PDA

View Full Version : Het regime feest, het volk lijdt


dominatrix
24 oktober 2008, 13:15
Het regime feest, het volk lijdt

24.10.2008 13.17u - Gisteravond werden in de Kamer een hele troep BB’s (bon belges) geridderd in de Koninklijke Orden.
Zo kreeg de fenicische feeks Onkelinx (PS) het Grootkruis in de Kroonorde. Begrijpelijk: als voormalig Minister van Justitie heeft ze er mee voor gezorgd dat er honderdduizenden Nouveaux Belges bijkwamen. Dat verdient enige dank van Albert de Belgique.
Voorts kregen nog een hele trits socialisten medailles en oorkonden. Grootkruisen in de Orde van Leopold I of Leopold II, medailles en lintjes van Grootofficier, Commandeur, Officier of Ridder in de Leopoldsorde waren er voor de notoire alcoholicus en oud-Kamerlid Jean-Pol Henry (PS), het door de kiezer gebuisde Kamerlid Magda De Meyer (SP.a), de Brusselse griezel en wanbegeerder van de IRIS-ziekenhuizen Yvan Mayeur (PS), de winnaar van de Homoprijs 2007 Guy Swennen (SP.a), de drugprofete Karine Lalieux (PS), de voorzitter-bullebak van de commissie Binnenlandse Zaken André Frédéric (PS), het volslagen onbekend Vlaams parlementslid Anne-Marie Baeke (SP.a), de evenmin illustere Colette Burgeon, Jacques Chabot, Jean-Marc Delizée, Thierry Giet en Annick Saudoyer (allen PS) en de Koekelaarse burgemeester & immobiliënzwendelaar Patrick Lansens (SP.a).
Nogmaals, begrijpelijk allemaal: de socialisten ontpopten zich in enkele decennia van harde republikeinen tot trouwe royalisten en nu dus gediplomeerde hovelingen van Bert Bibber.


Ook de neo-communisten krijgen ronkende titels van Le Palais-Het Paleis: nadat de groenen Magda Aelvoet en Jos Geysels als goede profeten van het cordon sanitaire reeds lid werden van de Kroonraad, zijn nu ook de chronisch ongewassen Kamerleden Zoé Genot en Muriel Gerkens van ECOLO Chevalier de l’Ordre de Léopold.


De Kamerbodes wisten te vertellen dat het regime massa’s fijne hapjes en sloten champagne dans les salons du Président de la Chambre liet aanrukken voor dit Belgisch feest.
Het Vlaams Belang heeft na de stemmingen gisteravond ijlings het gebouw verlaten om elke zweem van medeplichtigheid te vermijden.

Het Hof en zijn paladijnen feesten, het volk zucht onder de financiële crisis.

bron: http://www.filipdeman.org/1/741/

Vertel mij eens; zo pakweg Zoé Genot bijvoorbeeld, (Wiens hoofdzakelijke bezigheid het is zo veel mogelijk illegalen te regulariseren) verdient die dit?

http://www.zoegenot.be/