PDA

View Full Version : Voor wanneer de deportatie van Verhofstadt?


Knuppel
13 mei 2006, 05:25
Zopas raakte het zoveelste schandaal bekend in de sociale woningsector in Wallonië.
In Vlaanderen zit het schandaal iets anders in elkaar. De vraag is wie HIER voor verantwoordelijk is:



Dat er inzake etnische samenstelling toch iets moet gebeuren, duidt Bob Cools met cijfers uit Onze Woning. In 1999 had zij onder de kandidaat-huurders 45 % autochtonen, 37 % vreemdelingen en 17 % nieuwe Belgen. In 2004 waren het nog 16,5 % autochtonen, 66 % vreemdelingen en 18 % nieuwe Belgen.


,,Ik heb onder mijn huurders meer dan 90 nationaliteiten. Ik zal steeds respect blijven hebben voor de diversiteit van die groepen, maar ben toch een beetje teruggekomen van de idee dat iedereen dan maar ook zijn eigen taal moet kunnen spreken. Samenleven betekent ook dat je een stap moet zetten in de richting van iets gemeenschappelijks, en dat is in dit geval de taal'', aldus Dirk Luyten, de directeur van Huisvesting en in een vroeger leven OCMW-mandataris voor Agalev in Antwerpen.


Je eigen woning mag je weigeren aan wie je wil...behalve aan allochtonen. Probeer d�*t vooral niet want dan krijg je dat fameuze CGKR op je dak wegens discriminatie en racisme.
Of dacht je dat dit centrum voor jou zou opkomen als jij voor racist wordt uitgescholden omdat je een allochtoon je eigen woning weigert?

En voor wie dacht je dat er onlangs quota werden ingevoerd om aan werk te geraken? Toch niet voor de autochtone kansarme?

Onders wiens premierschap kwam het Lambermont-en Lombardakkoord tot stand? En welke partijvoorzitter noemde het Brusselse Lombardakkoord 'perfide maar efficiënt' en waarom?

Welke partij beloofde bij hoog en bij laag dat het vreemdelingenstemrecht er met haar in de regering NOOIT zou komen, maar bleef lekker lui in het pluche zitten toen dit, dankzij de rode regeringspartners uit Vlaanderen en Wallonië, toch werd doorgeduwd?

Welke jongeren op wel congres kregen de belofte van hun partijkopstukken dat over dit discriminerende vreemdelingenstemrecht een referendum zou gehouden worden omdat er GEWETEN was dat een meerderheid van de bevolking er flagrant tegen was?
De dag erna zweeg de toenmalige VLD-voorzitter die belofte al dood nog voor de haan driemaal gekraaid had, en het stemrecht voor nationaliteitsweigeraars kwam er zonder referendum.

Wie duwde er de nieuwe kieswet door? NEEN! NIET met de bedoeling de grootste volkspartij te worden en om decennialang aan de macht te kunnen blijven, maar om de 'VERSNIPPERING van het politieke landschap' te voorkomen.
NEEN, NEEN, NIET om de versnippering van andere partijen te VEROORZAKEN.

Welk 'joenk' beloofde al tijdens zijn burgermanifesten de afschaffing van de opkomstdwang en de invoering van referenda, en kreeg na twee legislaturen niet eens de grondwet ter herziening verklaard?
Wéér dankzij de Waals-en Vlaams-rode regeringspartners?

Welke regering veranderde tot vijf keer toe te wet omdat zijn premier toch één belofte hoopte te kunnen nakomen?
Voor wie waren alle middelen goed opdat het succes van zijn beleid zou kunnen afgemeten worden aan het terugdringen van dé politieke tegenstander nummer één?

Wie was er als de kippen bij om electoraal profijt proberen te trekken uit de zaak Remmery?

Uit de moord op Joe van Holsbeek?

Uit de Antwerpse moord op de au-pair uit Mali die de kleuter van een Turkse vrouw moest oppassen terwijl deze laatste Nederlands leerde om zich te beter te kunnen integreren?

Wie IS ER telkens weer als de weerlicht bij om 'de gemeenschap', ONS DUS, de burgers die al twee legislaturen lang belogen en bedrogen worden, de verantwoordelijkheid in de schoenen te schuiven voor zijn eigen, hopeloos falend wanbeleid?

