PDA

View Full Version : Het Vlaams Blok over Raszuiverheid....


thePiano
20 december 2002, 22:31
Ik heb me dikwijls afgevraagd, waarom het Vlaams Blok zo gekant is tegen de naturalisaties en ik heb ook een antwoord gezocht op vragen zoals bv waarom de naturalisaties sinds 1974 terug *geevalueerd moeten worden.

In het boek "Baas in Eigen Land" besteedt Filip Dewinter een gans hoofdstuk (III; pag 151-193) aan de geschiedenis van de naturalisaties. Onder de titel: "De 'Nieuwe Belgen': de multikulstaat in wording", kan je, behoudens een paar elementaire fouten, de evolutie in de wetgeving mbt tot 'het Belg worden' vrij getrouw volgen.

Sinds 1974 tot op heden werden er ongeveer 670.000 mensen tot Belg genaturaliseerd. Met drie belangrijke uitschieters ingevolge veranderingen in de betrokken wetgeving, namelijk de wet van 28 juni 1984, de zgn 'wet-Gol' en een tweede belangrijke wetswijziging op 13 juni 1991. Thans is er ook een derde versoepeling (snel-Belg wet van 1 mei 2000) maar in tegenstelling tot wat Dewinter in zijn boek schrijft, heeft een vreemdeling nog steeds een geboorteakte nodig. Blijkbaar heeft ie niet kunnen wachten tot de wet in het Staatsblad verscheen (..)

Tot 1984 goldt de wet op het verwerven van de Belgische nationaliteit op basis van afstamming en bloedverwantschap het zgn 'ius sanguinis'. Tot op heden is het Blok een voorstander van die 'oude' wetgeving en verwijst daar herhaaldelijk naar in haar programma en congresteksten.

Als Frank Van Hecke nog op 4 mei 2003 zegt dat vreemdelingen zich zoals "Vlaming onder Vlamingen" moeten leven of anders "opkrassen", is het duidelijk genoeg wat met 'ius soli' wordt bedoeld me dunkt.

Het 'ius soli' behelst het verwerven van de nationaliteit op basis van geboorte of woonachtig in het land.

Het is belangrijk het verschil te kennen tussen 'ius soli' en het 'ius sanguinis', want daar ligt precies de knoop.

Belangrijke wijziging was de wet Gol van 28 juni 1984.

In het kader van de gelijkberechtiging van mannen én vrouwen werd wat de BLOED-afstamming betreft de lat gelijk gelegd, en dat vooral dan wanneer het een gemengd huwelijk betrof.
Voordien gold enkel wanneer de wettige vader een Belg was, de kinderen ervan dit ook automatisch werden. Door die wet van Gol echter, werden ook de kinderen van de wettige Belgische moeder (die met een vreemdeling gehuwd was) OOK Belg. Iets wat voor jou en mij een logische kwestie lijkt, is dat duidelijk niet voor het Blok.
Volgens het Blok zijn mannen en vrouwen NIET gelijk.
Door die wet werden er op slag 67 000 jongeren -wiens moeder een Belgische was maar de vader nièt- beneden de 18 jaar, genaturaliseerd.
Deze wetgeving loopt natuurlijk verder tot de dag van vandaag en heeft zo zijn effect op de cumul van naturalisaties, daar het om een automatische toekenning gaat.


Een volgende zeer belangrijke wetswijziging was die van 13 juni 1991.

Hier gaat het om een genuanceerde toepassing van het 'ius sanguinis' en het 'ius soli' principe.

Het Koninklijk Commissariaat deelde vreemdelingen ('nieuwkomers') in drie groepen:
- zij die naar hier kwamen - de eerste generatie
- de kinderen van hen, in België geboren - de tweede generatie
- de kinderen (in België geboren) van de tweede generatie - de zgn derde generatie.

De nieuwe wetgeving behelste deze 'derde generatie' en die verwierven (mits nog wat andere voorwaarden van de status van de ouders) automatisch de Belgische nationaliteit omwille van het 'ius soli'.
Door deze wet werden nog eens 30 993 vreemdelingen op slag Belg. Ook deze wet heeft tot op vandaag zijn weerslag op de cumul van naturalisaties daar het ook om een automatisme gaat.

