PDA

View Full Version : Wie de bal kaatst


joppe
13 april 2004, 14:31
Op de website en in debatten spreken AEL leden vaak opruiende taal.
"geen debat maar actie", "we zullen onze rechten opeisen", "geen woorden meer maar daden", bedreigen van politici en journalisten en meer van dat fraais.

Beseft u echter dat u een minderheid vormt in vlaanderen, en dat wanneer u blijft het confliktmodel hanteren dat dat wel eens aardig in uw nadeel zou kunnen uitdraaien?

Momenteel waant u zich natuurlijk nog sterk omdat u zich gesteund voelt door de bepaalde linkse groeperingen waarmee u een soort verstandshuwelijk hebt afgesloten ter bestrijding van de gemeenschappelijke rechtse vijand.

Maar vanwege uw extreme standpunten tegenover homos, vrouwen en niet-gelovigen zou deze steun wel eens onverwachts kunnen wegvallen.

Wanneer u de vlaming blijft provoceren met uw agressief gedrag zal er vroeg of laat een overweldigende tegenreactie komen.
Uzelf dan nog in de slachtofferrol proberen te wringen zal dan ook niet meer lukken, daarvoor hebt uw reeds teveel van uw oren gemaakt.

Of bent u het helemaal oneens met deze analyse? en zo ja, een beetje meer uitleg graag.

Le_Terre
13 april 2004, 15:28
Idd, da denk ik er ook over.
En ipv altijd brand en moord te schreeuwen, zouden jullie beter opbouwend werken.
Jullie hebben gezag onder de migrantenjongeren, dus ipv van ze op te hitsen zouden jullie ze beter aansporen om naar school te gaan, niet rond te hangen snachts in de week de mensen terroriseren, ze begeleiden in naschoolse opvang bv, zich inmengen in de autochtone bevolking, etc.
De moslimscouts is al een goed voorbeeld.
Maar natuurlijk in de huidige situatie zou er een extremistisch islamitische achtergrond inzitten vrees ik.

Ahmed Azzuz
14 april 2004, 13:35
beste,
ik ben totaal oneens met jouw analyse,
alles wat wij zeggen komt provocerend over voor diegene die het niet gewoon is of wilt zijn dat ook allochtonen een mening hebben en hiervoor opkomen. men is het niet gewoon dat allochtonen hun rechten opeisen daarom gebruikt men onwaarheden om het inhoudelijk debat niet te willen aangaan.
wat betreft homo's , wij zijn de enige die echt ons standpunt complexloos durven te uiten,(maw, wij zijn de enige die eerlijk zijn, je weet heel goed dat holebi's maatschappelijk door de meerderheid van de belgische bevolking worden verketterd. ) daarnaast zijn wij ook de enige die het menen als we zeggen dat discriminatie tegen homo's en andere minderheidsgroepen streng moet bestraft worden.
wat betreft vrouwen hebben wij nooit iets gezegd dat in het nadeel zou zijn van de rechten van de vrouw, integendeel moslims hebben eeuwenlang voor men hier in het westen over de rechten van de vrouw sprak rechten toegekend aan de vrouw. als MDP zullen we ook elke vorm van discriminatie tov vrouwen aanvechten.
en uiteindelijk niet moslims, ik weet echt niet waar je het uithaalt maar we hebben nooit iets negatiefs gezegd over nietmoslims en als moslims zullen we dit ook nooit doen daar dit niet compatibel is met wat ons geloof ons leert. als moslims moet je alle mensen respecteren, los van hun overtuigingen, alle mensen zijn volgens de islam gelijk of ze nu moslim zijn of niet.

je moet weten (en dit kun je zeker opzoeken) dat bij de opkomst van de AEL heel wat machten bestonden en nog steeds bestaan die in ons een bedreiging zien omwille van de ontmaskering van deze machten. bvb; dat er racisten en fraudeurs zitten binnen heel wat politiecorpsen en dat deze hun macht misbruiken is nu een feit dankzij de druk die wij hebben uitgeoefend. dat partijen die zich democratisch noemen zoals SPa vooral bedriegers zijn , zullen we dan ook met MDP bewijzen (wat zeker niet moeilijk te realiseren is).
al diegene die ons criminaliseren en onwaarheden over ons vertellen zijn mensen die ons grondwettelijk recht om deel te nemen aan het maatschappelijk debat willen ontnemen, dit enkel en alleen omdat deze heel wat te verbergen hebben.

kangoo
14 april 2004, 14:53
Ik lees hier alleen maar over jullie rechten opeisen, zou het niet beter zijn moesten jullie eerst eens op jullie plichten gewezen worden. Wanneer jullie jullie plichten vervullen, dan kan er pas sprake zijn van eventuele rechten. Via asielbedrog het land binnenkomen is al een overtreding van een recht, en dan maar melken over jullie rechten die jullie gaan opeisen. Dat de socialisten een bende maffiosi zijn is goed geweten, maar je hebt er ook deel van uitgemaakt, wiens kebab men eet.........