En dan staat mijnheer de premier ervan te kijken dat WIJ 'verzuren'? Dat ONZE stoppen doorslaan?

Neen, IK zal geen messen gebruiken om te steken, maar woorden, geen kogels uit een geweer maar dodelijke argumenten.

Ik weet zelfs zeker dat ik niet eens hoef op te roepen om premier Verhofstadt naar Toscane te deporteren. Ik gun 'de beste Belgische premier ooit' echter wél een 'beroerte op natuurlijke wijze'... als de verkiezingsuitslag van 2007 bekend wordt.
'Da joenk' emigreert, na de smadelijkste nederlaag in de politiek ooit, maar al te graag naar dat andere land waar de maffia het voor het zeggen heeft: Italië. Om daar allochtoon te worden onder, wéér dezelfde rode politieke rakkers waardoor hij zich in eigen land uit pure machtswellust de das liet omdoen.

Fille van de Foor
13 mei 2006, 05:53
Allé kom, nog maar eens een ijdele poging om de aandacht van de uitwassen van extreem rechts af te wenden.

Knuppel
13 mei 2006, 06:11
We zullen wel zien wiens ijdele pogingen om de aandacht van het wanbeleid van paars af te leiden volgend jaar door de kiezer zal afgestraft worden.

Fille van de Foor
13 mei 2006, 06:14
We zullen wel zien wiens ijdele pogingen om de aandacht van het wanbeleid van paars af te leiden volgend jaar door de kiezer zal afgestraft worden.

Is dit nu een dodelijk argument?

Knuppel
13 mei 2006, 06:18
Is dit nu een dodelijk argument?

De argumenten voor het falen van paars staan in een lange rij iets hogerop.

Dat Verhofstadt de machteloos gehouden burger voor zijn eigen falen verantwoordelijk stelt doet voor veel burgers de deur dicht.

Maar je hoeft me niet te geloven.
Wacht gewoon af wat de volgende verkiezingen zullen uitwijzen.

pinophai
13 mei 2006, 08:40
Allé kom, nog maar eens een ijdele poging om de aandacht van de uitwassen van extreem rechts af te wenden.

Wees niet naief en open uw ogen. Vlamingen zijn de echte vreemdelingen in hun land.

Zwarte Spion
13 mei 2006, 08:46
Het Vlaamse volk is niet dom! Het Vlaams Belang krijgt hier gelijk wanneer het al jaren zegt dat er iets moet gebeuren aan de stijgende criminaliteitscijfers.

Het is het Vlaams Belang dat al jaren waarschuwt voor zulks zinloos geweld en nu durft men het Vlaams Belang te verwijten schuldig te zijn!

Bhairav
13 mei 2006, 08:46
Waarom moet daar iets aan gebeuren? Das toch saai?

Jan van den Berghe
13 mei 2006, 09:35
Het Vlaamse volk is niet dom! Het Vlaams Belang krijgt hier gelijk wanneer het al jaren zegt dat er iets moet gebeuren aan de stijgende criminaliteitscijfers.

Het is het Vlaams Belang dat al jaren waarschuwt voor zulks zinloos geweld en nu durft men het Vlaams Belang te verwijten schuldig te zijn!

De redenering van de machtspartijen is heel doorzichtig: schiet een allochtoon een autochtoon neer, dan is dat de schuld van het Vlaams Belang. Schiet een autochtoon een allochtoon neer, dan is dat ook de schuld van het Vlaams Belang.

stab
13 mei 2006, 09:57
De redenering van de machtspartijen is heel doorzichtig: schiet een allochtoon een autochtoon neer, dan is dat de schuld van het Vlaams Belang. Schiet een autochtoon een allochtoon neer, dan is dat ook de schuld van het Vlaams Belang.Zo is dat.
Zonder het Vlaams Belang zou het hier de hemel op aarde zijn.
Geen criminaliteit, geen werkloosheid, geen crisis, geen ...
Alle gekheid op een stokje, hopelijk krijgt de goegemeente dat ook door. Het Belgische monster heeft al zijn duivels ontbonden.