Voordien (voor 1984) werd het 'ius soli' enkel bij uitzondering toegepast.
Wanneer Filip Dewinter zegt: "Een naturalisatie moet je verdienen", moet je dat wel echt lètterlijk nemen. Een rijke gefortuneerde zakenman, vanwaar hij ook moge kome, en investeert in fabrieken en tewerkstelling zal uiteraard makkelijker in aanmerking komen voor het 'ius soli' dan een arme sloeber vanuit Joegoslavië, Slowakije of uit de Maghreb. Anders gezegd: een nationaliteit kan je dus ook *kopen*, als je maar kapitaalkrachtig genoeg bent. Het 'ius soli' is ook en vooral een voorrecht voor de adel. Prinsen, hertogen, graven, ridders edm hebben nooit en te nimmer problemen gekend om Belg te worden. In de middeleeuwen kon je op slag 'sinjoor' in Antwerpen worden, als je iet of wat betekende, niemand die ooit vroeg of je ouders 'van hier' kwamen.

Tot nog toe heeft het Vlaams Blok met lede ogen moeten toekijken hoe eerst de gelijkberechtiging van mannen en vrouwen inzake burgerrechten (alle Belgen zijn gelijk voor de wet.... maar mannen waren dat tot 1984 ietskes meer) voor een toevloed van naturalisaties heeft gezorgd en dan wat later ('91) nog eens de kinds-kinderen van nieuwkomers hun rechtmatige plaats in de maatschappij verkregen. Dat daar vooral de mensen van Turkse en Marokkaanse origine (en daarenboven ook nog de Islam-religie beoefenen) van genoten hebben ligt voor de hand: zij maakten het grootste deel uit van de import van werkkrachten in de zestiger jaren, om als slaven in de mijnen en de zware industrie te verdienen.


De wet, die vanaf 1 mei 2000 van kracht werd, kreeg in de pers al vlug de naam `snel-Belg-wet' opgeplakt.


Die naam is sterk overdreven, maar door de wet is de verwerving vande Belgische nationaliteit een stuk gemakkelijker geworden, zowel via de weg van de`nationaliteitsverklaring' als via de weg van de `naturalisatie'. In het eerste geval gaat het omeen recht om de Belgische nationaliteit te bekomen, in het tweede geval blijft het een gunst om de Belgische nationaliteit te krijgen, maar beide procedures worden aanzienlijk toegankelijker gemaakt.

Even kort in herinnering brengen waar het concreet overgaat.
Vreemdelingen die de volle leeftijd van achttien bereikt hebben en die, hetzij in België geboren en sedert de geboorte in het land woonachtig zijn, hetzij in het buitenland geboren zijn uit een ouder die op het tijdstip van de verklaring de Belgische nationaliteit bezit, kunnen het Belgisch staatsburgerschap bekomen via de procedure van 'nationaliteitsverklaring'.

Ook meerderjarige vreemdelingen die sedert ten minste zeven jaar de hoofdverblijfplaats in België hebben en op het tijdstip van de verklaring gemachtigd zijn of toegelaten zijn tot een verblijf van onbeperkte duur in het Rijk of gemachtigd zijn er zich te vestigen, kunnen van de nationaliteitsverklaring gebruik maken.

De termijn waar binnen het parket advies moet uitbrengen, werd bovendien tot één maand teruggebracht.
Ook de regeling voor naturalisatie is sinds 1 mei 2000 anders.
De vereiste termijn van verblijf vooraleer men naturalisatie kan aanvragen, is nu drie jaar (eerder vijf jaar) of twee jaar(eerder drie jaar) voor vluchtelingen. De termijn waarin het parket advies moet uitbrengen, isteruggebracht tot één maand.

De test op integratiewil is (eindelijk) afgeschaft en de naturalisatieprocedure is bovendien gratis geworden.


