PDA

View Full Version : demonstratie van SIOE in Marseille


circe
17 december 2007, 10:58
De demonstratie van SIOE in Marseille is succesvol verlopen.

Een beetje laat, maar dan is hier dan toch eindelijk een verslag van de demonstratie.

http://sioenederland.wordpress.com/2007/12/09/succesvolle-demonstratie-in-marseille/ (http://sioenederland.wordpress.com/2007/12/09/succesvolle-demonstratie-in-marseille/)

http://i233.photobucket.com/albums/ee205/rookgordijn/Herschaaldekopievandemomarseille3.jpg

http://i233.photobucket.com/albums/ee205/rookgordijn/Herschaaldekopievandemomarseille2.jpg

http://i233.photobucket.com/albums/ee205/rookgordijn/Herschaaldekopievandemomarseille4.jpg


Deze vasthoudende en dappere mensen zijn de ambassadeurs voor de miljoenen Europeanen die bezorgd zijn over de islamisering van Europa. Ondanks de vasthoudendheid en de dapperheid van deze mensen en organisaties als SIOE, zijn de autoriteiten niet voornemens te luisteren naar de bezorgdheid van mensen. Zij zullen zeggen: “Slechts minder dan 100 mensen hebben hun bezorgdheid geuit. Op miljoenen Europeanen heeft dit niets te betekenen. We hebben geen enkele reden hier aandacht aan te schenken.” Het kan zelfs worden gezien worden als een aanmoediging meer moskeeën in andere Europese steden te bouwen.

We zijn ons ervan bewust dat velen bang zijn om aan een SIOE demonstratie deel te nemen uit angst voor geweld. Feit is dat de laatste vijf SIOE demonstraties zeer goed waren voorbereid en in goede orde zijn verlopen. De organisatoren van de demonstraties hebben zeer goede contacten met de autoriteiten. Alle demonstraties waren legaal en de politie was aanwezig. Uit de laatste vijf demonstraties blijkt dat er geen reden is om uit angst weg te blijven van een SIOE demonstratie. Zelfs de oprichter van het Comité van ex-moslims, Ehsan Jami, was aanwezig tijdens de herdenking op de moord op Theo van Gogh op 2 november jl. in Amsterdam omdat hij wist dat de waarborgen van veiligheid goed was geregeld.

Om een vuist te kunnen maken is het van het grootste belang dat mensen, die onze bezorgdheid delen m.b.t. de islamisering van Europa, aan een volgende SIOE demonstratie massaal deelnemen zodat we een duidelijke boodschap kunnen afgeven naar de autoriteiten. Onze boodschap is “Stop islamisering van Europa”, “Geen sharia in Europa” “Stop de bouw van de moskeeën in Europa”.

SIOE is opgericht in 2007. Dit jaar is het begin. In 2008 zullen we moeten groeien naar een grootte wat de autoriteiten niet langer kunnen negeren. Dus vertel uw vrienden, uw familie en uw collega’s dat er een Europese organisatie bestaat die niet alleen praat maar daadwerkelijk ook handelt. Als óók u echt van mening bent dat de islamisering van Europa tot een halt geroepen moet worden, sta dan schouder aan schouder met gelijkgestemden tijdens de volgende demonstratie. Sluit u aan bij SIOE en laten we 2008 het jaar van de ommekeer maken. In begin 2008 zullen we de SIOE demonstratiekalender bekend maken aan onze leden.

“The only thing necessary for the triumph of evil……is for good men to do nothing !”


Edmund Burke (1729-1797)
Iers filosoof en staatsman


De toespraak van Stephen Gash:

Vandaag is hier een groep mensen samengekomen, die miljoenen Europeanen vertegenwoordigt. Miljoenen die te bang zijn om zich bij ons aan te sluiten of zich niet realiseren met welke bedreiging we te maken hebben, de grootste bedreiging voor onze beschaving de laatste halve eeuw. Ik heb het over de islamisatie.

