Los bericht bekijken
Oud 15 augustus 2017, 08:20   #214
Vlad
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Vlad's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 24 november 2012
Locatie: hondenkennel
Berichten: 18.630
Standaard

Citaat:
De Croo: “Ze zullen onze beschaving onder de voet lopen”


“We kill you, my friend”

Ondanks dat asiel en migratie nu al een ‘hot topic’ is, zal dit in de toekomst nog prangender worden, denkt De Croo. Dit omwille van de explosieve bevolkingsgroei op het Afrikaanse continent. Als anekdote haalt hij de woorden van Goodluck Jonathan, de oud-president van Nigeria, aan. “‘Herman’, zei Jonathan mij vier jaar geleden, ‘als we dat echt zouden willen, doen we jullie in drie jaar dood. We kill you, my friend. We sturen jullie elk jaar drie miljoen zwarte gelukzoekers en al jullie regimes liggen binnen de kortste keren op hun gat.”

De Croo is van mening dat dit een logische gevolg is van onze welvaart. “Europa levert geen 10 procent van de wereldbevolking, maar we zijn goed voor een kwart van de totale rijkdom en voor de helft van wat de wereld uitgeeft aan sociale zekerheid. Wat zoudt ge dan willen dat zoiets geen mensen aanzuigt die in hun eigen land elke dag moeten rondkomen met de prijs van een halfuurtje parkeren in Gent”, betoogt hij. In plaats van ons bezig te houden met “discussies over flamingante eisen en institutionele niemendalletjes”, is het volgens hem simpel: “als ge Afrika niet wilt helpen uit menselijkheid en generositeit, doe het dan uit eigenbelang en uit schrik”.

Radicale islam als grootste bedreiging?

De Croo maakt zich ook zorgen over de opmars van de radicale islam. Met betrekking tot dit onderwerp moet hij naar eigen zeggen veel denken “aan wat kolonel Kadhafi van Libië [hem] ooit zei. Kadhafi was een dictator, maar geen idioot. ‘Als ik Afrika aan de islam krijg, worden wij de baas van de wereld’, zei hij”.

Dit ziet De Croo dat nu ook “her en der gebeuren […].Veel van wat het verlichte Europa superieur dacht te kunnen verspreiden – democratie, wetenschap, rechtsstaat, gelijkheid van man en vrouw – wordt elders afgestoten, met de islam voorop. We krijgen het deksel op de neus.”Bron.

Wel grappig dat net deze man nu het Vlaams Belang en de NV-A (die hij in het zelfde artikel een puist noemt) gelijk geeft inzake migratie. Tenzij we de vijfde colonnes buiten zetten en de grenzen sluiten voor personen en meer openen voor handel, zijn we verloren.
__________________
Vlaanderen: een grote grijsbruine industriezone met windmolens, bovengrondse hoogspanningskabels, zonnepanelen- en batterij'parken' alom. Nooit meer Groen!

Woke: virtuele deken vol bacillen ter verdelging van de oorspronkelijke westerse bevolking

In minder homogene bevolkingen is het sociale vertrouwen laag en probeert men dat tekort door cijfermatige maatstaven voor verantwoording te vervangen.

Laatst gewijzigd door Vlad : 15 augustus 2017 om 08:29.
Vlad is offline   Met citaat antwoorden