Wat ik mij natuurlijk bij dit alles afvraag is bv, sinds '74 werden er al zo'n 670.000 mensen genaturaliseerd. Als we zouden teruggaan tot 1900 komen daar nog ettelijke tienduizenden bij. Doe daar nog wat eeuwen bovenop.... terug tot 1302 in de tijd bv :p.... tjah, met wat zijn we dan bezig hé ? Je zou voor minder bang zijn om even ' je antecedenten na te gaan' en kijken of je wel in aanmerking komt voor het door het Vlaams Blok zo aanbeden principe van het 'ius sanguinis': afstamming naar het bloed in de MANnelijke lijn. ;)

http://www.standaard.be/assets/images_upload/dsfd10.jpg

Bron: "Baas in Eigen Land", door Filip Dewinter; 2000;
ISBN 90-805616; Uitgeverij Egmont

thePiano
25 mei 2003, 18:41
Heden deze tekst een beetje geaktualiseerd.

Zonder dank ;)

vlaanderen72
25 mei 2003, 20:19
Heden deze tekst een beetje geaktualiseerd.

Zonder dank ;)



GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP....

Paulus de Boskabouter
25 mei 2003, 22:30
http://www.standaard.be/assets/images_upload/dsfd10.jpg



Heeft die vent z'n wenkbrauwen laten bijwerken??
Vroeger had ie er maar één ! 8O

Knuppel
26 mei 2003, 00:45
en dat bewijst wat?

ferro
26 mei 2003, 13:35
Ik denk niet dat het Blok een overdreven interesse heeft voor raszuiverheid,als ik sommige van hun leden bekijk...

Supe®Staaf
26 mei 2003, 15:06
Die herziening van naturalisatie, staat dat nog in hun pakket eisen?
Het lijkt me iets uit het inderhaast weggemoffelde 70-puntenplan:

26. DE SINDS 1991 TOEGEKENDE NATIONALITEITSVERWERVINGEN HERZIEN
De nationaliteitswet van 13 juni 1991 voorziet eveneens de mogelijkheid aan de hier geboren vreemdelingenkinderen om de nationaliteit te verwerven via een nationaliteitsverklaring. De wet voorziet zelfs een nationaliteitsverwerving voor vreemdelingen van de tweede generatie die hier niet geboren zijn.
Aangezien het verwerven van de nationaliteit vandaag veel te gemakkelijk kan, is het Vlaams Blok voorstander om bovengenoemde mogelijkheden af te schaffen en de aldus bekomen nationaliteitsverwervingen te kunnen herzien.

Bruno*
27 mei 2003, 01:05
Superstaaf, heb jij het volledige 70pt-plan?

Supe®Staaf
28 mei 2003, 20:45
Superstaaf, heb jij het volledige 70pt-plan?
http://forum.politics.be/viewtopic.php?t=2743&highlight=puntenplan
Ziedaar den ooievaar!

Quicky
29 mei 2003, 12:05
Ik heb me dikwijls afgevraagd, waarom het Vlaams Blok zo gekant is tegen de naturalisaties en ik heb ook een antwoord gezocht op vragen zoals bv waarom de naturalisaties sinds 1974 terug *geevalueerd moeten worden.

In het boek "Baas in Eigen Land" besteedt Filip Dewinter een gans hoofdstuk (III; pag 151-193) aan de geschiedenis van de naturalisaties. Onder de titel: "De 'Nieuwe Belgen': de multikulstaat in wording", kan je, behoudens een paar elementaire fouten, de evolutie in de wetgeving mbt tot 'het Belg worden' vrij getrouw volgen.

Sinds 1974 tot op heden werden er ongeveer 670.000 mensen tot Belg genaturaliseerd. Met drie belangrijke uitschieters ingevolge veranderingen in de betrokken wetgeving, namelijk de wet van 28 juni 1984, de zgn 'wet-Gol' en een tweede belangrijke wetswijziging op 13 juni 1991. Thans is er ook een derde versoepeling (snel-Belg wet van 1 mei 2000) maar in tegenstelling tot wat Dewinter in zijn boek schrijft, heeft een vreemdeling nog steeds een geboorteakte nodig. Blijkbaar heeft ie niet kunnen wachten tot de wet in het Staatsblad verscheen (..)

Tot 1984 goldt de wet op het verwerven van de Belgische nationaliteit op basis van afstamming en bloedverwantschap het zgn 'ius sanguinis'. Tot op heden is het Blok een voorstander van die 'oude' wetgeving en verwijst daar herhaaldelijk naar in haar programma en congresteksten.

