Politics.be Registreren kan je hier.
Problemen met registreren of reageren op de berichten?
Een verloren wachtwoord?
Gelieve een mail te zenden naar [email protected] met vermelding van je gebruikersnaam.

Ga terug   Politics.be > Algemeen > Buitenland
Registreer FAQForumreglement Ledenlijst Markeer forums als gelezen

Buitenland Internationale onderwerpen, de politiek van de Europese lidstaten, over de werking van Europa, Europese instellingen, ... politieke en maatschappelijke discussies.

Antwoord
 
Discussietools
Oud 18 mei 2017, 15:55   #1
AndreasFirewolf
Vreemdeling
 
Geregistreerd: 30 april 2012
Berichten: 85
Standaard Putin voert oorlog tegen het westen

Volgens de Washington Post:
.
House majority leader to colleagues in 2016: ‘I think Putin pays’ Trump
.
Volgens een agent van MI6 zou de FSB video-opnamen hebben van Trump die geniet van een 'Golden Shower'. Of dat waar is, kunnen we nog niet nagaan. We weten inmiddels wel, dat Trump onderdanig is aan de Russen.
.
Kijk eens naar de foto op deze pagina van de Washington Post. Trump’s disclosures to the Russians might actually have been illegal De lichaamstaal van Trump zegt: ONDERDANIG. De lichaamstaal van Minister Sergei Lavrov zegt: DOMINANT. Die foto is notabene genomen in het Witte Huis. De westerse media waren niet welkom. De Russische media konden in en uit lopen.
.
Wie is besmet ???
We kunnen aannemen, dat Trump een agent is van de FSB, de Russische geheime dienst. Dat betekent, dat de FSB al jarenlang vrij toegang heeft tot alle onroerend goed van Trump. We dienen aan te nemen, dat de FSB al jarenlang alles opneemt wat in de Trump Tower gebeurt. En wat in ander onroerend goed van Trump gebeurt. De Trump Tower dienen we te zien als de 'Sliver Tower', naar de film Sliver.
.
Paul Ryan was eerst fel tegen Trump. Daarna draaide hij om. Kort nadat hij Trump had bezocht. Volgens de Washinton Post heeft Paul Ryan berichten over de verbinding tussen Trump en Putin onderdrukt. We dienen aan te nemen, dat Paul Ryan ook gechanteerd wordt door de FSB.
.
Wie in Washington is nog niet besmet ???
Eigenlijk kunnen we alleen nog mensen vertrouwen, die NOOIT in onroerend goed van Trump hebben verbleven. De rest dienen we te wantrouwen.
.
We need Joseph McCarthy
In de jaren '50 werd door Joseph McCarthy een felle campagne gevoerd tegen de Russen. In zijn campagne ging hij vaak te ver tegen homoseksuelen, joden, mensen in de filmwereld. Maar in deze tijd kunnen we wel een stevige dosis 'Mccarthyisme' gebruiken. Anders spreken we over enkele jaren allemaal Russisch. Of beter gezegd: Dan spreken jullie Russisch. Ik ben dan allang afgevoerd naar een 'opvangkamp' in Siberie en overleden.
.
Inmenging in verkiezingen
De Russen mengen zich voortdurend in de westerse verkiezingen. Ze betalen extremistische politieke groeperingen. Ze hebben speciale organisaties om ons te overspoelen met nep-nieuws. Ze doen alles om onze democratieën te ondermijnen.
.
Genoeg is genoeg !!!
Het is tijd om ons te verdedigen tegen de Russen.
Het is tijd om deze nieuwe golf van machtshonger van de Russische leiders keihard af te straffen.
.
Toen de Sovjet Unie ineenstortte hebben wij de Russen geholpen. Wij zijn vriendelijk geweest.
Nu laten ze zien waar ze staan. Geen dankbaarheid, geen vriendschap, maar brutale machtshonger.
Wilt u dit accepteren? Wilt u Russisch leren?
.
Putin en Erdogan
In de jaren '30 sloten Hitler en Mussolini een verbond. Daarna sloot Hitler met Stalin een niet-aanvals verdrag. Daarna was Hitler klaar voor de oorlog met Groot Btittanie en Frankrijk.
.
Het zou verkeerd zijn om Putin en Erdogan gelijk te stellen met de dictators van de jaren '30 en '40. Maar de politieke structuur vertoont zorgwekkende gelijkenissen.
.
Putin heeft al gesproken met Erdogan. Sindsdien heeft Erdogan zich met extreme woorden uitgelaten tegenover het westen. We kunnen er vanuit gaan, dat Putin en Erdogan een verbond hebben gesloten.
.
Wat gebeurt er, wanneer Putin en Erdogan samen Europa aanvallen. Erdogan krijgt zuid-europa, Putin de rest.
Als Turkije Europa aanvalt, is dat een oorlog tussen Nato 'bondgenoten'. Trump heeft dan een excuus om zich er buiten te houden. Dan staat Europa alleen tegenover Rusland en Turkije.
.
We dienen ons voor te bereiden op dit scenario.
.
Europese defensie macht
De Europese landen dienen hun defensie snel fors te versterken.
We dienen onze legers samen te laten oefenen op een invasie van Rusland en Turkije.