Deze bedreiging heeft zijn wortels in andere landen die op de één of andere manier democratisch lijken, maar toch vaak hun democratie beknotten en hun bevolking onderdrukken.

Hoewel de bedreiging voor onze eigen democratie en vrije mening van niet-Europese landen komt, wordt de islamisering toch door onze eigen politici, onze rechterlijke macht, veel van onze media en de zogenaamde “liberale elite” aangemoedigd. Deze aanmoediging wordt duidelijk in de ‘dubbele wetgeving’ die onze politici hanteren. Een typisch voorbeeld daarvan is het sluiten van talrijke slachthuizen in heel Europa omwille van hygiëne- en veiligheidsredenen. Toch worden elk jaar in Brussel, tijdens het islamitisch feest van de ramadan, duizenden schapen ritueel geslacht in de straten van Brussel. De straten van de hoofdstad van de Europese Unie, kleuren letterlijk rood van het bloed. De veiligheids- of hygiënische maatregelen gelden blijkbaar niet voor de moslims. Toch weten wij, hier vandaag verzameld, dat als wij dieren zouden slachten op deze manier, in het midden van de straat, we onmiddellijk gearresteerd zouden worden.

Bovendien worden aan mensen die de islam niet praktiseren ook islamitische gebruiken opgelegd. Het meest recente en een heel opmerkelijk voorbeeld dook deze week op in Yorkshire, Engeland. Daar werden de verpleegsters van het ziekenhuis opgedragen de bedden van moslimpatiënten naar Mekka te draaien, vijf keer per dag. Ik geloof niet dat dat in islamitische landen zoals Turkije en Pakistan de gewoonte is.

Opnieuw in Engeland, in een stad, Leicester genaamd, worden de graven op een bepaald kerkhof naar Mekka gericht. Dit geldt alleen voor de nieuwe graven, wil ik er snel aan toevoegen. Zelfs onze politici zijn niet zo dom.

In heel Europa krijgen islamitische gebruiken voorrang op gebruiken van niet-moslims. Kinderen worden op school, moslim of niet, verplicht halal geslacht vlees te eten. Recent werden in Duistland, in openbare zwembaden ook speciale dagen gereserveerd voor moslimvrouwen, zodat ongelovige mannen hen niet in badpak zouden kunnen zien. Niet-moslims worden op deze dagen uit de zwembaden geweerd.

In islamitische landen zwemmen de vrouwen in burqa’s en dragen ze rubberhandschoenen. In Europa zou dit de overtreding van een aantal hygiënische maatregelen betekenen. Wat dan nog? Deze maatregelen hebben moslims nooit eerder in andere dingen belet, zoals schapenbloed over de straten laten vloeien, dus misschien kunnen islamvrouwen gewoon in hun burqa’s en rubberhandschoenen komen zwemmen, op een willekeurige dag in de week. Wij, die hier vandaag bijeen zijn, zijn ervan overtuigd dat de regels aangepast zullen gaan worden om toe te staan dat moslims mogen zwemmen in welke kleding zij willen. Hen daarvan weerhouden zou ongetwijfeld een ernstige beperking zijn van hun mensenrechten.

Inderdaad, de islamisering tast op verschillende manieren de fundamenten van de Europese samenlevingen aan. Niet in het minst, door de bouw van reusachtige moskeeën, zoals degene die hier in Marseille gepland is. Dergelijke architecturale miskleunen, worden over heel Europa gedumpt, vooral in Londen en Keulen.Deze moskeeën worden opgericht met als doel, de bestaande niet-islamitische religieuze gebouwen te overschaduwen. Er bestaat geen bescheidenheid binnen het islamisme. De sharia verklaart immers dat moskeeën groter moeten zijn dan kerken, tempels en synagogen.