Als Frank Van Hecke nog op 4 mei 2003 zegt dat vreemdelingen zich zoals "Vlaming onder Vlamingen" moeten leven of anders "opkrassen", is het duidelijk genoeg wat met 'ius soli' wordt bedoeld me dunkt.

Het 'ius soli' behelst het verwerven van de nationaliteit op basis van geboorte of woonachtig in het land.

Het is belangrijk het verschil te kennen tussen 'ius soli' en het 'ius sanguinis', want daar ligt precies de knoop.

Belangrijke wijziging was de wet Gol van 28 juni 1984.

In het kader van de gelijkberechtiging van mannen én vrouwen werd wat de BLOED-afstamming betreft de lat gelijk gelegd, en dat vooral dan wanneer het een gemengd huwelijk betrof.
Voordien gold enkel wanneer de wettige vader een Belg was, de kinderen ervan dit ook automatisch werden. Door die wet van Gol echter, werden ook de kinderen van de wettige Belgische moeder (die met een vreemdeling gehuwd was) OOK Belg. Iets wat voor jou en mij een logische kwestie lijkt, is dat duidelijk niet voor het Blok.
Volgens het Blok zijn mannen en vrouwen NIET gelijk.
Door die wet werden er op slag 67 000 jongeren -wiens moeder een Belgische was maar de vader nièt- beneden de 18 jaar, genaturaliseerd.
Deze wetgeving loopt natuurlijk verder tot de dag van vandaag en heeft zo zijn effect op de cumul van naturalisaties, daar het om een automatische toekenning gaat.


Een volgende zeer belangrijke wetswijziging was die van 13 juni 1991.

Hier gaat het om een genuanceerde toepassing van het 'ius sanguinis' en het 'ius soli' principe.

Het Koninklijk Commissariaat deelde vreemdelingen ('nieuwkomers') in drie groepen:
- zij die naar hier kwamen - de eerste generatie
- de kinderen van hen, in België geboren - de tweede generatie
- de kinderen (in België geboren) van de tweede generatie - de zgn derde generatie.

De nieuwe wetgeving behelste deze 'derde generatie' en die verwierven (mits nog wat andere voorwaarden van de status van de ouders) automatisch de Belgische nationaliteit omwille van het 'ius soli'.
Door deze wet werden nog eens 30 993 vreemdelingen op slag Belg. Ook deze wet heeft tot op vandaag zijn weerslag op de cumul van naturalisaties daar het ook om een automatisme gaat.

Voordien (voor 1984) werd het 'ius soli' enkel bij uitzondering toegepast.
Wanneer Filip Dewinter zegt: "Een naturalisatie moet je verdienen", moet je dat wel echt lètterlijk nemen. Een rijke gefortuneerde zakenman, vanwaar hij ook moge kome, en investeert in fabrieken en tewerkstelling zal uiteraard makkelijker in aanmerking komen voor het 'ius soli' dan een arme sloeber vanuit Joegoslavië, Slowakije of uit de Maghreb. Anders gezegd: een nationaliteit kan je dus ook *kopen*, als je maar kapitaalkrachtig genoeg bent. Het 'ius soli' is ook en vooral een voorrecht voor de adel. Prinsen, hertogen, graven, ridders edm hebben nooit en te nimmer problemen gekend om Belg te worden. In de middeleeuwen kon je op slag 'sinjoor' in Antwerpen worden, als je iet of wat betekende, niemand die ooit vroeg of je ouders 'van hier' kwamen.

Tot nog toe heeft het Vlaams Blok met lede ogen moeten toekijken hoe eerst de gelijkberechtiging van mannen en vrouwen inzake burgerrechten (alle Belgen zijn gelijk voor de wet.... maar mannen waren dat tot 1984 ietskes meer) voor een toevloed van naturalisaties heeft gezorgd en dan wat later ('91) nog eens de kinds-kinderen van nieuwkomers hun rechtmatige plaats in de maatschappij verkregen. Dat daar vooral de mensen van Turkse en Marokkaanse origine (en daarenboven ook nog de Islam-religie beoefenen) van genoten hebben ligt voor de hand: zij maakten het grootste deel uit van de import van werkkrachten in de zestiger jaren, om als slaven in de mijnen en de zware industrie te verdienen.


