PDA

View Full Version : STIEF kan de zijnen 3 keer doen lachen !


ICE-MAN
24 januari 2005, 11:48
Gelezen in "De Morgen", op de sossen hun nieuwjaarsbijeenkomst in Mechelen heeft de Stief Stunt bewezen dat hij een zaal drie keer kan doen lachen met zijn one-liners......en dat hij eigenlijk niet al te slim is maar wél zéér leep, want hij weet ten gepasten tijde de ideetjes van anderen te (mis)gebruiken.... Inge Vervote zal twee keer nadenken voor ze nog eens een idee lanceerd !

alléén spijtig dat hij met zijn domme stoten (en gepikte ideetjes) véél meer mensen dan er aanwezig zijn op zijn volksbal doet wenen van miserie dan lachen !

ze zullen dus ook nooit veranderen "de rooi kameraden":-(

als ge niks hebt wilt ge dat iederéén gelijk is,
maar als je iets hebt pakken de rooi rakkertjes het wel af....
iedereen gelijk noemen ze dat !

NVG
24 januari 2005, 16:52
tiens........naar mijn bescheiden mening snap jij niet goed welke ideën er al dan niet gelanceerd zijn. Feit is dat de Vlaamse zorgverzekering een verzekering is die iedere vlaming ouder dan 26jaar jaarlijks 25 euro kost. Een eerste stap naar de privatisering van de zorgsector is dit. Beter zou zijn om er voor te zorgen dat de Vlamingen dit bedrag niet meer rechtstreeks moeten betalen en dat zal de kleinverdieners (in tegenstelling tot uw bewering) net meer opleveren dat de grootverdieners. Laat ons dit dan financieren met een federale beloning voor vlaanderen omdat Vlaanderen meer doet aan schuldafbouw dan dat ze eigenlijk zou moeten doen. Goed beleid mag beloond worden en dan vooral de burger mag beloond worden. Meer zelf.....dit is één van de meest socialistische voorstellen van de laatste jaren.

pros de sos
24 januari 2005, 17:51
Zal schoon vlaams paradijs worden met associale behangers.
Rijk volk eerst, arbeiders 'leveren' aan de bedrijven en zullen veel solden geven op arbeid, madatarissen wel in de chichiwijken wonen en dikke alfaromeo met gps onder hun gat.

cashflow
24 januari 2005, 17:55
Zal schoon vlaams paradijs worden met associale behangers.
Rijk volk eerst, arbeiders 'leveren' aan de bedrijven en zullen veel solden geven op arbeid, madatarissen wel in de chichiwijken wonen en dikke alfaromeo met gps onder hun gat.
Na bijna 20j onafgebroken sossen in de regering zal het gaan tijd worden.
Als het U zo tegensteekt kunt ge altijd naar Cuba emigreren

giserke
24 januari 2005, 18:25
tiens........naar mijn bescheiden mening snap jij niet goed welke ideën er al dan niet gelanceerd zijn. Feit is dat de Vlaamse zorgverzekering een verzekering is die iedere vlaming ouder dan 26jaar jaarlijks 25 euro kost. Een eerste stap naar de privatisering van de zorgsector is dit. Beter zou zijn om er voor te zorgen dat de Vlamingen dit bedrag niet meer rechtstreeks moeten betalen en dat zal de kleinverdieners (in tegenstelling tot uw bewering) net meer opleveren dat de grootverdieners. Laat ons dit dan financieren met een federale beloning voor vlaanderen omdat Vlaanderen meer doet aan schuldafbouw dan dat ze eigenlijk zou moeten doen. Goed beleid mag beloond worden en dan vooral de burger mag beloond worden. Meer zelf.....dit is één van de meest socialistische voorstellen van de laatste jaren.yoehoe, we hebben het hier dan ook niet over de inhoud van dit voorstel die idd goed is maar van de leepheid die SS voor de dag legt, door ideeën van anderen voor eigen idee te laten door gaan.
Laten we zeggen in een auteursterm "Plagiaat". Want dit was nooit geen SPA voorstel.
Voor eigen glorie deinst de SPA voor niets terug tot zelfs plagiaat. Zielig....

Knuppel
24 januari 2005, 19:45
Gisteren werd het zelfs helemaal mooi toen sp.a-voorzitter Steve Stevaert aankondigde die (uiterst onzekere) belastingvermindering over vier jaar te willen gebruiken voor iets anders: de afschaffing van de vaste bijdrage voor de Vlaamse zorgverzekering. Een belofte die voortbouwt op een andere belofte... Wat krijgen we nóg de komende vier jaar? Hoe vaak gaan we nog moeten horen wat voor leuke dingen de regering voor de mensen in petto heeft, ook al duurt het dan nog een eeuwigheid.


Het brengt ons bij de simpele vraag waarom dit ideetje niet direct bij de start van de zorgverzekering, in de vorige regeerperiode, werd doorgevoerd. Het antwoord op die vraag is wellicht wat minder flatterend voor de SP.A-voorzitter. De historische waarheid wil dat de vorige Vlaamse regering, met de VLD én de SP.A op kop, haar vingers niet wou verbranden aan een bijdrage die rook naar een verkapte belastingverhoging. Daarom werden de ziekenfondsen het veld ingestuurd.


Had de vorige regering dan geen middelen om zelf die bijdrage te vragen aan de mensen? Zeker, alleen wou met name Steve Stevaert toen niet graag dat zijn afgeschaft kijk- en luistergeld werd gerecycleerd tot een nieuwe zorgbijdrage. Nu de liberalen een nieuwe belastingverlaging geclaimd hebben, is die terughoudendheid blijkbaar verdwenen. Voor zoveel sluwheid doen wij deemoedig onze pet af.

Geertje
25 januari 2005, 10:03
Steve heeft een gemakkelijk publiek. Je kan ze snel doen lachen omdat ze altijd meelachen omdat ze het toch niet begrijpen.

Tegendradigaard
25 januari 2005, 11:14
SS de geert Hoste van de socialisten...

Turkje
25 januari 2005, 13:06
De volgende stap heeft SS trouwens ook al in gedachten, me dunkt: de bijdrage afhankelijk maken van het inkomen.

Zo worden de liberalen 2 keer langs achteren "gesost".

't Is inderdaad ne lepe kerel, en met wolven in schapenvacht moet ge altijd oppassen, heeft mijn moeke mij geleerd.

schaveiger
25 januari 2005, 22:49
SS heeft inderdaad soms goede populistische gedachten en een unieke manier om ze te verkopen. Bij mij zou hij twee banken vooruit mogen wanneer hij de uitbetaling van de werkloosheidsvergoeding uit handen van de vakbonden neemt. Daar is ook een aardige stuiver te besparen maar ik geloof niet dat hij hier de "guts" voor heeft, hij niet of geen enkele partijvoorzitter, VB inkluis.

lustige lezer
26 januari 2005, 02:41
Wat omvat onze zorgsector eigenlijk allemaal?

Hagal
26 januari 2005, 09:05
Eigenlijk wel grappig dat SS zo fulmineerde tegen de ziekenkassen. Welke partij was lange tijd dé partij van ziekenkassen en vakbonden? Juist ja. Hoe komt het dat de ziekenkassen en bonden zo'n machtspositie hebben? Juist ja.
Ach, het is SS niet menens. Hij moest gewoon in het avondnieuws. Hij is en blijft een cafébaas die, als er een dood moment is, gewoon voor wat sfeer moet zorgen zodat de boel draaiende blijft.