PDA

View Full Version : Philip Heylen


Kim
16 november 2004, 13:39
http://www.bplus.be/images/041118_flyer.jpg

Philip Heylen (CD&V) werd enkele maanden geleden schepen van Cultuur te Antwerpen. Hij verving zijn partijgenoot Eric Anthonis die met pensioen ging. Philip Heylen is al sinds lang actief als bestuurslid van B Plus en was ook één van de voortrekkers van het Front voor een Unionistisch Federalisme, één van onze voorgangers. Hij was tot deze zomer voorzitter van de Raad van Bestuur van ISVAG en tevens was medewerker van de partijvoorzitter.

Op 18 november 2004 zal Philip Heylen zijn visie op het cultuurbeleid in Antwerpen komen voorstellen. Hij zal daarbij ook een sprong wagen naar de overzijde van de taalgrens om te antwoorden op de vraag of er tussen Vlamingen en Franstaligen teveel cultuurverschillen bestaan om België in stand te houden.

U bent van harte welkom op deze avond. Er is parkeergelegenheid ter plaatse. Inschrijving is mogelijk via onderstaand webformulier.




Tot donderdag!
B-Plus

Patriot!
16 november 2004, 17:06
Kan moeilijk komen vanuit Leuven, spijtig...
Ik kan wel zeggen dat onze voorzitter gisteren bij LVSV ronduit schitterend was :)

Kim
16 november 2004, 21:37
Ik heb het gehoord! :)

Des te beter, dat de mensen eindelijk eens zien hoe de mensen van BUB werkelijk zijn, in plaats van zomaar een stempel op iemand te kleven zonder de persoon in kwestie ooit gezien te hebben.