In Saoedi-Arabië, de kern van de soennitische islam, is het verboden om niet-islamitische religieuze symbolen te hebben. Het is er onmogelijk om om het even welk ander, niet-islamitisch gebouw op te trekken. Meer nog, één vijfde van Saoedi-Arabië is ontoegankelijk voor niet-moslims. Desondanks is Saoedi-Arabië de grootste financiële sponsor om islamisme over de hele wereld te propageren. Niet in het minst om de kolossale moskeeën in de Europese steden te betalen.

Uiteraard is het Europeanen niet toegestaan zich beledigd te voelen. De nieuwe wetten van diversiteit en het multiculturalisme versterken de tolerantie en aanvaarding van islamitische gebruiken die ons opgelegd worden.

Islamisten vinden het niet erg een ongelovige te beledigen, ze beschouwen het in feite als hun plicht, maar onze politici maken het illegaal daar intolerant tegenover te staan.

De Franse president Sarkozy heeft naar verluidt gezegd: “Er zijn teveel moslims in Europa”. Toch pleit hij voor het Euro-Medproject dat de vrije migratie van personen uit Noord-Afrikaanse islamitische landen, zoals Libië en Algerije, in de Eu toelaat. Dit zal uiteindelijk leiden tot een Eurabië, waar landen zoals Jordanië, Irak en misschien wel Saudi-Arabië zelf de superstaat Eurabië zullen vervoegen.

Wij, die hier in Marseille bijeen zijn gekomen, vertegenwoordigen de stem van miljoenen Europeanen die zeggen:

“Genoeg is genoeg!”

“Nee tegen Eurabia!”

“Geen sharia hier!”

“Democratie, geen theocratie!”

“GEEN MOSKEEËN MEER IN MARSEILLE EN ELKE ANDERE STAD, GEMEENTE, DORP OF VELD IN DE EUROPESE UNIE TOT WE KATHEDRALEN, KERKEN, TEMPELS EN SYNAGOGEN ZIEN IN MEKKA

-------------------

Freddy blijft met de billen bloot staan.

Wolf
17 december 2007, 11:15
Ik heb zo'n gevoel dat die anti-Islam betogingen nog heeeeel erg vaak gaan plaats vinden in Europa.

Stand and Defend!!!
Europe Awake!!!

:thumbsup:

Pies Descalzos
19 december 2007, 22:45
Yep Yep, het is een begin... Meer en meer mensen zullen zich erbij aansluiten.

Geert C
19 december 2007, 22:49
Quid vrijheid van eredienst?

AdrianHealey
19 december 2007, 22:50
Quid vrijheid van eredienst?

Heeft er geen zak mee te maken. -_-

Bolsjewiek
20 december 2007, 09:17
Yep Yep, het is een begin... Meer en meer mensen zullen zich erbij aansluiten.
En meer en meer mensen zullen zich aansluiten aan de kant van de verdraagzaamheid, en samen staan tegen de extreemrechtse bedreiging.
Je zou tegen woordig eens in middelbare scholen moeten rondvragen hoe veel (hoe weinig dus) VB-sympathisanten of echte racisten er tussen zitten.

Winterhamer
21 december 2007, 00:06
En meer en meer mensen zullen zich aansluiten aan de kant van de verdraagzaamheid, en samen staan tegen de extreemrechtse bedreiging.
Je zou tegen woordig eens in middelbare scholen moeten rondvragen hoe veel (hoe weinig dus) VB-sympathisanten of echte racisten er tussen zitten.

Dus jij gaat dus samenwerken met de extreem rechtse conservatieve islam :lol:

Pies Descalzos
21 december 2007, 00:14
En meer en meer mensen zullen zich aansluiten aan de kant van de verdraagzaamheid, en samen staan tegen de extreemrechtse bedreiging.
Je zou tegen woordig eens in middelbare scholen moeten rondvragen hoe veel (hoe weinig dus) VB-sympathisanten of echte racisten er tussen zitten.

Natuurlijk, ze zijn nog 'groen!' achter de oren, maar dat groeit eruit, eens de oogjes opengaan.