We moeten ons onafhankelijk maken van Amerikaanse steun.
.
De europese landen en hun leiders zijn nationalistisch.
Ze willen geen Europees leger. Het zij zo.
We kunnen wel het volgende afspreken:
.
1. In vredestijd staan de militairen onder leiding en politieke verantwoordelijkheid van de nationale regeringen.
2. Er wordt regelmatig geoefend met een europese commando-structuur, alsof het om één Europese strijdmacht gaat.
3. Indien Europa wordt aangevallen door Rusland en/of Turkije, dan komt de strijdmacht onder een centrale europese leiding.
.
Wie mogen meedoen ???
Welke Europese landen mogen meedoen met deze strijdmacht?
Mag Noorwegen meedoen? Noorwegen is geen EU-land. Maar we zijn wel nauw verbonden met Noorwegen. Het is in ons belang en in het belang van Noorwegen om ons samen te verdedigen.
Mag Zweden meedoen? Zweden is geen NATO lid maar wel een EU land. Samen optrekken met de Zweden lijkt me zeer wenselijk.
Mag Groot Brittanie meedoen? Als de engelse generaals niet de baas gaan spelen: Graag.
Mag Frankrijk meedoen? Wellicht dat Macron Frankrijk kan losweken van het sentiment van de Gaulle. Dan wil ik de fransen er graag bij hebben.
Polen is een stuk lastiger. Als de Russen vervelend worden, zullen de Poolse soldaten vechten als leeuwen. Maar de huidige regering is bijna Russisch in gedrag. Er zullen goede afspraken gemaakt moeten worden.
.
Wat moet Nederland doen ???
Nederland heeft zijn defensie schandalig verwaarloosd. Ik zou willen spreken van 'misdadige nalatigheid' van de politiek. Ik wil ONMIDDELIJK een enorme vergroting van het defensie budget. Ik wil, dat het leger ONMIDDELIJK voldoende middelen krijgt om een overvloed aan reserveonderdelen in te kopen. Momenteel is een groot deel van het defensie materieel niet beschikbaar door het ontbreken van reserve onderdelen. De nederlandse defensie is in VEEL SLECHTERE STAAT dan in 1939. Het politieke beleid van de afgelopen jaren grenst aan landverraad.
Nederland heeft heel veel geld uitgegeven aan versterking van de dijken. Dat was noodzakelijk. Maar het zou toch wel erg vervelend zijn, als straks de Russen genieten van onze dijken.
.
Wat moet Belgie doen ???
Geen idee. Als Belgie zijn defensie net zo verwaarloosd heeft als Nederland, dan is er veel te doen.
.
Wat moet Europa doen ???
1. Defensie uitgaven fors opvoeren en ons voorbereiden op een grote invasie van Rusland en Turkije. Als we dat snel doen, zal die invasie niet komen. Blijven we slapen, dan worden we binnen enkele jaren overlopen.
.
2. We dienen ons energetisch los te maken van Rusland. Import van gas en olie uit Rusland moet zo snel mogelijk worden afgebouwd.
De milieu-beweging roept op tot sluiting van kolencentrales. Deze oproepen dienen we te zien als hoogverraad. We dienen de kolencentrales (voorlopig) open te houden en kolen te halen uit noord of zuid amerika. Of ze zelf delven. Doorgaan met winning van bruinkool in Duitsland is zeer wenselijk.
We dienen ons transport los te maken van import. Dus: stoppen met auto's op diesel of benzine. Overstappen op auto's die rijden op elektriciteit. Die elektriciteit kan komen uit een accu EN uit waterstof met een brandstofcel. Allebei dus ! Hybride elektrische auto's zonder verbrandingsmotor, met twee energie-bronnen: een waterstoftank EN een accu.
We dienen zoveel mogelijk zonnepanelen te installeren. Bij tankstations dienen we productie-eenheden te installeren voor de productie van waterstof. Als er 's zomers teveel stroom wordt opgewekt door de zonnepanelen, maken we er waterstof van. Daarop rijden onze auto's in de winter.
Kolencentrales sluiten ??? In de toekomst wellicht. Eerst de import van olie en gas uit risico-landen afbouwen. Daarmee is MEER milieu winst te boeken. Maar vooral is het politiek beter.
.
3. We dienen Rusland te boycotten.
Export van technologie naar Rusland dient te worden verboden.
Handel drijven met Rusland ??? Zo min mogelijk. We dienen alles wat we nu van Rusland afnemen te vervangen door andere producten.
.
Rusland heeft ons de oorlog verklaart. Het is tijd om terug te vechten.
.
.
.
__________________
Iedere dag gaat het beter en beter en wij creeren een gouden toekomst !!!
www.groenepolitiek.info/
AndreasFirewolf is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 mei 2017, 16:01   #2
cato
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Geregistreerd: 5 november 2013
Berichten: 14.073
Standaard

De populisten in Europa verheerlijken Poetin en lopen als schoothondjes achter hem aan.
Trump is het beste maatje van Poetin.
Met welke wapens wil je dit gevaar nog keren?
cato is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 mei 2017, 16:18   #3
Nr.10
Secretaris-Generaal VN
 
Nr.10's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 26 september 2003
Locatie: van Lissabon tot Vladivostok
Berichten: 31.131
Standaard

De defensie van Frankrijk.
__________________
Doorzoek forum.politics.be (aangepaste zoekmachine)
Nr.10 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 mei 2017, 16:19   #4
subocaj
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
subocaj's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 11 juni 2010
Berichten: 15.948
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cato Bekijk bericht
De populisten in Europa verheerlijken Poetin en lopen als schoothondjes achter hem aan.
Trump is het beste maatje van Poetin.
Met welke wapens wil je dit gevaar nog keren?
Hij heeft de oorlog verklaart,dus het klaart wel op.
subocaj is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 mei 2017, 17:22   #5
Bad Attila
Secretaris-Generaal VN
 
Bad Attila's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 8 juni 2005
Locatie: Brussel
Berichten: 21.945
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door AndreasFirewolf Bekijk bericht
Volgens de Washington Post:
.
House majority leader to colleagues in 2016: ‘I think Putin pays’ Trump
.
Volgens een agent van MI6 zou de FSB video-opnamen hebben van Trump die geniet van een 'Golden Shower'. Of dat waar is, kunnen we nog niet nagaan. We weten inmiddels wel, dat Trump onderdanig is aan de Russen.
.
Kijk eens naar de foto op deze pagina van de Washington Post. Trump’s disclosures to the Russians might actually have been illegal De lichaamstaal van Trump zegt: ONDERDANIG. De lichaamstaal van Minister Sergei Lavrov zegt: DOMINANT. Die foto is notabene genomen in het Witte Huis. De westerse media waren niet welkom. De Russische media konden in en uit lopen.
.
Wie is besmet ???
We kunnen aannemen, dat Trump een agent is van de FSB, de Russische geheime dienst. Dat betekent, dat de FSB al jarenlang vrij toegang heeft tot alle onroerend goed van Trump. We dienen aan te nemen, dat de FSB al jarenlang alles opneemt wat in de Trump Tower gebeurt. En wat in ander onroerend goed van Trump gebeurt. De Trump Tower dienen we te zien als de 'Sliver Tower', naar de film Sliver.
.
Paul Ryan was eerst fel tegen Trump. Daarna draaide hij om. Kort nadat hij Trump had bezocht. Volgens de Washinton Post heeft Paul Ryan berichten over de verbinding tussen Trump en Putin onderdrukt. We dienen aan te nemen, dat Paul Ryan ook gechanteerd wordt door de FSB.
.
Wie in Washington is nog niet besmet ???
Eigenlijk kunnen we alleen nog mensen vertrouwen, die NOOIT in onroerend goed van Trump hebben verbleven. De rest dienen we te wantrouwen.
.
We need Joseph McCarthy
In de jaren '50 werd door Joseph McCarthy een felle campagne gevoerd tegen de Russen. In zijn campagne ging hij vaak te ver tegen homoseksuelen, joden, mensen in de filmwereld. Maar in deze tijd kunnen we wel een stevige dosis 'Mccarthyisme' gebruiken. Anders spreken we over enkele jaren allemaal Russisch. Of beter gezegd: Dan spreken jullie Russisch. Ik ben dan allang afgevoerd naar een 'opvangkamp' in Siberie en overleden.
.
Inmenging in verkiezingen
De Russen mengen zich voortdurend in de westerse verkiezingen. Ze betalen extremistische politieke groeperingen. Ze hebben speciale organisaties om ons te overspoelen met nep-nieuws. Ze doen alles om onze democratieën te ondermijnen.
.
Genoeg is genoeg !!!
Het is tijd om ons te verdedigen tegen de Russen.
Het is tijd om deze nieuwe golf van machtshonger van de Russische leiders keihard af te straffen.
.
Toen de Sovjet Unie ineenstortte hebben wij de Russen geholpen. Wij zijn vriendelijk geweest.
Nu laten ze zien waar ze staan. Geen dankbaarheid, geen vriendschap, maar brutale machtshonger.
Wilt u dit accepteren? Wilt u Russisch leren?
.
Putin en Erdogan
In de jaren '30 sloten Hitler en Mussolini een verbond. Daarna sloot Hitler met Stalin een niet-aanvals verdrag. Daarna was Hitler klaar voor de oorlog met Groot Btittanie en Frankrijk.
.
Het zou verkeerd zijn om Putin en Erdogan gelijk te stellen met de dictators van de jaren '30 en '40. Maar de politieke structuur vertoont zorgwekkende gelijkenissen.
.
Putin heeft al gesproken met Erdogan. Sindsdien heeft Erdogan zich met extreme woorden uitgelaten tegenover het westen. We kunnen er vanuit gaan, dat Putin en Erdogan een verbond hebben gesloten.
.
Wat gebeurt er, wanneer Putin en Erdogan samen Europa aanvallen. Erdogan krijgt zuid-europa, Putin de rest.
Als Turkije Europa aanvalt, is dat een oorlog tussen Nato 'bondgenoten'. Trump heeft dan een excuus om zich er buiten te houden. Dan staat Europa alleen tegenover Rusland en Turkije.
.
We dienen ons voor te bereiden op dit scenario.
.
Europese defensie macht
De Europese landen dienen hun defensie snel fors te versterken.
We dienen onze legers samen te laten oefenen op een invasie van Rusland en Turkije.
We moeten ons onafhankelijk maken van Amerikaanse steun.
.
De europese landen en hun leiders zijn nationalistisch.
Ze willen geen Europees leger. Het zij zo.
We kunnen wel het volgende afspreken:
.
1. In vredestijd staan de militairen onder leiding en politieke verantwoordelijkheid van de nationale regeringen.
2. Er wordt regelmatig geoefend met een europese commando-structuur, alsof het om één Europese strijdmacht gaat.
3. Indien Europa wordt aangevallen door Rusland en/of Turkije, dan komt de strijdmacht onder een centrale europese leiding.
.
Wie mogen meedoen ???
Welke Europese landen mogen meedoen met deze strijdmacht?
Mag Noorwegen meedoen? Noorwegen is geen EU-land. Maar we zijn wel nauw verbonden met Noorwegen. Het is in ons belang en in het belang van Noorwegen om ons samen te verdedigen.
Mag Zweden meedoen? Zweden is geen NATO lid maar wel een EU land. Samen optrekken met de Zweden lijkt me zeer wenselijk.
Mag Groot Brittanie meedoen? Als de engelse generaals niet de baas gaan spelen: Graag.
Mag Frankrijk meedoen? Wellicht dat Macron Frankrijk kan losweken van het sentiment van de Gaulle. Dan wil ik de fransen er graag bij hebben.
Polen is een stuk lastiger. Als de Russen vervelend worden, zullen de Poolse soldaten vechten als leeuwen. Maar de huidige regering is bijna Russisch in gedrag. Er zullen goede afspraken gemaakt moeten worden.
.
Wat moet Nederland doen ???
Nederland heeft zijn defensie schandalig verwaarloosd. Ik zou willen spreken van 'misdadige nalatigheid' van de politiek. Ik wil ONMIDDELIJK een enorme vergroting van het defensie budget. Ik wil, dat het leger ONMIDDELIJK voldoende middelen krijgt om een overvloed aan reserveonderdelen in te kopen. Momenteel is een groot deel van het defensie materieel niet beschikbaar door het ontbreken van reserve onderdelen. De nederlandse defensie is in VEEL SLECHTERE STAAT dan in 1939. Het politieke beleid van de afgelopen jaren grenst aan landverraad.
Nederland heeft heel veel geld uitgegeven aan versterking van de dijken. Dat was noodzakelijk. Maar het zou toch wel erg vervelend zijn, als straks de Russen genieten van onze dijken.
.
Wat moet Belgie doen ???
Geen idee. Als Belgie zijn defensie net zo verwaarloosd heeft als Nederland, dan is er veel te doen.
.
Wat moet Europa doen ???
1. Defensie uitgaven fors opvoeren en ons voorbereiden op een grote invasie van Rusland en Turkije. Als we dat snel doen, zal die invasie niet komen. Blijven we slapen, dan worden we binnen enkele jaren overlopen.
.
2. We dienen ons energetisch los te maken van Rusland. Import van gas en olie uit Rusland moet zo snel mogelijk worden afgebouwd.
De milieu-beweging roept op tot sluiting van kolencentrales. Deze oproepen dienen we te zien als hoogverraad. We dienen de kolencentrales (voorlopig) open te houden en kolen te halen uit noord of zuid amerika. Of ze zelf delven. Doorgaan met winning van bruinkool in Duitsland is zeer wenselijk.
We dienen ons transport los te maken van import. Dus: stoppen met auto's op diesel of benzine. Overstappen op auto's die rijden op elektriciteit. Die elektriciteit kan komen uit een accu EN uit waterstof met een brandstofcel. Allebei dus ! Hybride elektrische auto's zonder verbrandingsmotor, met twee energie-bronnen: een waterstoftank EN een accu.
We dienen zoveel mogelijk zonnepanelen te installeren. Bij tankstations dienen we productie-eenheden te installeren voor de productie van waterstof. Als er 's zomers teveel stroom wordt opgewekt door de zonnepanelen, maken we er waterstof van. Daarop rijden onze auto's in de winter.
Kolencentrales sluiten ??? In de toekomst wellicht. Eerst de import van olie en gas uit risico-landen afbouwen. Daarmee is MEER milieu winst te boeken. Maar vooral is het politiek beter.
.
3. We dienen Rusland te boycotten.
Export van technologie naar Rusland dient te worden verboden.
Handel drijven met Rusland ??? Zo min mogelijk. We dienen alles wat we nu van Rusland afnemen te vervangen door andere producten.
.
Rusland heeft ons de oorlog verklaart. Het is tijd om terug te vechten.
.
.
.
Had jij geen permaban?
__________________
Met democratie maak je van een paard, een Romeinse consul.
Bad Attila is offline   Met citaat antwoorden
Oud 19 mei 2017, 09:27   #6
AndreasFirewolf
Vreemdeling
 
Geregistreerd: 30 april 2012
Berichten: 85
Standaard

Vandaag in de Washington Post. Yes, GOP leaders were making a joke:
.
Citaat:
Then Cathy McMorris Rodgers, the Republican conference chairman, chimes in. Her “big takeway” from the conversation is “just how sophisticated the propaganda” is in Russia. She and others hint at the NGOs Russia has bought in Europe, including the environmental groups that have been lined up to oppose fracking, a technology Russia doesn’t like because it lowers gas prices. “It isn’t just about Ukraine,” Ryan says. And then, a few seconds later, he adds “Russia is trying to turn Ukraine against itself.”
.
NGO's opgekocht door Rusland ??? Milieu-organisaties die ge-infiltreerd zijn door geheime agenten ???
Ik heb al eerder de vraag gesteld, waarom milieu-organisaties zo fel tegen kolencentrales zijn.
Wanneer auto's rijden op kolenstroom, vervuilen ze veel en veel minder.
Het beleid en de propaganda van GreenPeace en co schaadt het milieu. Het is veel beter, om eerst het gebruik van olie en gas af te bouwen. Als het transport overschakelt op elektrisch rijden, met een accu of met een waterstof tank, dan wordt de lucht in de steden meteen schoner. En de co2 uitstoot gaat veel forser omlaag. Bovendien is het veel goedkoper.
.
Ik heb al eerder de veronderstelling geuit, dat de milieu-organisaties geinfiltreerd zijn door agenten van de olie en gas industrie. Nu blijken ze, volgens Amerikaanse senatoren en congresleden, geinfiltreerd te zijn door FSB-agenten. Dan zijn de milieu-organisaties dus schuldig aan HOOGVERRAAD !!!
.
Onze zeer geachte leden der Tweede Kamer (het parlement in Nederland), hebben een motie aangenomen om kolencentrales in Nederland te sluiten.
Nederland heeft een aantal vrijwel nieuwe, buitengewoon efficiente kolencentrales.
Deze zouden nu op bevel van Rusland gesloten moeten worden, zodat Rusland meer olie en gas aan ons kwijt kan.
Ik geloof niet, dat de kamerleden allemaal in dienst staan van de Russen.
Ze worden gewoon door de milieu-bewegingen de verkeerde kant opgestuurd.
Een uitzondering is Diederik Samsom, voormalig actievoerder van GreenPeace en voormalig leider van de PvdA.
Kijken we naar zijn gedrag en hoe hij de PvdA kapot heeft gemaakt, dan zie ik daar duidelijk invloed van de FSB.
.
FoxNews is een Russisch propaganda kanaal
In de USA hebben ze FoxNews. Deze zender staat vierkant achter Trump en praat zijn meest idiote dingen goed. Of ze vallen Obama aan en zaaien haat tegen Obama en tegen de Democraten. Ze verdraaien alle feiten, liegen voortdurend en hebben de Amerikaanse samenleving gespleten. Inmiddels dreigt er daar een burgeroorlog of een totale politieke impasse door de voortdurende propaganda, die door de FSB wordt aangestuurd. Kijkers van FoxNews (Trump-stemmers) noemen Rusland hun vriend.
.
In Europa probeert Rusland hetzelfde.
.
Het is echt twee voor twaalf. We moeten nu terug naar de Koude oorlog en terugvechten tegen de Russen.
__________________
Iedere dag gaat het beter en beter en wij creeren een gouden toekomst !!!
www.groenepolitiek.info/
AndreasFirewolf is offline   Met citaat antwoorden
Oud 19 mei 2017, 12:48   #7
AndreasFirewolf
Vreemdeling
 
Geregistreerd: 30 april 2012
Berichten: 85
Standaard

Sloot GreenPeace deal met Putin
In 2013 enterden Russische militairen het GreenPeace schip Artic Sunrise.
Zojuist informeerde een voormalig GreenPeace vrijwilliger me, dat GreenPeace zijn beleid gewijzigd heeft na het incident met Artic Sunrise.
Activisten zouden jarenlang zijn opgesloten in Russische gevangenissen, tenzij GreenPeace een deal sloot met Putin.
Om de activisten vrij te krijgen, zou GreenPeace Rusland ter wille zijn.
Ondermeer door radicaal tegen kolencentrales te keren en daarmee de afname van Russische olie en gas te bevorderen.
Ik kan niet nagaan, of dit bericht waar is. De vrijwilliger wil annoniem blijven en kan niets bewijzen.
De feiten wijzen wel in dezelfde richting.
__________________
Iedere dag gaat het beter en beter en wij creeren een gouden toekomst !!!
www.groenepolitiek.info/
AndreasFirewolf is offline   Met citaat antwoorden
Oud 19 mei 2017, 14:25   #8
Ke Nan
Eur. Commissievoorzitter
 