De wet, die vanaf 1 mei 2000 van kracht werd, kreeg in de pers al vlug de naam `snel-Belg-wet' opgeplakt.


Die naam is sterk overdreven, maar door de wet is de verwerving vande Belgische nationaliteit een stuk gemakkelijker geworden, zowel via de weg van de`nationaliteitsverklaring' als via de weg van de `naturalisatie'. In het eerste geval gaat het omeen recht om de Belgische nationaliteit te bekomen, in het tweede geval blijft het een gunst om de Belgische nationaliteit te krijgen, maar beide procedures worden aanzienlijk toegankelijker gemaakt.

Even kort in herinnering brengen waar het concreet overgaat.
Vreemdelingen die de volle leeftijd van achttien bereikt hebben en die, hetzij in België geboren en sedert de geboorte in het land woonachtig zijn, hetzij in het buitenland geboren zijn uit een ouder die op het tijdstip van de verklaring de Belgische nationaliteit bezit, kunnen het Belgisch staatsburgerschap bekomen via de procedure van 'nationaliteitsverklaring'.

Ook meerderjarige vreemdelingen die sedert ten minste zeven jaar de hoofdverblijfplaats in België hebben en op het tijdstip van de verklaring gemachtigd zijn of toegelaten zijn tot een verblijf van onbeperkte duur in het Rijk of gemachtigd zijn er zich te vestigen, kunnen van de nationaliteitsverklaring gebruik maken.

De termijn waar binnen het parket advies moet uitbrengen, werd bovendien tot één maand teruggebracht.
Ook de regeling voor naturalisatie is sinds 1 mei 2000 anders.
De vereiste termijn van verblijf vooraleer men naturalisatie kan aanvragen, is nu drie jaar (eerder vijf jaar) of twee jaar(eerder drie jaar) voor vluchtelingen. De termijn waarin het parket advies moet uitbrengen, isteruggebracht tot één maand.

De test op integratiewil is (eindelijk) afgeschaft en de naturalisatieprocedure is bovendien gratis geworden.


Wat ik mij natuurlijk bij dit alles afvraag is bv, sinds '74 werden er al zo'n 670.000 mensen genaturaliseerd. Als we zouden teruggaan tot 1900 komen daar nog ettelijke tienduizenden bij. Doe daar nog wat eeuwen bovenop.... terug tot 1302 in de tijd bv :p.... tjah, met wat zijn we dan bezig hé ? Je zou voor minder bang zijn om even ' je antecedenten na te gaan' en kijken of je wel in aanmerking komt voor het door het Vlaams Blok zo aanbeden principe van het 'ius sanguinis': afstamming naar het bloed in de MANnelijke lijn. ;)

http://www.standaard.be/assets/images_upload/dsfd10.jpg

Bron: "Baas in Eigen Land", door Filip Dewinter; 2000;
ISBN 90-805616; Uitgeverij Egmont

Wordt gij da nu nooit moe, precies of ge gaat iets bereiken met uw "aan uw eigen waarheid aangepaste" versie van deze artikels.

Pat
29 mei 2003, 16:35
http://www.standaard.be/assets/images_upload/dsfd10.jpg



Heeft die vent z'n wenkbrauwen laten bijwerken??
Vroeger had ie er maar één ! 8O

Daarom:

Bert is evil !!! (http://www.spacecat.com/bert/evidence.htm)