Bolsjewiek
21 december 2007, 09:54
Natuurlijk, ze zijn nog 'groen!' achter de oren, maar dat groeit eruit, eens de oogjes opengaan.
Ja, laten we eens kijken hoe "rechts" ik zal zijn over 20 jaar.:lol: :lol: :lol:

Bolsjewiek
21 december 2007, 09:54
Dus jij gaat dus samenwerken met de extreem rechtse conservatieve islam :lol:
Ik werk samen met gelijkheid en verdraagzaamheid.

circe
21 december 2007, 10:22
Op 26 januari organizeert SIOE een betoging in Amsterdam.

Dienen Thielemans staat telkens met zijn broek op de enkels, want iedereen weet dat deze betogingen in Brussel VERBOTEN werden....

PollyCorrect
21 december 2007, 12:02
Dus jij gaat dus samenwerken met de extreem rechtse conservatieve islam :lol:Joh. De conservatieve islam is toch links? Iedereen arm, weg met vooruitgang, vrouwen geen rechten, vrouwen onder laken op straat, slechts een boek voor iedereen, weg met scholen en wetenschap, iedereen moslim,... puur links, zeg ik je! :evil:

Geert C
21 december 2007, 12:05
Op 26 januari organizeert SIOE een betoging in Amsterdam.

Dienen Thielemans staat telkens met zijn broek op de enkels, want iedereen weet dat deze betogingen in Brussel VERBOTEN werden....
In plaats van te beschuldigen, heb je ook maar enig bewijs dat de burgemeester van Brussel géén reden had om die betoging te verbieden? Ken jij het dossier? Weet jij 100% zeker dat de burgemeester géén informatie had die erop wees dat een aantal deelnemers van plan waren rel te schoppen? Zo niet, zwijg dan over dat verbod want je weet niet of het gerechtvaardigd was. De Raad van State vond althans van wel...

Pies Descalzos
21 december 2007, 13:05
Ja, laten we eens kijken hoe "rechts" ik zal zijn over 20 jaar.:lol: :lol: :lol:

Je zal pas 'rechts' worden als het invloed heeft op jou en jouw kinderen.
Nu is dat bij veel mensen nog niet het geval.
Maar naarmate de islam groeit en meer aan invloed wint, zullen ook meer oogjes opengaan.
En daar ben ik 100% zeker van.
En mensen hoeven daarom niet 'rechts' te worden. Ze zullen alleen rechtster denken wat betreft de islam, omdat de islam zal tonen dat wij en onze waarden minderwaardig zijn aan hen.
En dat geldt evengoed voor alle linksen zoals jij!
Dat is wel heel 'Jezus' van jullie, rijk de andere kaak aan. Heel nobel. Maar zij zullen zich er niks van aantrekken.

filosoof
21 december 2007, 13:13
Toch worden elk jaar in Brussel, tijdens het islamitisch feest van de ramadan, duizenden schapen ritueel geslacht in de straten van Brussel. De straten van de hoofdstad van de Europese Unie, kleuren letterlijk rood van het bloed. Grove leugen dus!!

Maar je zult wel simpele vooringenomen mensen vinden die dergelijke onzin geloven en anderen zullen 't als bewijs en/of getuigenis citeren: zo creëert men legendes en mythes zoals het "protocol van de wijzen van Sion" en de verhaaltjes over joden die kleine kindjes kidnappen om ritueel op te eten.:roll:

circe
21 december 2007, 13:16
In plaats van te beschuldigen, heb je ook maar enig bewijs dat de burgemeester van Brussel géén reden had om die betoging te verbieden? Ken jij het dossier? Weet jij 100% zeker dat de burgemeester géén informatie had die erop wees dat een aantal deelnemers van plan waren rel te schoppen? Zo niet, zwijg dan over dat verbod want je weet niet of het gerechtvaardigd was. De Raad van State vond althans van wel...


haha! zo te zien weet jij er helemaal niks van!

