Los bericht bekijken
Oud 25 januari 2024, 11:07   #27
brother paul
Secretaris-Generaal VN
 
brother paul's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 mei 2007
Berichten: 34.209
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door R. Kipling Bekijk bericht
De Slovaakse premier stijgt in mijn achting. Als één van de weinigen beseft hij de hopeloosheid van de situatie en wil hij dit conflict tot een slot brengen. In een bodemloze put moet je inderdaad geen munten storten, laat staan het conflict te rekken door extra Oekraïeners te laten sneuvelen die toch uiteindelijk zullen verliezen. Het is overigens een correcte analyse te stellen dat Rusland de Krim, noch de Donbass zal opgeven. De bevolking daar voelt zich dan ook Russisch, spreekt Russisch en denkt Russisch.

Wat Polen betreft, kan niet ontkend worden dat die ambitie hebben. Galicië bijvoorbeeld staat op hun verlanglijst .




Niets te teleurstellend: gewoon weer wat Keltse praat van jou. Fico heeft gewoon door dat hij beter af is zonder een oorlog aan zijn deur, en al zeker zonder ene waarvan de uitslag op voorhand vaststaat. In dat opzicht is het dan ook meer dan logisch dan men daar geen euro meer aan uitgeeft.

Fico is een naieveling, denkt met te praten dat je Putin kunt doen stoppen met vechten, dat hij begint met te praten met Putin hé.

Bekijk gewoon wat er gebeurt op het slagveld:

Stel dat RU wil stoppen met vechten, dan richt je uw granaten-raketten-glijbommen 100% op de UKR troepen in de frontlinie... Het doel is dan dat je UKR leger volledig in de prak bombardeert, en dan ga je niet terreur zaaien in Kiev, de havensteden platbombarderen om de export lam te leggen.
https://www.pravda.com.ua/eng/news/2024/01/24/7438614/
https://www.pravda.com.ua/eng/news/2024/01/25/7438791/

Dan heb je geen landingsschepen die je klaarstoomt...
https://en.defence-ua.com/news/what_...opol-9288.html

Dan doe je geen aanval op Kiev
brother paul is offline   Met citaat antwoorden