PDA

View Full Version : Stevaert spelt VRT de les.


De Prof
13 juni 2004, 22:33
Op een bepaald ogenblik tijdens het 'grote' debat, neemt STevaert het woord...

Laten we nu eens ophouden om over het Blok te praten.We zijn nu al 90% van de tijd over het blok bezig. En dat is nu het laatste wat ik over die partij wil zeggen...
Voor het einde van het debat heeft hij nog zeker 10 keer de woorden 'Vlaams Blok' uitgesproken. :roll:

Of was dit echt gericht aan de VRT moderators.

Die 'verzuring' toch hé...

Werkslaaf
13 juni 2004, 22:35
Den onnozelaar begon zelf constant over het blok.

76% van Vlaanderen koos NIET voor het Vlaams Blok.

Wuahahahahaa, 80% (TACHTIG PROCENT) van Vlaanderen koos NIET voor SP.A-SPIRIT, en nog minder koos er voor SP.A alleen.

Het Vlaams Blok is de grootste partij in Vlaanderen, zonder kartel en gezever, mijne dames en heren. Wuahahaha, lul maar verder!

Internaut
13 juni 2004, 22:41
Zelfs groen komt meer aan bod dan het Vlaams Blok. De uitzendtijden van het Vlaams Blok worden niet gerespecteerd en ze hebben hiervoor al meermaals klacht neergelegd. Vooral op de rode staatszender van de VRT kennen ze er wat van. Als er een blokker komt laten ze hem niet uitspreken, praten ze altijd over extreem-rechts of racisme ofwel lult men gezamelijk over Blokkers en maakt men hen zwart zonder dat er iemand aanwezig is van het Blok om zich te verdedigen. VRT is gewoon een rood links nest. Zeker die Fara.
Stevaert had dus totaal ongelijk, hoe vaak komt die man wel niet in de media zeg!

Werkslaaf
13 juni 2004, 22:45
Och, met een klein beetje intelligentie doorprik je SS zijn gelul met veel gemak. Nu ja, de mensen luisteren graag naar sprookjes, tot ze in slaap sukkelen en met een harde bons uit hun cosie nest donderen. En dat gaat pijn doen!

Komaan, die vent is gewoon bezig met holle praatjes aan een linkse machtsbundeling bezig. Alfsof dat goed is voor Vlaanderen!

Manlomë
13 juni 2004, 22:47
Dat het Vlaams Blok minst van al aan bod komt op tv... Nee dat geloof ik niet.

Ik was wel ontgoocheld in Phara (of is het Fara) toen ze Audit 04 presenteerde met het Vlaams Blok in de studio. 5 minuten aan een stuk doorbomen over 2 mandatarissen van het VB die een misdrijf begaan hebben. 2 op de 1800 mandatarissen, komaan... Wat deed dat er eigenlijk toe? Het is net wat Dewinter toen zei: dat gebeurt in andere partijen ook, maar alleen van vlaams blok gaan ze dat zo uitvergroten.

Weisse Wolf
13 juni 2004, 22:54
Het Vlaams Blok is de grote winnaar. Hier in Ronse stijgen we met 8% en behalen we een score van 29.1%. Bedankt kiezers!