Discussie: Het schip
Los bericht bekijken
Oud 8 oktober 2012, 18:41   #4
the way you think
Lokaal Raadslid
 
the way you think's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 maart 2011
Berichten: 316
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Piero Bekijk bericht
Er is vandaag weer een mooi succesje geboekt @the way you think! http://www.destentor.nl/nieuws/algem...imrebellen.ece
De persoon die secuur leest zal dit opmerken:

In de betwiste gebieden op onder meer het eiland Mindanao, ongeveer 900 kilometer ten zuidoosten van Manilla, zijn enorme olie- en gasreserves die nauwelijks worden aangeboord door de strijd.

De kapitalisten zullen nooit vrienden met de gelovigen zijn, tenzij er iets te halen valt. De samenwerking gaat in het geheel niet om vrede, enkel om de enorme olie- en gasreserve wederom om kapitaal.

Piero je kan jezelf en anderen gek maken. Ik ben een persoon met leiderschap en zal nimmer wie dan ook volgen, tenzij het geen wat gezegd wordt het verstand overtuigd en past bij de natuurlijke aanleg van de mens. Wat moslims doen legitimeert geen islam noch eigen interpretaties en het verdraaien van het boek van God en de overleveringen van de profeet (vzmh) legitimeert islam. Islam is hetgeen wat God heeft geopenbaard (en) volgens de interpretatie van de profeet (en) volgens het begrip van de vrome metgezellen. Uitleg= http://www.youtube.com/watch?v=8CnLvsog1y0 of http://www.youtube.com/watch?v=Qn91t6Fpp1U

Elke persoon die enige kennis heeft van regeltjes weet dat je met regeltjes kunt spelen. Je kan een regel in zo'n context plaatsen dat je eigen belangen kunt behartigen en vooral als regels abstract zijn.

Allah (swt) zegt duidelijk in de koran het volgende:

Hij is het die op u de Schrift heeft nedergezonden. Een deel ervan welgevoegde tekenen die de Moeder van de Schrift zijn en nog andere,meerzinnige. Maar diegenen in wier harten afwijking is die gaan na wat er meerzinnig van is in begeerte naar verzoeking en in begeerte naar de uitlegging ervan. Maar niet kent de uitlegging ervan een ander dan God en de stevig-staanden in de kennis die zeggen: Wij geloven erin het is alles vanwege onze Heer. Maar geen anderen laten zich manen dan de verstandigen. (De koran 3:7)

Zo zei afgelopen week een staats- mufti die de belangen van de kapitalisten behartigd in een Arabische land in ruil voor geld het volgende:

Demonstraties zijn niet toegestaan in islam. Zijn argumenten waren dat hierdoor fitna (onrust) kan ontstaan. Hij kwam met een zwakke overlevering om zijn argument te verdedigen Iedereen weet dat er geen causaal verband is tussen demonstraties en onrust. Iedereen weet dat een demonstratie vreedzaam kan verlopen of uit de hand kan lopen. Daarnaast staat er in geen enkele expliciete bron dat demonstraties verboden zijn en dan moeten wij tegenwoordig de leiders gaan volgen? Hebben wij geen intellect? Hebben de Arabische leiders het ooit opgenomen voor de moslims in de Arabische landen als Palestina of Bosnië? Waarom zouden wij naar hen moeten luisteren als zij hun maag vol eten en de mensen in Afrika en Azië laten stikken?

Het is tijd voor de moslims dat zij niet meer als schapen gaan rondlopen en dat zij zich door kapitalisten laten beïnvloeden voor een beetje rijkdom. Het is vandaag de dag dat zij leiderschap moeten tonen en moeten opstaan voor hun belangen en het enige belang wat wij hebben is het veilig stellen van de ideologie die de profeet (vzmh) heeft voorgebracht en dit kan enkel door het streven naar de Khilafah.

Vrede zij met jou.

Laatst gewijzigd door the way you think : 8 oktober 2012 om 18:55.
the way you think is offline   Met citaat antwoorden