Los bericht bekijken
Oud 20 april 2010, 21:09   #45
straddle
Europees Commissaris
 
Geregistreerd: 10 maart 2004
Berichten: 6.654
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door straddle Bekijk bericht
Als u niet tevreden ben met de islamisering van europa, dan klopt u best even aan bij uw zionistische vrienden die daar rechtstreeks en onrechtstreeks voor gezorgd hebben.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door longhorn Bekijk bericht
Dat moogt ge mij nu wel eens uitleggen. Waren het de joden die de gastarbeiders naar hier haalden, de snel-Belg wet goedkeurden en laks zijn als het op zaken als gezinshereniging komt? Ik wist niet dat er zoveel Belgische parlementairen de laatste decennia van joodse afkomst waren.

Een stevig, 44 blz lang wetenschappelijk onderbouwd antwoord, inclusief bevindingen van tal van joodse intellectuelen kan je hier vinden:

http://www.csulb.edu/~kmacd/books-immigration.html

Jewish Involvement in Shaping American Immigration Policy, California State University


Vermits gij in de VS woont, zal dat voor u nog meer van toepassing zijn, maar hezelfde speelt zich in europa af. U hoeft geen meerderheid aan joodse politiekers te hebben. Daar zorgt de lobby wel voor en intellectuelen, media , social engineering etc via schijvers etc etc. De wetgever loopt immers altijd achter op maatschappelijke ontwikkelingen welke eerst via journalisten, artiesten etc verspreid wordt.

Waar het op neer komt is dat er een actief (en open) beleid was /is van joodse politiekers, intellectuelen, social engineers, lobbyisten etc om etnische homogeniteit binnen elke host maatschappij af te zwakken en multiculturalisme actief te stimuleren. Dit omdat etnische homogeniteit aanzien werd als groot gevaar en als oorzaak van antisemitisme en de talrijke vervolgingen in de geschiedenis.

De ironie is nu echter wel dat multiculturalisme duidelijk faalt (daar zal intussen iedereen wel over eens raken), dat men terug in ghetto's duikt, maar vooral dat in Israel zelf etnische diversiteit tegengewerkt wordt.
straddle is offline   Met citaat antwoorden