http://www.spacecat.com/bert/img/bert4.gif

Jan Zonder Vrees
30 mei 2003, 16:52
ZEG PIANootje, wanneer ga jij doorhebben dat de multiculture samenleving eigelijk een moslimsamenleving is aan het worden? Mijn ma hare vent is leraar in verschillende scholen en ik heb hem daarnet nog terloops gevraagd hoe het zit met islam in school. Hij antwoordde doodleuk dat er niet zoveel islamieten zijn op school.. hij geeft les aan de laatste 2 jaren. Toen ik er dieper op in ging moest hij echter toegeven dat in de eerste 3 jaren middelbaar onderwijs het onderricht van islam FORS gestegen is. in het zesde jaar van 1 van de scholen zit welgeteld 1 islamiet. ook heb ik vastgesteld dat in mijn vroegere basisschooltje waar ik begon als kleine pagadder, BIJNA GEEN autochtone kinderen meer zitten terwijl toen ik er zat er bijna geen allochtonen zaten. In Nederland is de situatie veel erger dan hier maar dat wil niet zeggen dat wij moeten beweren dat er hier geen probleem is. Als onze bevolking daalt en moslims werpen gelijk konijnen dan moet een verstandig mens toch zien dat dat problemen gaat veroorzaken!!!! Het is niet omdat het probleem nog niet groot genoeg is dat we het moeten negeren!! Als het probleem zich uiteindelijk kenbaar maakt zal het te groot zijn om het op een menselijke manier op te lossen. GAAN WIJ DAN JEAN LUC DEHAENE roepen omdat het probleem zich nu effectief stelt???????? EN hoe gaat hij het oplossen..? Probleem: honderdduizenden(optimistisch getal) islamieten,mohammedanen,... noem het gelijk ge wilt, die over de hele lijn onze samenleving verwerpen en de islam in de plaats willen. ONZE JEAN LUC of anderen GAAN VERDER MOETEN GAAN DAN HUN GOOCHELTRUCJES MET PROCENTEN.!!! HIER GAAT IETS ZWAAR MIS IN EUROPA EN SLECHTS WEINIGEN DIE HET ZIEN!!!!!! Die extreme islamieten spannen heel geduldig elke dag of week een paar nieuwe dwaze schapen voor hun kar tot ze groot genoeg zijn... Abou chacha spreekt al over"mobiliseren" En joden haten als de beste natuurlijk..dat is een basisvoorwaarde om goed moslim te zijn.
OM terug te komen naar die VELE islamieten van de eerste 3 jaren...... BINNEN 3 JAAR ZAL ER EEN MASSALE CONSTANTE STROOM WESTEN HATERS(natuurlijk ook niet allemaal maar de gematigden volgen uiteraard de extremisten) UIT DE SCHOLEN VLOEIEN die op hun beurt weer van papa belgique een moslima mogen laten posten uit het veroverd gebied. DIT ZAL ZO DOORGAAN TOT WIJ EUROPEANEN IN DE MINDERHEID ZIJN!!!! Duurt dit nog 20 jaar ,30,40,50...wie zal het zeggen ... er zijn immers zoveel factoren die meespelen. Misschien gaat onze regering een beetje onraad ruiken en verstrengen ze de wetgeving. dat dient natuurlijk om de publieke opinie dan gunstig te stemmen. En zodra de publieke belangstelling een beetje daalt vegen ze er terug hun botten aan. Tot zulke absurde pogingen tot oplossing zie ik ze VOLLEDIG in staat. OFwel weten ze niet beter en zijn ze gewoon blind voor de gang van zaken ofwel hebben ze als LAFAARDS allang aanvaard dat Europa in de toekomst zal leven onder bewind van Saudi Aranest. HUN ZAKKEN ZULLEN GOED GEVULD ZIJN TEGEN DAN EN ZIJ VERHUIZEN GEWOON EN GAAN RENTENIEREN. MAAR HET ZAL NIET PAKKEN !!!!! ALS HET ZO DOORGAAT KOMT DE EUROPESE BURGEROORLOG ER ZONDER TWIJFEL EN TZAL NI ZIJN DOOR T VLAAMS BLOK!!!! VELE VAN DIE MENSEN ZIEN ZELF THE BIG PICTURE NIET MAAR VOELEN DE DREIGING . Vlaanderen onafhankelijk kan het probleem slechts op kleine schaal aanpakken. DIT MOET OP EUROPEES NIVEAU GEBEUREN.

