Los bericht bekijken
Oud 17 januari 2023, 17:44   #16
Rudy
Secretaris-Generaal VN
 
Rudy's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 24 november 2004
Locatie: Mechelen - Oostende
Berichten: 38.973
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Oma Bekijk bericht
Wie nu nog steeds in die fake mails trapt na 20 jaar waarschuwingen is een hopeloos en dom geval dat enkel zichzelf iets te verwijten heeft.

Oplichting?
Jullie zouden beter moeten opletten, de overheid is de grootste oplichter oplichter die ons nu weer besteelt.
Toen de marktprijs van aardgas de hoogte inschoot na de russische inval in oekraïne, werden de prijzen van onze facturen meteen en onmiddelijk verhoogd terwijl wij nog aardgas verbruikten die nog goedkoop werd aangekocht en dus aan een marktprijs die nog niet duurder was.

Nu kopen ze opnieuw goedkopere aardgas aan maar gaan wij onze basisbehoeften aan deze hoge woekerprijzen moeten blijven betalen.

Energieboeren, politiek, vreg en creg zijn de echte oplichters en misdadigers.
Maak je dus beter bezorgd over je komende basisbehoeften die bewust onbetaalbaar gemaakt worden door goedkope aardgas en elektriciteit nog steeds aan de torenhoge (crisis)prijzen te blijven aanrekenen.
Wij betalen niet meer de werkelijke (markt)prijzen maar woekerprijzen.

Minder welvaart, koopkracht en verarming voor de bevolking en meer winst voor de energieboeren en de politiek/staat door onnodige woekerprijzen.
Wees beter daarover eens verontwaardigd, wij worden allemaal openlijk bestolen door pure en criminele maffia praktijken met woekerprijzen en nog wel door onze eigen politiekers en met de "waakhonden" over onze energie.

https://pnws.be/energieprijzen-dalen...tarief-geniet/
Betrek er de overheid niet bij.
Hier gaat het over phishing, een vorm van internetfraude. De bevolking wordt al lang hieromtrent geïnformeerd. En toch zijn er die een mail krijgen met het logo van hun bank en vinden dat ze daar zo snel mogelijk op moeten reageren. Wat wil je als hun belangrijkste informatiebron Facebook is.
__________________
Liberalisme is een progressieve beweging die opkomt voor de vrijheid van het individu, rechtvaardigheid en mensenrechten (www.liberales.be)
Rudy is offline   Met citaat antwoorden