PDA

View Full Version : trend ?


Anna List
28 februari 2007, 09:20
Jurgen,

nu alle stof stillaan is neerdwarreld kan wellicht de balans opgemaakt worden.

zit het VB nu nog op koers als grote volkspartij die nieuwe mensen kan aanspreken ... of is die verruiming nu de grond ingeboord zoals (bvb Deman ) wil doen uitschijnen (in zijn pm over zijn voorzitterschap werkgroep vreemdelingen)

mvg
Anna

ilfalco
1 maart 2007, 01:08
Bij het VB zijn de verschillen nuances. bijd e andere partijen zijn het heuse breuklijnen. De koers die het VB volgt kan men terugvinden in het partijprogramma. Het verder afzwakken van dat programma zou totale waanzin zijn. Het is een programma dat in andere landen gewoon wordt uitgevoerd.

"Dat is misschien wat scherp gezegd, maar het geeft in essentie ons vreemdelingenstandpunt weer", zegt Vanhecke in een reactie. "Ons partijstandpunt daarover is niet veranderd, niet verzwakt of verscherpt. Mensen die misbruik maken van het asielrecht, illegalen en vreemdelingen die onze wetten en normen niet respecteren, moeten terug naar hun land van herkomst. Wat De Man zegt, geeft ook mijn vreemdelingenstandpunt weer", aldus Vanhecke

Het VB zal overigens van vlaamse onafhankelijkheid het hoofdthema maken bij de volgende verkiezingen met prominente plaatsen voor valkeniers en de bondt.


toch vreemd dat sommigen meestappen in het verhaal vand e pers die met een microscoop naar de verschillen bij het Vb speuren maar DOOF, BLIND en STom blijven voor de totaal tegengestelde stellingen bij andere partijen.

ik vind overigens morel , valkeniers , debondt etc veel betere verruimers dan verstrepen.

Verstrepen is mijns inziens de evenknie van dedecker Veel roepen , zonder iets te zeggen. beiden zouden eigenlijk perfect bij de VLD kunnen zitten. En dedecekr zou er gewoon nog zitten mocht hij er niet zijn uitgesjot omdat hij zijn nut voor de VLD nu beter buiten de vld kon bewijzen.


Als men al verruimt moet dat eerder naar de kant van de kiezers van het tsjeefs kartel op. En niet meer naar de laatste vissen in de lege liberale vijver.ultra-liberalisme en identiteit zijn moeilijk te verzoenen.