De reden die de Freddy opgaf was dat zijn allochtone brusselse inwoners rel gingen schoppen! :lol: :lol: :lol:

Ondertussen zijn er Sioe betogingen geweest in London, in Marseille, in Denemarken en binnenkort dus ook in Amsterdam...

In Denemarken heeft de politie wèl een hoop allahfanaten opgepakt die amok maakten.

De SIOE betoger is a-politiek en van middelbare leeftijd naar het schijnt.

filosoof
21 december 2007, 13:24
haha! zo te zien weet jij er helemaal niks van!

De reden die de Freddy opgaf was dat zijn allochtone brusselse inwoners rel gingen schoppen! :lol: :lol: :lol:

Ondertussen zijn er Sioe betogingen geweest in London, in Marseille, in Denemarken en binnenkort dus ook in Amsterdam...

In Denemarken heeft de politie wèl een hoop allahfanaten opgepakt die amok maakten.

De SIOE betoger is a-politiek en van middelbare leeftijd naar het schijnt.
De SIOE betoger is a-politiek en van middelbare leeftijd naar het schijnt.Toch bekloegen extreemrechtse politici zich dat ze administratief opgeleid werden bij hun deelname aan de betoging in Brussel. Logen die dan of vertel jij onzin?
;-) Je "vergat" uit de site dit te citeren:
De demonstratie in Marseille is een succesvolle geweest. Iets minder dan 100 mensen waren aanwezig in Marseille om hun afkeuring te laten blijken m.b.t de bouw van de grootste moskee in Europa.
In Brussel riepen kaders vh VB op om mee te betogen, wat de betoging gevaarlijker maakte dan dat folkloristisch onderonsje in Marseille

Geert C
21 december 2007, 13:31
haha! zo te zien weet jij er helemaal niks van!

De reden die de Freddy opgaf was dat zijn allochtone brusselse inwoners rel gingen schoppen! :lol: :lol: :lol:
Als dat werkelijk de reden is die hij opgaf en als volgens de federale politie om die reden de veiligheid van de betogers niet kon gegarandeerd worden, dan was het zijn recht én zijn plicht als burgemeester om de betoging niet te laten doorgaan. Over dit alles hebben we geen informatie en dus kunnen we geen oordeel vellen over zijn beslissing. Zoals u merkt trek ik ook uw stelling dat dat de reden is die hij opgaf in twijfel.

filosoof
21 december 2007, 13:36
Quid vrijheid van eredienst?

Heeft er geen zak mee te maken. -_-
Heeft er alles mee te maken: die rechtse fanatici betogen tégen een van de mensenrechten

circe
21 december 2007, 13:37
Als dat werkelijk de reden is die hij opgaf en als volgens de federale politie om die reden de veiligheid van de betogers niet kon gegarandeerd worden, dan was het zijn recht én zijn plicht als burgemeester om de betoging niet te laten doorgaan. Over dit alles hebben we geen informatie en dus kunnen we geen oordeel vellen over zijn beslissing. Zoals u merkt trek ik ook uw stelling dat dat de reden is die hij opgaf in twijfel.

In dat geval moet je u beter informeren mijn beste. altijd leuk van je eigen gelijk overtuigd te zijn, zonder de nodige juiste informatie te hebben.

en nee: als je het VB erbij wil halen zit je ook mis. Coveliers werd er pas bij betrokken NADAT Freddy de betoging VERBOTEN had.

Ik heb SIOE meegevolgd van bij de opstart zie je, iets wat jij alvast niet gedaan hebt.

filosoof
21 december 2007, 13:41
Ja, laten we eens kijken hoe "rechts" ik zal zijn over 20 jaar.:lol: :lol: :lol:Ik was 40 jaar geleden links en ben het nog altijd.:-D

circe
21 december 2007, 13:45
Ik was 40 jaar geleden links en ben het nog altijd.:-D

dat begint dan eerder op Alzheimer te lijken.

filosoof
21 december 2007, 13:49
circe, 9 juli 1955, zegt die datum je iets?;)

circe
21 december 2007, 14:13
Tuurlijk.