PIANO HEBT GIJ KINDEREN? ZOUDEN DIE HOUDEN VAN DE SHARIA? OF MISSCHIEN UW KLEINKINDEREN OF IN HET MEEST OPTIMISTISCHE GEVAL UW ACHTERKLEINKINDEREN.? misschien ver gezocht maar de islamieten gaan voor de volle 100 procent. dat bewezen de vrienden van AL kaiet! a . ook de politiek geinteresserde tulbanden in brussel gaan voor de zuiverste vorm van islam .die mensen mogen daar zomaar rond lopen terwijl ze er openlijk voor uit komen dat ze het binnenkort allemaal anders gaan doen. BUITENSMIJTEN DIE HANDEL. OF ZE ZULLEN ZELF BRANDEN IN HUN HEL VOOR ONGELOVIGEN. ZITTEN WIJ IN DE 21ste EEUW OF IN DE ZESDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
PIANO ONTKEN MAAR MIJN ZUS IS OOK ZO DIE WORDT SOMS ZELF S EEN BEETJE AGRESSIEF(PUUR UIT ONWETENDHEID) WANNEER IK GEWOON NOG MAAR FEITEN AANHAAL. DUTCH heeft het bij het rechte eind dat is gewoon een feit!
DE GESCHIEDENIS HERHAALT ZICH ... MAAR KOMT IN EEN ANDERE VERPAKKING EN GIJ DENKT DAT GE NA EEN EVENTUELE B O VOOR NE WITTE GAAT AANZIEN WORDEN!!! MAAK MAAR DAT GE WEG ZIJT TEGEN DAN WANT NA ONZE TOEKOMSTIGE ERVARINGEN(nee pipo geen glaze bol) MET DE ISLAM REGELTJES GAAN DE COLABORATEURS NIE ALLEEN DE HAREN AFGESNEDEN WORDEN!
Het doet mij geen plezier dit hier neer te "moeten " schrijven maar ik heb onlangs de waarheid ontdekt .. en eerst dacht ik nog dat het allemaal door israel kwam... wat was ik naief!!!

HE WHO DOES NOT SEE IS NOT NECESSARILY BLIND!!!!!

hopend op een vreedzame afloop.. maar vrezend voor joegoslavisch scenario...

Kotsmos
30 mei 2003, 18:47
is dat een tekst of een schriftelijke imitatie van iemand die keihard in de kont geneukt is?

Pat
30 mei 2003, 18:58
Da's de fanclub van ThePiano die hem overal in zijn kielzog volgt. Als ThePiano nog meer promotie maakt op PoliticsInfo, dan krijg je dit.

Jan Zonder Vrees
30 mei 2003, 19:10
nog zo n intelligente opmerkingen? proficiat jongens,probeer nog eens..

Paulus de Boskabouter
30 mei 2003, 21:19
Da's de fanclub van ThePiano die hem overal in zijn kielzog volgt. Als ThePiano nog meer promotie maakt op PoliticsInfo, dan krijg je dit.

:evil: inderdaad. opeens duiken hier van die figuren op.

'k heb het al eens vernoemd; er is niet alleen een piano verhuisd, er zijn nog wat antieke meubelstukken meegekomen :evil: :x

numarx
30 mei 2003, 21:27
Immigratiestop op dit forum afkondigen?

Paulus de Boskabouter
30 mei 2003, 21:30
Immigratiestop op dit forum afkondigen?

gedwongen repatriëering :evil:
En als ze niet braaf zijn ; 'het kussentje' :!: :x

alpina
30 mei 2003, 21:40
Immigratiestop op dit forum afkondigen?

gedwongen repatriëering :evil:
En als ze niet braaf zijn ; 'het kussentje' :!: :x

Guderian stelt in een andere topic een passagiersschip voor, een c130 vond hij niet efficient genoeg!!

Kotsmos
31 mei 2003, 07:13
nog zo n intelligente opmerkingen? proficiat jongens,probeer nog eens..

komende van u vind ik dat een verschrikkelijke belediging
leer eerst een degelijke tekst opstellen, leer er dan op een normale manier uw mening in verkondigen, probeer vervolgens die mening te onderbouwen, en als het dán boeiend is om te lezen, dan moogt ge uzelf intelligent vinden.

Supe®Staaf
31 mei 2003, 08:53
Wordt gij da nu nooit moe, precies of ge gaat iets bereiken met uw "aan uw eigen waarheid aangepaste" versie van deze artikels.
Toon liever aan waar het artikel fout is of uit de bocht gaat.
Beweren dat iets niet waar is zonder argumenten, maar enkel met een persoonlijke sneer op een forumfiguur die u onwelgevallig is, maakt hier weinig indruk.

