PDA

View Full Version : Hoe weet je of je een moslim-extremist(fundamentalist) bent


Raven
16 september 2004, 23:31
1) Je kan ermee leven als iemand zegt dat Allah niet bestaat, maar je wilt zijn hoofd als hij zegt dat Mohammad (vrede zij met hem) niet de profeet van Allah was.

2) Je zal verkondigen hoe Allah de meest wijze is, de meest vreedzame, een god van vrede, maar je zal ook roepen dat zij die niet geloven in Allah zullen branden in het heilige vuur.

3) Je zal er rotsvast van overtuigd zijn dat Allah reeds bij voorbaat heeft beslist wie Moslim zal zijn en wie niet..... maar je zal echter ook ervan overtuigd zijn dat Allah je geroepen heeft om de koefar om te vormen in gelovigen.

4) Je zal beweren hoe Allah almachtig is, maar ook dat Allah iedereen vraagt om in hem te geloven.

5) Je denkt dat Allah alle leven en diens daden bepaalt, maar toch beweer je dat Allah iedereen de gave van vrij wil heeft geschonken (komt erop neer dat je denkt dat iedereen verantwoordelijk is voor z'n eigen daden)

6) Je zal denken dat Islam een waardige religie is, en iedereen die er kritiek op heeft zal je afdoen als racisten en anti-moslims.... Anderzijds roep je echter op dat elke natie de Sharia als wetboek moet hanteren.
7) Je bent er heilig van overtuigd dat Islam gelijke rechten en plichten heeft geschonken aan mannen en vrouwen, maar je zal ook verkondigen hoe elke vrouwelijke haarspriet een mes is in het hart van de Islamitische martelaren. Met een mannelijke haarspriet heb je geen problemen.

8) Je zal opkomen voor het recht om Moslimah's de hijaab te verplichten in niet-moslim landen, maar je weigert echter het recht van niet-moslimah's om zich niet te sluieren in moslim landen.

9) Je zal spotten met de mythes van andere religies, anderzijds zal je vasthouden aan het idee dat Mohammad naar de hemel reed op een magisch paard.


10) Enerzijds denk je dat alles gebeurd zoals Allah het wilt, anderzijds noem je elke kritiek op de Islam als een duivelse daad, wat eigenlijk erop neerkomt dat alles wat niet "Islamitisch" is, per definitie het werk des duivels is.

11) Je vertelt dat Islam een tolerante religie van vrede is, maar anderzijds wil je liefst van al elke criticus in z'n graf hebben.

12) Je zal beweren dat de Qur'an een duidelijk, foutloos boek is zoals het zelf meermaals vermeld, anderzijds denk je dat jouw groepering (sunnies, shia, ...) de enige is die de Qur'an juist begrijpt.

13) Je denkt dat Allah onbeperkt is in z'n almachtigheid, maar je zegt ook dat Allah niet meer kan praten met iemand, nadat ie heeft openbaart aan Mohammad.


Vermits de Qur'an en Hadith elk van deze 13 punten oplegt, maakt dat van iederen moslim een fundamentalist :D . Moesten er hier eens zichzelf uitgeroepen "gematigde" moslims rondhangen, dan staat het hun vrij een van deze 13 punten te verwerpen :wink: . Opgelet! Voor afvalligheid en ontkenning van de Qur'an wacht een straf erger dan de dood.

Raven
16 september 2004, 23:41
Ik raad trouwens iedereen eens aan om de hadith te lezen. Je kan het dankzij een wonderbaarlijk middeltje, het internet, allemaal raadplegen op

http://www.usc.edu/dept/MSA/reference/searchhadith.html

Een betere roman over seks met minderjarigen, haat tegen joden & Turken, plunderingen, vrouwenmishandeling, en al dat mooi's, vind je niet. Voor zij die het verschil niet weten...

De Qur'an is de leidraad neergedaalt ten aarde dankzij Allah. De Hadith zijn geschreven door de naasten van Mohammad. Vermits de Qur'an nogal.... heuhm..... onduidelijk is (door z'n goddelijke aard uiteraard, wie zijn wij mensen om Allah te begrijpen), zijn de Hadith de leidraad ter verduidelijking.

Het is ook door de Hadith dat er eremoorden zijn onstaan (bijvoorbeeld, Mohammad liet een dienstmeisje prompt vermoorden omdat ie z'n eer had gekrenkt door een ludiek gedichtje over hem te schrijven), de besluieringen (omdat in de Hadith Mohammad's harem gesluierde vrouwen waren om ze te "beschermen" van andere mannetjes), het doden van al degene die het niet eens was met Mohammad of die Afvallig werd (waaronder zelfs zijn dichtste vertrouwelingen), enz...

jOOSt
17 september 2004, 10:19
U hebt er ééntje vergeten, Raven
14) je hebt een besneden penisje....;-)

Kimmie
19 september 2004, 21:36
Vermits de Qur'an en Hadith elk van deze 13 punten oplegt, maakt dat van iederen moslim een fundamentalist :D . Moesten er hier eens zichzelf uitgeroepen "gematigde" moslims rondhangen, dan staat het hun vrij een van deze 13 punten te verwerpen :wink: . Opgelet! Voor afvalligheid en ontkenning van de Qur'an wacht een straf erger dan de dood.Misschien wel handig om te vermelden dat er geen consencus is over welke hadith echt zijn en welke niet. Als alle hadith echt zouden zijn, zou Mohammed een paar honderd jaar geleefd hebben.:mrgreen:
Maar een toevoeging op je lijstje;-) :
Een moslim-fundamentalist zegt dat de Koran perfect en allesomvattend is, maar heeft de hadith nodig om de Koran uit te leggen.

Als je even op de link in mijn handtekening klikt, kom je daar bij artikelen 'hadith in strijd met Qu'ran?' tegen. Geschreven door IBN (een islamitische werkgroep die enkel op de Qu'ran afgaat). Mvg Kim