Op zaterdag 9 juli 1955 kwam er een melding binnen van brand aan boord van een drijvend asfaltschip. De groep Hardersluis ging met materiaal aan boord bij een boot van de Rijkspolitie te water uit Harderwijk en de brand werd bedwongen.

En nu gij!

Bozar
21 december 2007, 16:33
Vraag maar eens aan Iraniërs hier wat ze vinden van de religie (?) die men islam noemt maar eerder een vergissing is en gewoon een ultra extreemrechtse ideologie ontsproten uit het brein van een vrouwenhater..

Onlangs woonde ik een christelijke dienst bij van Iraniërs in Antwerpen. Allen hadden zich hier van de islam bekeerd tot het christendom. Ze baden en zongen samen in het Perzisch en lazen voor uit de bijbel (vertaald in het Perzisch). De jonge Iraniërs leken erg overtuigd van hun christelijk geloof. Een vrouw zei me dat ze de weg van het donker naar het LICHT had gevonden. 'Voordien zaten we in de duisternis van de islam en nu in het licht van Christus', zei ze. Als ik een Iraanse jongeman vroeg waarom hij zich bekeerde tot het christendom antwoordde hij: "ISLAM IS DE RELIGIE VAN SATAN, het christendom is de religie van God, de koran is des duivels". Hij voegde eraan toe dat mensen in Iran die zich tot het christendom bekeren en daar openlijk voor uitkomen, worden opgehangen.

Er zijn daar ondergrondse bijeenkomsten van christenen. 'Jezus is het licht', opperde hij met veel overtuiging. Een andere jonge Iraanse vrouw zei dat het christendom de 'juiste weg is' en islam de 'verkeerde weg. "We moesten ons sluieren en we deden alles verkeerd, nu ik de weg volg van Jezus, doe ik het beter, doe ik het goede. Religie zit in het HART en niet in kleding". In Iran zijn er ondergrondse kerken, maar als de politie deze ontdekt, worden de mensen opgepakt en opgehangen, vertelde me een andere Iraniër. Ook de minderheid van joden zou wordt lastig gevallen, christenen wordt verboden om Kerstmis te vieren (in Iran is nog eeen kleine gediscrimineerde minderheid van autochone Assyrische christenen).

Geert C
21 december 2007, 16:37
Bozar, ligt het aan mij of post je overal hetzelfde bericht? :?

circe
21 december 2007, 16:39
Het wordt hoog tijd dat al deze mensen eens wat meer op de voorgrond (MOGEN) treden van de poco islamofielen, maar waarschijnlijk zal hun boodschap niet leuk genoeg klinken.

Belangrijk is ook regelmatig Afshin Elian te lezen, die mens begint het hier ook al af en toe warm en koud te krijgen en vraagt zich af of hij wel ver genoeg gevlucht is uit Irak. Dat zegt héél véél.

filosoof
22 december 2007, 02:06
Het wordt hoog tijd dat al deze mensen eens wat meer op de voorgrond (MOGEN) treden van de poco islamofielen, maar waarschijnlijk zal hun boodschap niet leuk genoeg klinken.

Belangrijk is ook regelmatig Afshin Elian te lezen, die mens begint het hier ook al af en toe warm en koud te krijgen en vraagt zich af of hij wel ver genoeg gevlucht is uit Irak. Dat zegt héél véél.Uit de mond van apostaten komt enkel waarheid, hé?:lol:

Winterhamer
25 december 2007, 21:23
Ik werk samen met gelijkheid en verdraagzaamheid.


:rofl:

altijd leuk die hypocrieten hier

Winterhamer
25 december 2007, 21:25
Ik was 40 jaar geleden links en ben het nog altijd.:-D

Zo te zien niet, links was 40 jaar geleden minder hypocriet en WEL voor mensenrechten, de linkse wereld van nu is een grap en het tegenovergestelde van wat het vroeger was.