PDA

View Full Version : Islam, het ware gezicht


gladiator
2 september 2007, 21:10
Gegijzelde Zuid-Koreanen zijn weer thuis (http://www.telegraaf.nl/buitenland/70070161/Gegijzelde_Zuid-Koreanen_zijn_weer_thuis.html?p=3,1)



"Een pastor van het kerkgenootschap waarvoor ze naar Afghanistan waren gereisd om vrijwilligerswerk te doen zei tegen het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap dat enkele gijzelaars door hun ontvoerders zijn mishandeld omdat ze weigerden zich tot de islam te bekeren. Ook zouden de ontvoerders hebben geprobeerd vrouwelijke gijzelaars te verkrachten, maar twee mannelijke gijzelaars wisten dit naar verluidt te verhinderen."

Djee, dat zijn wel heel onbekende tactieken zeg.

Wisten ze dan niet dat ze enkel met bescherming en toelating als niet-Moslim in een Islamitisch land mogen verblijven? En dan ook nog het Christendom trachten verspreiden, foei. :lol:

Benieuwd hoezeer de ons bekende personen ons nu weer weten te sussen...Islam, the religion of PEACE! :cheer:(Of je kop gaat eraf).


OPGELET: binnenkort (enkele jaren?) mag deze informatie niet meer verspreid worden, of je riskeert gerechterlijke gevolgen:

In een vlaag van totale waanzin besliste de raad van Europa om kritiek op de islam te bannen door het gelijk te stellen met antisemitisme. (http://www.dutch.faithfreedom.org/portalnews/xls2007@/entry.php?id=171)

marjan
5 september 2007, 10:23
Molotovcocktail in Nederlandse school

document.write('');http://host1.adhese.be/ad/378/alt/nl (http://host4.adhese.be/alt/378)


APELDOORN - Een school in het Nederlandse Apeldoorn is dinsdag ontruimd omdat een brandende molotovcocktail naar binnen was gegooid. Het personeel wist het brandje te blussen, meldde de politie woensdag.
Het projectiel werd 's middags via een achteringang naar binnen gegooid. In het gebouw van christelijke scholengemeenschap De Heemgaard waren ongeveer vierhonderd leerlingen aanwezig om de opening van het nieuwe schooljaar te vieren. Er vielen geen gewonden. De politie hoopt via getuigen of beelden van beveiligingscamera's de dader te achterhalen.

DS 5/9

Babylonia
5 september 2007, 13:32
Ik vind die extremistische gelovigen in de wereld overal een pest als ik t eerlijk zou mogen zeggen. Overal de paus op top!
Zijn we eindelijk wat meer open minded in europa begint dat weer.
Ik ken islamiteten die datzelfde zeggen! Weet je dat met de strategie van de War on terror het extremisme bij de islamieten ook toeneemt?
Dus moet ik dat toch wat nuanceren merk ik dan.
deze fil was een eyeopener voor mij
www.zeitgeistmovie.com
Over de invloed van religies, de macht van het geld en manipulatietechnieken in de media.
een aanrader
graag uw commentaar...als je zin hebt want de film is lang.

gladiator
8 september 2007, 21:45
deze fil was een eyeopener voor mij
www.zeitgeistmovie.com (http://www.zeitgeistmovie.com)
Over de invloed van religies, de macht van het geld en manipulatietechnieken in de media.
een aanrader
graag uw commentaar...als je zin hebt want de film is lang.

Morgen eens zien, bookmarked ;)

baseballpolitieker
8 september 2007, 21:47
Iemand die met zo'n titel begint weet niet waarover hij praat en zit vol met haat.