Discussie: Peuters in Ronse
Los bericht bekijken
Oud 21 augustus 2017, 21:11   #106
No Apologies
Minister-President
 
Geregistreerd: 1 mei 2017
Berichten: 4.513
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door andev Bekijk bericht
Wie twijfelt er aan dat in onze steden waar veel moslimkinderen naar school gaan, soms al een meerderheid, er voor de leerkrachten vooral bijna onoplosbare problemen komen omdat die gasten geen gezag en geen veranderingen aanvaarden die niet in hun godsdienstwereldje passen! Turnlessen en zwemlessen voor de meisjes, lessen biologie die niet in hun kraam passen, lessen geschiedenis waarvan de onderwerpen hen niet passen, hun halal, hun hoofddoekjes, houding tov vrouwelijke leerkrachten enz enz enz
En het feit dat sommigen of zelfs velen bijlange niet de nodige inspanningen doen om een aanvaardbaar niveau te halen zodat ze ieder schooljaar er moeten doorgesleurd worden tot en met hun laatste middelbaar schooljaar omdat men ze er niet eeuwig kan laten ploeteren. En hoeveel zijn er niet die gewoon het onderwijs verlaten zonder diploma of getuigschrift?
En als ze er nog meer hun islamgedoe gaan opdringen tov "de ongelovigen" die straks moeten gaan werken om ze te onderhouden zitten we helemaal goed.
Dit moet voor veel leerkrachten gewoon een ramp zijn! Maar die moeten liever niet in de media komen, neen...
Veel secundaire scholen moeten de lat steeds lager leggen, zoniet geraken de leerlingen er niet meer over. Geen enkele directeur zal dat natuurlijk openlijk toegeven, maar onder vier ogen kom je wel wat meer te weten. Geen wonder dat ons onderwijs erop achteruit gaat.
__________________
Vertrouw niemand die zijn god liever ziet dan zijn kinderen
No Apologies is offline