PDA

View Full Version : Jonge migranten overvallen Begijnhofkerk te Mechelen.


Darwin
17 september 2002, 15:00
Een 58-jarige toezichtster in de Begijnhofkerk is zondagnamiddag door een groepje jongeren overvallen en gekneveld. Het slachtoffer werd beroofd. Het duurde een tijdje alvorens ze hulp kon roepen. De daders zijn voortvluchtig. De 58-jarige vrouw die belast is met de bewaking van de kerk van het begijnhof in Mechelen, werd zondagnamiddag plots overmeesterd door een groepje jonge migranten. De overvallers pakten de vrouw vrij hard aan. Ze werd aan handen en voeten gekneveld met plakband. Vervolgens namen de boefjes hun slachtoffer haar gsm, geld en juwelen af. Ze duwden haar daarna op de grond en liepen weg. De vrouw slaagde er in zich te bevrijden. Ze ging hulp zoeken bij buren, die op hun beurt de politie verwittigden. De vrouw werd niet gewond, maar ze is door de overval sterk aangegrepen. Ze was pas enkele weken in de Begijnhofkerk aan de slag.

Bron : GVA



Beeldt u eens in wat er zou gebeuren als een stelletje Vlaamse autochtone boefjes hetzelfde zou gedaan hebben in een moskee .

:roll:

Lindelauf.B
17 september 2002, 17:55
Als wij het daar ergens aan een moskee zouden moeten doen dan zouden we nog al wat meemaken zoals je zegt, gewoon schandalig strenger optreden maar hoe en met wat?

Zephyron
17 september 2002, 18:24
Wat zou er dan gebeuren Darwin?