Los bericht bekijken
Oud 8 april 2004, 20:30   #35
Herman Desmedt ©HD
Minister-President
 
Herman Desmedt ©HD's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 maart 2004
Locatie: Beersel (Halle-Vilvoorde dus)
Berichten: 5.801
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Thor
...
Klopt,maar wie verspreid de leugens en de halve waarheden?Wie zaait angst?
Tiprobeer eens cijfers te pakken te krijgen mbt het financiële gebeuren achter Greenpeace.Ge zult verschieten.
En om een éénvoudige leugen te ontkrachten,moet je een ongelooflijk complex iets zoals GM gaan uitleggen.Onbegonnen werk.
Merk op dat al die brave,welmenende filantropische boomknuffelaars er niet voor terug deinzen om wetten te overtreden,gewassen te vernielen,op wederrechtelijke wijze privaat eigendom te betreden en zelfs mensen te vermoorden (waar was de moordenaar van Pim Fortuyn ook weer mee bezig voor hij begon te moorden?Juist-ja:milieubescherming...)
Milieu organisaties zijn broeihaarden van bedreiging voor onze geïndustrialiseerde samenleving.En het is hoog tijd dat we er komaf mee maken,alvorens ze ons terug naar de Middeleeuwen sturen!

En laat de besluitvorming over aan diegenen die bewezen hebben te weten waar het over gaat;voedselveiligheid is geen kwestie van demokratie,het is een kwestie van wetenschap!
Niet dat ik ze allemaal over dezelfde kam wil scheren, maar je hebt meer dan gelijk dat verscheidene acties van die kant niet door de beugel kunnen! Die acties leveren trouwens gevaar op voor de samenleving. Veronderstel dat bijvoorbeeld een treinwagon met gevaarlijk spul ontspoort ...

Discussie over zulke dingen moet inderdaad rond de tafel en met kennis van zaken.

En waar hun geld vandaan komt, dat wil ik ook wel eens weten.
__________________
Er zijn altijd 3 kanten aan een medaille ... en soms is die waar je eindeloos in de zelfde richting kan gaan zelfs nog de interessantste. ©HD
Herman Desmedt ©HD is offline