Los bericht bekijken
Oud 12 maart 2023, 17:14   #5
reservespeler
Secretaris-Generaal VN
 
reservespeler's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 augustus 2012
Berichten: 71.681
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Oma Bekijk bericht
Is dit geen discussie waard?
Dit is in ons aller belang, dit gaat ons allen aan.

De Vlaamse regering met nva wil fluvius dus digitale meters verplicht doen plaatsen dat helemaal NIET VERPLICHT IS en daarvoor willen ze zelfs zelf de wet overtreden door een overheidsbedrijf criminele/strafbare feiten te doen plegen.

EN europa kan bovendien niks verplichten aan soevereine eu-lidstaten, enkel richtlijnen geven, de beslissing ligt bij de parlementen!
Fluvius en de vlaamse regering zijn dus liegebeesten die zich menen te kunnen verschuilen achter europa.

Als het om controle door loerende, digitale meters gaat, dan telt duurzaamheid ook opeens niet meer, het is tenenkrullende geldverspilling van ons belastinggeld om perfect werkende meters te vervangen door gebrekkige digitale spion-meters met om de haverklap reeds mankementen.

De vlaamse regering en nva-zuhal demir zijn ordinaire criminelen die de grondwet overtreden door fluvius aan te zetten tot criminaliteit door woonstschennis met geweld te plegen, met schending van onze grondwettelijke burgerrechten en privacy om door de gedwongen digitale spion-meters in onze privéwoningen binnen te kunnen geraken voor totalitaire staatscontrole over ons hele privéleven door de loerende, digitale spion-meters.
Dan zullen deze nazi-dictators pas echt kunnen voorschrijven en afdwingen hoe we nog mogen (over)léven.
Diezelfde mensen die het aanklagen als een spion, lopen wel de hele dag met een gsm rond en betalen liefst overal met kaart of digitaal.
__________________
N-VA voor een welvarend Vlaanderen.
N-VA is de enige juiste keuze!
Stem federaal en Vlaams dus voor de N-VA

"Twee dingen zijn oneindig, het universum, en menselijke domheid. Maar van het universum weet ik het nog niet helemaal zeker." Albert Einstein
reservespeler is nu online   Met citaat antwoorden