PDA

View Full Version : Bloed - Aarde - Spiritualiteit


çois s
14 juli 2004, 15:51
Bloed - Aarde - Spiritualiteit
In onze wereld bestaan talrijke ideologieën en wereldbeschouwingen. De meeste van deze overtuigingen hebben de afwezigheid van een totaalvisie gemeen. Dikwijls zien we dat aan deze totaalvisie verzaakt wordt omwille van één of andere "hoge waarde". De Noordse gedachte biedt een totaalvisie die zich baseert de gedachte over het bloed, aarde en spiritualiteit.

Hij die het bloed niet naar waarde schat bagatelliseert de waarde van de bron waar de Noordse geest zich ophoudt. We verkregen een gave van de Asen, een erfgoed van onze voorouders en we hebben een lopende lening tegenover onze kinderen - miljoenen jaren van evolutie - en het is onze plicht om onze etnische identiteit te vrijwaren en de volgende stap in de menselijke evolutie aan te moedigen.

Hij die de aarde niet naar waarde schat bagatelliseert de bakermat waarin het Noordse bloed zijn wortels en oorsprong in vindt. Net zoals we het Noordse bloed willen behoeden zullen wij de natuur bewaken die ons karakter en onze volksaard heeft gevormd. Een volk kan zijn frisheid en levenskracht enkel maar behouden door in interactie met een frisse en reine natuur.

Hij die spiritualiteit niet naar waarde schat, bagatelliseert de waarde van duizenden jaren van wijsheid en verworven en vaardigheden die in ons bloed sluimeren en die tot ons spreken door onze mythen en gebruiken. Onze oeroude bloedsgebonden moraal, wereldbeschouwing en levenszin is als een kompasnaald die ons volk in de juiste ontwikkelingsrichting stuurt en ons verhindert van moreel te degenereren en ons in de toekomst te begeleiden.

Bloed, aarde en spiritualiteit zijn vitale onderdelen van een geheel, een heilige cirkel. Het is van levensbelang dat deze cirkel sluitend is en intact wordt gehouden. Het is in de grond eigenlijk de joods-christelijke/materialistische mentaliteit is die ons naar de afgrond heeft gevoerd en dat een eventueel "vrij Europa" dat zich niet van deze schadelijke mentaliteit heeft bevrijd gedoemd is om vanaf zijn geboorte in dezelfde richting weg te glijden. Het is van het grootste belang dat nakende wedergeboorte van Europa - door de strijd voor Bloed en Odal - zijn kracht put uit de Noordse gedachte!

Mitgard
14 juli 2004, 16:12
http://www.artfan.net/jpg/art/boris_vallejo/originalimages/boris_vallejo002.jpg

:mrgreen: