PDA

View Full Version : De islamitische vreemdelingen naar de Verenigde Arabische Emiraten sturen ?


Cynicus
20 januari 2007, 12:53
In de Verenigde Arabische Emiraten, evenals in andere golfstaten, is er werk in overvloed voor gastarbeiders. De in ons land wonende allochtonen zijn massaal werkloos en kosten ons handenvol geld inzake passieve sociale uitkeringen en onderwijs.

Misschien zou het daarom wel te overwegen vallen dat we met de VAE en met andere golfstaten overeenkomsten zouden afsluiten waarbij de in ons land wonende islamieten worden aangemoedigd zich te gaan vestigen in de VAE. Daarbij zouden ze dan een eenmalige verhuispremie kunnen krijgen op voorwaarde ze desgevallend afstand doen van hun eventuele Belgische nationaliteit.

In de VEA zouden de hier wonende islamieten zich veel beter thuis voelen en zouden ze op de arbeidsmarkt meer dan genoeg kansen krijgen. Wij zouden dan van een groot deel van de hier wonende islamieten vanaf zijn, en zouden dan aanzienlijk minder sociale uitgaven en minder uitgaven inzake onderwijs hebben, waardoor onze openbare financiƫn er een pak beter zouden voorstaan, waardoor er op zijn beurt dan ruimte zou vrijkomen om de belastingen voor de brave werkende loon- en weddetrekkende middenklasse te verlagen.

Bent u van oordeel dat de hier wonende islamieten actief moeten worden aangemoedigd zich te gaan vestigen in de golfstaten waar er werk genoeg is voor hen ?

King of beggars and fleas
20 januari 2007, 13:01
wel raar ergens

ik dacht tien jaar geleden dat het eerst de allochtonen zouden zijn die men in de gaskamers gaat steken

maar nu blijken ze pas na de werklozen te gaan komen 8O

john bell hood
20 januari 2007, 13:11
Ze mogen zelf kiezen waar ze gaan.

Filip De Man
20 januari 2007, 13:28
Ik kan de vraagsteller voor een goed deel volgen.
Maar de VAE hebben ook maar een beperkt absorptievermogen.