tussenstop) in het industriepark van de de Keiberg (met IBM, 3M, en massa's kleinere) en waar de bus VEEL gemakkelijker kan draaien, namelijk onder de grote invalsweg door, NEEN dat kan niet, want zowel de heren van de NAVO als het Brussels bestuur van trams en bussenl zijn daar al tientallen jaren tegen. En dan maar zagen over de mobiliteit enz terwijl politiekers zelf voor de immibiliteit zorgen.
Geen geld ervoor ????? Wablieft ? De bedrijven in dat en andere parken zijn al jaren bereid daar een bijdrage voor te leveren.

Jean-Marie Dedecker
9 maart 2004, 17:32
sinterklaas krijgt altijd de eer om weg te geven wat hij zelf niet betaald heeft.Wie hem bekritiseert krijgt echter de volle lading.Mensen krijgen graag geschenken.Wie het betaalt is hen volkomen gelijk.

Beer
9 maart 2004, 17:54
Sinterklaas is een heilig man,bij de Sp-A zijn ze zo heilig niet met al hun schandalen

Vlaamse Leeuw
9 maart 2004, 18:12
Sinterklaas is een heilig man,bij de Sp-A zijn ze zo heilig niet met al hun schandalen

Heilig man. Nee, nee. Wel zou er een scheinheilig paterke bestaan :wink:

Beer
9 maart 2004, 18:22
En ook een weenende maria die zijn vliegtuigen naar alle kanten laat vliegen

pj
9 maart 2004, 21:15
verkoolde briefjes van 10 000 bef enzo
:o :lol:

Beer
9 maart 2004, 21:52
Visa kaarten gratis en voor elk doel te gebruiken :lol: :lol: