PDA

View Full Version : "Aan de politieke-allochtone meelopertjes"


Lincoln
26 april 2006, 10:53
Deze draad is geen belediging aan het adres van de allochtonen, noch sympatiserend met de ael, wel alleen deze text heeft sommige raakpunten die belangerijk zijn i.v.m soorten als "ahidar".....enz,.

Huil allochtone gemeenschap, huil!! 25 april, 2006 ; Posted 6 : 13 PM

Twee weken lang hebben we het over ons heen gekregen. Alle rotzooi en giftige vernietigingswapens werden op ons afgevuurd, er werden collaborateurs ingezet om de situatie zo pijnlijk mogelijk te maken. Als allochtonen en als moslims moesten we het gelag betalen. De moslimgemeenschap werd opgeroepen cowboy te spelen en de moordenaar van Joe uit te leveren. Alle jongeren in de gemeenschap moesten harder worden aangepakt.

Toen de moslimexecutieve in een wijs besluit zich van elke vorm van betrokkenheid weerhield, hadden de belangrijkste krantenredacteurs (Yves Desmet, Peter Vandermeersch en Luc Vanderkelen) het over een communicatieblunder van formaat. Ze moesten immers mea culpa slaan. Zoals de Ahidars en de Fraïhi’s de eerste momenten onmiddellijk na het bericht van de moord deden. Terzake, Morgen Beter, het journaal, … allemaal wisten ze het: deze kutallochtoontjes moesten aangepakt worden. Maar wat zien we vandaag? De daders waren Polen! Katholieke blanke Europeanen! Wat nu gedaan? Moeten we nu als moslims nu huilen of lachen? Wij lachen alvast om de absurditeit van deze situatie, we leven wel in Absurdistan. Alleen hier in Vlaanderen kunnen z’on resem opeenvolgende belachelijke schaamteloze commentaren in alle media aan bod blijven komen. Commentaren die enkel maar het latente racisme onder Vlamingen veruitwendigen. Maar we kunnen het deze Vlamingen bijna niet kwalijk nemen want ze hebben een generatie naar voren gebracht van huisnegers die zelfs een stap verder gaan. Decennialang politiek geleuter en geknoei qua integratie en gelijkheid verziekten de Vlaamse samenleving. Beroepsallochtonen werden her en der opgedraven en het zijn deze crapulen die het steeds meer in hun bolletje krijgen. Fouad Ahidar en Tarik Fraïhi verwerden vertegenwoordiger en spreekbuis en dachten met hun loutere aanwezigheid de maatschappelijke problemen op te lossen. Dromen zijn bedrog zong ooit een Vlaamse zanger en de heren weten de laatste tijd geen blijf meer met hun frustraties. Ze lijken zich hoe langer hoe meer persoonlijk en emotioneel te storen aan wat inherent is aan hun beroep: ‘de allochtonenthematiek en de inherente problemen die ermee gepaard gaan’. Optreden na optreden slagen ze erin om bijna huilend en stotterend de allochtonen allerlei verwijten toe te slingeren en de stigmatisering ten top te drijven. Net zoals al hun Vlaamse voorgangers zijn Ahidar en Fraihi meer bezig met zelfbehoud dan met effectief inzicht en inzet aangaande hun verantwoordelijkheid jegens de thematiek. Als volleerde Vlaamse politici spelen ze de kaart van het Vlaamse racisme en gooien de ene na de andere rechtse slogan de ether in. Als dit de volgende fase in het integratieproces is, allochtone politici ipv Vlaamse politici die het racisme voeden en de maatschappelijke structurele achterstellingen ongemoeid laten zijn we hier letterlijk en figuurlijk nog lang niet thuis.
Ahidar en Fraihi mogen nu het puin ruimen en hun gemeenschap uitleg verschaffen over deze messteek in de rug. Over hun daden die weinig getuigen van zelfrespect en kritische zin. Morgen Beter van 25/04/06 was alvast een huizenhoge gemiste kans voor Tarik Fraihi. Ipv nu zelf schuld te bekennen, zijn voortvarendheid te erkennen en aan zelfbezinning te doen ivm heel zijn denkpatroon had de man het lef om simpelweg in het oude liedje te verzanden en de media alle schuld toe te schuiven. De media was volgens hem weer veel te voortvarend en moest dringend aan herbronning doen. En het parket en sommige politici dienen zich te excuseren. Asjeblief, kan het zieliger, kan het hypocrieter, kan het fatalistischer nu de man zelf gewoon terugvalt op z’n oude doedelzak?
Aan Fouad Ahidar maken we minder woorden vuil, deze totaal incompetente en mislukte jeugdwerker verdient na zijn interview in Ter Zake ook het etiquette van pertinente leugenaar. Zijn idioot gebrabbel wordt ons insziens alleen nog opgevoert om voor wat afwisseling te zorgen op tv.

Het siert de moslimexecutive in deze dat ze het hoofd koel hield en elke druk weerstond. Als AEL kunnen we enkel maar opnieuw dezelfde analyse naar voren schuiven. Zolang Vlaanderen haar racistische inborst niet erkend zal ze er enkel in slagen om zielige allochtoontjes te rekruteren. Allochtonen die carrière willen maken en daarvoor best wel hun eigen rangen willen besmeuren. Als dat hen verder brengt in hun job, waarom niet? Wel, als Vlaanderen hier vrede meeneemt, mag ze zich binnen onafzienbare tijd verwachten aan Franse toestanden. Wij, als AEL, wassen onze handen in onschuld want wij hebben hiervoor altijd gewaarschuwd!!



Bron:http://www.arabeuropean.org/belgNL/newsdetail.php?ID=85

vlijmscherp
26 april 2006, 11:00
De grootste fout die de allochtoonse gemeenschap nu kan maken, is gaan denken dat er in hun gemeenschap niets aan de hand is. de autochtoonse gemeenschap is die fout reeds geruime tijd aan het maken natuurlijk.

Lincoln
26 april 2006, 11:05
De grootste fout die de allochtoonse gemeenschap nu kan maken, is gaan denken dat er in hun gemeenschap niets aan de hand is. de autochtoonse gemeenschap is die fout reeds geruime tijd aan het maken natuurlijk.Mee eens....en onze allo-gattenlikkers moeten maar leren hun mondje dicht te houden wanneer dat gepast is.....

Sinistra
26 april 2006, 15:09
Mee eens....en onze allo-gattenlikkers moeten maar leren hun mondje dicht te houden wanneer dat gepast is.....

De Neonazi's van de AEL is natuurlijk wel een bron uit "onverdachte hoek" hé Lincoln. Jammer dat jij je eigen gemeenschap zo ten schande brengt door blijkbaar sympathie te tonen voor deze Arabische fascisten.....:|

Lincoln
26 april 2006, 15:14
De Neonazi's van de AEL is natuurlijk wel een bron uit "onverdachte hoek" hé Lincoln. Jammer dat jij je eigen gemeenschap zo ten schande brengt door blijkbaar sympathie te tonen voor deze Arabische fascisten.....:|Dit toont weer eens duidelijk dat begrijpend lezen weer je zwakste kant is, en je mag mij beschuldigen van eender wat, want in je oogen ben ik toch een fascist....

Deze draad is geen belediging aan het adres van de allochtonen, noch sympatiserend met de ael, wel alleen deze text heeft sommige raakpunten die belangerijk zijn i.v.m soorten als "ahidar".....enz,.

Hier ik zal het weer eens voor je neus posten.....

slobodan
26 april 2006, 15:17
Deze draad is geen belediging aan het adres van de allochtonen, noch sympatiserend met de ael, wel alleen deze text heeft sommige raakpunten die belangerijk zijn i.v.m soorten als "ahidar".....enz,.



Bron:http://www.arabeuropean.org/belgNL/newsdetail.php?ID=85

Kraai maar niet te vroeg victorie, t zal wel aan het licht komen dat die steker toch een of ander soort allochtoon is, zigeuner of arabier.

Lincoln
26 april 2006, 15:18
Kraai maar niet te vroeg victorie, t zal wel aan het licht komen dat die steker toch een of ander soort allochtoon is, zigeuner of arabier.Drum maar verder mijn beste drummer op je xenofobe-drumbass.....


Maar eerlijk gezegd slobo, was dat niet een afgang voor je en je "heil-hitler" vriendjes.....???

sodoirt
26 april 2006, 15:23
Liever die "allo-gattelikkers" dan het tuig van dit soort dat zeer veel doet denken aan het AEL-tuig

http://www.timesonline.co.uk/newspaper/0,,2710-2149297,00.html

What the neo-Nazi fanatic did next: switched to Islam