PDA

View Full Version : Wat is de bedoeling van de debatclub?


Maarten Malaise
31 juli 2003, 18:24
Dag iedereen.

Wat is de bedoeling van dit forum?

Enkele mensen vonden de wijze van debatteren op dit forum ondermaats en wensten een beter gemodereerde omgeving waarin een veel beperktere groep deelnemers kan discussieren. Daarmee hopen de initiatiefnemers op het bereiken van een beter discussieniveau.

Wat zijn de regels?

Alle regels op het algemene forum zijn ONVERMINDERD van kracht. Erger zelfs: ze worden strenger toegepast. In het algemene forum mag u geen persoonlijk aanvallen plaatsen. Hier wordt dat erg strikt geïnterpreteerd. Elke vorm van kleinering van een andere deelnemer, hoe minimaal ook, kan ervoor zorgen dat de dader de verdere toegang wordt ontzegd. U mag discussieren over een brede waaier aan onderwerpen, u mag een ander zeggen dat u het niet met hem of haar eens bent maar u mag de ander nooit een scheldnaam toewerpen, zelfs niet in bedekte termen. De discussie mag enkel over de inhoud gaan. Zijdelingse grappen en grollen horen hier niet thuis. U mag dit forum gerust 'het forum van de ernstige discussie' noemen.

Wie modereert?

Om de moderatie los te maken van eender welke belanghebbende inmenging, hebben we een externe moderator gevraagd, iemand die het forum nauwelijks kent en die hier een oogje in het zeil wil houden. Iemand die onbevooroordeeld is. Deze persoon heeft de vrijheid om personen te weigeren of toe te laten zoals het hem of haar belieft. Bij elke kandidaat zal deze persoon de eventuele bestaande berichten van de gebruiker in de andere delen van het forum in beschouwing nemen om uit te maken of deze wordt toegelaten of niet.
De andere moderators (inclusief mezelve) wensen zich hier alvast niet in te mengen. Kom dus niet naar ons met uw opmerkingen.

Onder voorbehoud

Dit forum bevindt zich in een experimentele fase. Het is steeds mogelijk dat we wijzigingen aanbrengen in de bedoelingen, de regels of de werkwijze. ALLES wat wij hier momenteel vastleggen is onder voorbehoud van wijziging.

Hoe deelnemen? - kandidatuur

Eerst moet je aanmelden op het forum ('inloggen'). Je kan je kandidatuur stellen voor deelname door
1. rechtsboven bij de links op "gebruikersgroepen" te klikken
2. debatclub te selecteren en op "bekijk gegevens" klikken
3. naast "Groepslidmaatschap: Dit is een open groep, klik om lid te worden" op "word lid" te klikken
Dan zal de moderator 'trinidad' je lidmaatschap bekijken. Geef hem of haar wel even de tijd om dit te doen. En hou er ook rekening mee dat u in deze discussiegroep geweigerd kan worden !

Wanneer gaan we van start?

Maandag 4 augustus starten we. Je kan echter nu al je kandidatuur stellen. Maandag worden de eerste deelnemers toegelaten.

veel discussiegenot,

Maarten Malaise

Maarten Malaise
1 augustus 2003, 18:25
Door een foutieve instelling kon je tot nu geen kandidatuur stellen. Dat zou nu verholpen moeten zijn. Onze excuses daarvoor

Maarten Malaise