PDA

View Full Version : het bedenkelijke niveau van de VLD mandataris


lantjes
5 oktober 2006, 10:32
We schrijven einde Augustus 2006
VLD mandataris en eerste schepen Louis W uit Affligem voelt zich geroepen om bij het overhandigen van een ruiker bloemen, zangeres Dana W. eens lekker te bepotelen en grijpt haar bij de linkerborst. Zangeres DW is echter niet van het verdraagzame type en eist dat LW uit de zaal wordt gezet voor ze haar bisnummers wil brengen. Op weg naar buiten krijgt LW nog een slag in het gezicht van zijn madam waardoor de zaal met enkele honderden aanwezigen totaal niet meer bijkomt. Of hoe politiek en entertainment met elkaar verweven zijn.

Weet hier iemand iets meer van? Hier had ik willen bij zijn, om u te pletter te lachen....Is dit het niveau van de VLD? :-P

Confucius
5 oktober 2006, 11:41
Gewoon een opstootje van hormonen. Ik zou daar niets achter zoeken. Het is niet omdat Patrick Dewael niet kon weerstaan aan de charmes van een VRT journaliste, of Daems een waalse socialiste bezwangerde dat we moeten denken dat iedere VLD er sexueel geobsedeerd is. Het komt ook voor bij andere partijen, kijk maar eens in Antwerpen waar de SP.a burgemeester de bevrediging van zijn driften laat betalen door de gemeenschap via een politieke benoeming. Heb vertrouwen in ons zeggen de politici dan.

Tegendradigaard
5 oktober 2006, 13:45
En vergeet onze Guy en zijn vrija niet he...

lantjes
5 oktober 2006, 13:54
En vergeet onze Guy en zijn vrija niet he...

maar dat is met wederzijdse goedkeuring :-P dan mag het.