PDA

View Full Version : Limburgse vrouwen lusten filmpje Ivo Belet niet


duveltje382
4 oktober 2006, 09:34
03/10 Limburgse vrouwen lusten filmpje Ivo Belet niet

http://assets.rug.be/img_art/site/images/99f6f523-9554-4479-995b-8c41582ae349.jpg
CD&V'er Ivo Belet heeft het aan de stok met de Limburgse Vrouwenraad. De Limburgse vrouwen slikken het beeld niet dat Belet in een propagandafilmpje op het internet van de militante CD&V-vrouwen ophangt.

Het bewuste filmpje
Het filmpje staat op de website van TVRespect. U kan het filmpje ook hier bekijken, door op onderstaand beeld te klikken.


http://www.youtube.com/watch?v=YyewCsErj1k

In het filmpje op de website van TVRespect.be klopt Belet aan bij een CD&V-militante. Maar de vrouw is helemaal geobsedeerd door de vroegere VRT-journalist. Alles in het huis draagt de beeltenis van de Hasseltse CD&V-lijsttrekker: het keukenservies, het beddengoed en zelfs de dildo op het nachtkastje.

De vrouw probeert Belet vooral te versieren. Het verkiezingsprogramma van de man komt niet aan bod.

De Limburgse Vrouwenraad is niet blij met het filmpje. Voorzitter Lea Vanschoenwinkel: "Terwijl wij proberen om meer vrouwen warm te maken voor de politiek, schildert het filmpje de politieke militante af als iemand die politici alleen in haar bed wil krijgen. De inhoud van Belets programma doet er zelfs niet toe. De manier waarop het campagne-voeren wordt afgebeeld, is er in mijn ogen net iets over."

Belet staat wel achter het filmpje. "Het is bedoeld voor mensen die normaal niet in aanraking komen met politiek. We benaderen het thema respect op een erg grappige manier."

Maar zo ziet de Vrouwenraad politiek niet. "De Limburgse Vrouwenraad bestaat echt niet uit oubollige verstokte feministen. Dat je een sportvedette of een artiest op deze manier opvoert, kan voor ons. Maar politiek is een ernstige zaak."

Bron/Het Belang Van Limburg

Zo een ontschuldig filmpje,en wat pruitse Limburgse vrouwen toch

evilbu
4 oktober 2006, 19:58
8O Dat is echt....vreemd....

Dit is zo dwaas dat ik eigenlijk niet inzie hoe je hierdoor gekwetst kan zijn?
Wat is de moraal? Ivo houdt niet van vrouwen met een als man verklede huisgenoot en een Ivo Belet dildo?