Jan Zonder Vrees
31 mei 2003, 10:38
Wat kan mij die fucking vorm van die tekst schelen, achterlijke kotskop!
Het is de inhoud die telt en al lijkt dat alles nu sterk overdreven, ontkennen dat er waarheden inzitten kunnen alleen de meest dwaze en naieve mensen die denken dat de mens van nature goed is en dus zal iedereen hier wel goede bedoelingen hebben...
Aan dit tempo is onze beschaving aan het eind van deze eeuw tot chaos herleid. En dan zullen de ich habe es nicht gewusst-pipos nog het hardst roepen om Amerika.

Kotsmos
31 mei 2003, 10:41
Wat kan mij die fucking vorm van die tekst schelen, achterlijke kotskop!

het is een essentieel onderdeel van de discussie, gekkie.

Het is de inhoud die telt en al lijkt dat alles nu sterk overdreven, ontkennen dat er waarheden inzitten kunnen alleen de meest dwaze en naieve mensen die denken dat de mens van nature goed is en dus zal iedereen hier wel goede bedoelingen hebben...

als dat niet zo is, doe dan tenminste een poging om dat te weerleggen, in plaats van enkel te zéggen dat het niet zo is.

Aan dit tempo is onze beschaving aan het eind van deze eeuw tot chaos herleid. En dan zullen de ich habe es nicht gewusst-pipos nog het hardst roepen om Amerika.

van hetzelfde, maar dan in omgekeerde zin. Gij beweert iets, de bewijslast ligt bij u. Doe toch verdomme wat moeite om geloofwaardig over te komen!

Supe®Staaf
31 mei 2003, 11:04
ZEG PIANootje, wanneer ga jij doorhebben dat de multiculture samenleving eigelijk een moslimsamenleving is aan het worden? Mijn ma hare vent is leraar in verschillende scholen en ik heb hem daarnet nog terloops gevraagd hoe het zit met islam in school. Hij antwoordde doodleuk dat er niet zoveel islamieten zijn op school.. hij geeft les aan de laatste 2 jaren. Toen ik er dieper op in ging moest hij echter toegeven dat in de eerste 3 jaren middelbaar onderwijs het onderricht van islam FORS gestegen is. in het zesde jaar van 1 van de scholen zit welgeteld 1 islamiet. ook heb ik vastgesteld dat in mijn vroegere basisschooltje waar ik begon als kleine pagadder, BIJNA GEEN autochtone kinderen meer zitten terwijl toen ik er zat er bijna geen allochtonen zaten.
En omdat uw zoveelste stiefpa een paar bruine kleuters in zijn schooltje telt, worden wij geïslamiseerd?
Sterke overdrijving én zware redeneerfout. Uit één geval kan je geen algemeenheden afleiden.

In Nederland is de situatie veel erger dan hier
Ontdekte je daar twéé klasjes met islamitische fundamentalistische kakschoolkinderen?

Als onze bevolking daalt en moslims werpen gelijk konijnen dan moet een verstandig mens toch zien dat dat problemen gaat veroorzaken!!!!
Ik snap het.
Een beetje zoals de katholieke moraal het wil.
Die hebben indertijd inderdaad voor fameuze overlast gezorgd.


En joden haten als de beste natuurlijk..dat is een basisvoorwaarde om goed moslim te zijn.
Mooie titel voor een verhandeling om je lagere school mee af te sluiten:
"Den Dolf was een Moslim-fundamentalist."


DE GESCHIEDENIS HERHAALT ZICH ...
Als ik u zo bezig hoor is het de geschiedenis van Duitsland jaren 30 die gij wilt doen herleven.
Wel met een andere doelgroep.

Het doet mij geen plezier dit hier neer te "moeten " schrijven maar ik heb onlangs de waarheid ontdekt ..
Loopt ge nu rond in een oranje tabbaard en met kaalgeschoren schedel?

wat was ik naief!!!
Gebruik gerust de tegenwoordige tijd. :wink: