Los bericht bekijken
Oud 30 juli 2019, 12:43   #53
CLAESSENS Joris
Minister-President
 
CLAESSENS Joris's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 maart 2005
Locatie: UKKEL
Berichten: 5.742
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nierika Bekijk bericht
Wat met blanke, autochtone bekeerlingen, die vaak nog radicaler zijn dan hun allochtone geloofsbroeders?

Jullie slaan al 40 jaar de bal mis door deze discussie te verengen tot identiteit / afkomst / kleur.

Niet de mens is het probleem, maar de idelogie achter de mens, die in veel gevallen van vader op zoon wordt geïndoctrineerd.

Ipv hen vrijelijk te laten zemelen dat hun profeet de edelste mens was die ooit heeft geleefd en het te volgen ideealvoorbeeld voor elke mens, moesten ze verplicht op school de eerste handelingen van hun grote voorbeeld uitleggen, compleet met de moorden, oorlogen, onthoofdingen, slavernij, rooftochten en verkrachtingen erbij, en afmeten tegenover de waarden van onze samenleving.

Er is geen enkel verschil tussen een massamoordenaar zoals Joseph Kony in Oeganda, die als zelfverklaard profeet gezocht wordt om voor het internationaal straftribunaal van Den Haag te worden gesleept, en die ordinaire woestijnrover van 1400 jaar geleden.

Maar zolang een FDW blijft doen waar hij goed in is, en met hem gelijkgezinden overal in Europa, zal er nooit een maatschappelijke consensus worden bereikt mbt de juiste beschouwing van die dodencultus van een religie, precies uit angst de foute beschouwingen van extreem - rechts te bekrachtigen.
U slaat de bal mis...
Ik spreek hier niet over ras, dat haalt u er bij.
Ik ben trouwens altijd de eerste om te beklemtonen dat niet ras maar religie het probleem is.

Uw poging hier om de zon te ontkennen wat de problematiek betreft voor zover hij te maken heeft met immigratie door de eeuwige oneliner "er zijn ook blanken die..." is dus inhoudsloos...

Het VB standpunt is ook duidelijk tegengesteld aan wat u verkondigt. Ook daar stelt men steevast dat de religie het probleem is en niet de persoon.
Wat niet wegneemt dat het overgrote deel van de problemen zich stellen bij mensen met een immigratie achtergrond.

Durft u het aan om hier letterlijk te stellen dat dit niet zo is?
Want indien u dat er niet aan toe durft voegen... Is heel de opbouw van uw stelling VOID...
Zoek het eens op.
__________________
CLAESSENS Joris spreekt voor eigen rekening... partijstandpunten vindt u op www.vlaamsbelang.be/ en via [email protected]. veel leesgenot!
Na de nodige intimidatie om deze uitspraak niet te herhalen; "Allah is een verzinsel, Mohammed is de leugenaar die hem verzon. Mohammed is ook een massamoordenaar, terrorist en pedofiele kinderverkrachter .
Bron: de koran.
CLAESSENS Joris is offline