PDA

View Full Version : Jezus: Een sprookje over parels en zwijnen?


Yancy
29 september 2007, 01:23
Zij die gaan sterven groeten u

- In den beginne was het woord, en het woord was ...

Enkele woorden zoals er zovele zijn neergeschreven, maar ooit vermeld in de les filosofie? Nee, want waar God staat daar dorst de filosofie, of eerder, zhe danst ermee. Een boezem waarvan menig man placht te drinken, zoals de Statengeneraal of Ghandi.

- God is dood

Mooie kaft, maar wat doe je met de inhoud, dat (http://nl.youtube.com/watch?v=BgJu_NMta0w) is toch voorbij met al die vooruitgang en zo. Of hebben zu u in de les niet geleerd dat Newton heeft bewezen da God niet bestaat.

- Historisch zintuig en Jezus. Stond hij water of strandzand?

Daar was een man daar was een vrouw, ieder zingt erover, van Luther tot Nietsche, maar in de les toch beter zwijgen, dat is nou humanistische verzamelingenleer! maar ja, wat is de vraag nou weer, bestond die man nou? Who is Jesus, is he the Living God? om deze Om mooi van Houden is hij Jezus, die ieder zijn woord geeft. Hij had lang haar, lief gezicht en open armen. Of zie je t liever op de brandstapel. Weg met dat economisch wanbeleid. Vraag je nou eens af wat een verspilling van grondstoffen voor een boel sentimentaliteit. De opdrachtgevers van onzen Rubens konden zeker niet goed tellen zeker!

- God, hoe bereken je dat?

Heb je talent, jong ondernemend, tikkeltje hongerig. Ben je op zoek naar een uitdaging, dan heeft .Vivaldi Interim de perfecte Job voor jou. Als je de moeite doet om de commentaar te doen, lees dan ook het origineel! Neem een latje en gebruik da als bladwijzer. Als je de omtrek van een boog kan berekenen dringt er van de rest ook nog wel iets door.
En waar te beginnen, hou het t gemakkelijk, begin eerst met de verhaaldjes die in nog weet van vroeger. Als kindje of zo.

- Toeval of metaphyisica, zoeken naar stochastische afwijkingen in taalvorm en formulering.

Onzen Geboorte 1:01, daar hebben we allemaal wel over gehoord.
Onzen Johaness 1:01, het schijnt dat diene gast poetisch schrijft.
alle mannekes, 15 verzen van elk, en dan een weest gegroetje.

- L iberté E galité F raternité

Wie schreef er nou weer over vrijheid, gelijkheid of den frater? nen leffe zullen ze wel gekend hebben, net als den duvel.

- Laughing Man Project

Als je een kunstwerk wilt beoordelen, kijk je in de plaats naar het origineel, niet de derivaten. Vond al cool toen ik kind was. Project 2501 (http://nl.youtube.com/watch?v=fE05P8cthN0&mode=related&search=). En toen was ik een kind.

Be a man, read your classics.