Ke Nan's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 maart 2004
Berichten: 8.032
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door AndreasFirewolf Bekijk bericht
Sloot GreenPeace deal met Putin
In 2013 enterden Russische militairen het GreenPeace schip Artic Sunrise.
Zojuist informeerde een voormalig GreenPeace vrijwilliger me, dat GreenPeace zijn beleid gewijzigd heeft na het incident met Artic Sunrise.
Activisten zouden jarenlang zijn opgesloten in Russische gevangenissen, tenzij GreenPeace een deal sloot met Putin.
Om de activisten vrij te krijgen, zou GreenPeace Rusland ter wille zijn.
Ondermeer door radicaal tegen kolencentrales te keren en daarmee de afname van Russische olie en gas te bevorderen.
Ik kan niet nagaan, of dit bericht waar is. De vrijwilliger wil annoniem blijven en kan niets bewijzen.
De feiten wijzen wel in dezelfde richting.
Meer nog: in 1947 maakten Marsmannekes een noodlanding in Roswell. De Martianen zouden jarenlang opgesloten zitten als ze geen deal met de Amerikanen zouden maken. De Martianen werden contractueel gedwongen om zich verderop in ons zonnestelsel te vestigen en aldus de weg vrij te maken voor een Aardse kolonisatie van Mars. Een directe bewijslast is niet voorhanden maar indirect wijst alles op zulks een akkoord.
Ke Nan is offline   Met citaat antwoorden
Oud 19 mei 2017, 14:42   #9
Hypochonder
Secretaris-Generaal VN
 
Hypochonder's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 3 december 2008
Berichten: 21.895
Standaard

Dat Trump onmogelijk op een eerlijke manier aan de macht is gekomen was al lang duidelijk. Dat hij aan de leiband van de Russen loopt is eigenlijk te geschift voor woorden, afzetten die handel.
Hypochonder is offline   Met citaat antwoorden
Oud 19 mei 2017, 14:51   #10
vlijmscherp
Secretaris-Generaal VN
 
vlijmscherp's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 19 april 2006
Locatie: Zele
Berichten: 44.670
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ke Nan Bekijk bericht
Meer nog: in 1947 maakten Marsmannekes een noodlanding in Roswell. De Martianen zouden jarenlang opgesloten zitten als ze geen deal met de Amerikanen zouden maken. De Martianen werden contractueel gedwongen om zich verderop in ons zonnestelsel te vestigen en aldus de weg vrij te maken voor een Aardse kolonisatie van Mars. Een directe bewijslast is niet voorhanden maar indirect wijst alles op zulks een akkoord.
er is nochtans min of meer directe bewijslast voorhanden die bewijzen dat die Martianen gewoon de NWO vormen hoor.

Er zullen wel massa's YouTube-filmpjes zijn die dat kunnen bewijzen.
__________________
multiculturele samenleving: de vrijheid van elk individu om zijn cultuur te beleven binnen de grenzen van de wetten van het land.
We moeten blijven hopen, blijven geloven in het goede in de mens. Anders lopen we ons vast in een cynisch, zelfdestructief wereldbeeld waar een wit-zwart denken regeert.
vlijmscherp is offline   Met citaat antwoorden
Oud 19 mei 2017, 15:12   #11
morte-vivante
Eur. Commissievoorzitter
 
morte-vivante's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 december 2010
Berichten: 9.700
Standaard

de jaren 1960 hebben gebeld, ze willen hun wereldbeeld terug
__________________
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety. - Ben Franklin
"When you're accustomed to privilege equality feels like oppression."
morte-vivante is offline   Met citaat antwoorden
Oud 19 mei 2017, 16:04   #12
parcifal
Banneling
 
 
parcifal's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 18 februari 2003
Berichten: 26.968
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door morte-vivante Bekijk bericht
de jaren 1960 hebben gebeld, ze willen hun wereldbeeld terug
Straks ga je nog ontkennen dat rusland een hybride oorlog voert tegen het westen?
Ze hebben het spel geperfectioneert de laatste 40 jaar, dat zeker, ze maken volop gebruik/misbruik van het systeem zelf, de (sociale) media en plausable deniability.
Maar er is geen twijfel over wat de bedoeling is van de russen : het westen zoveel mogelijk verzwakken en uit elkaar spelen.

Het antwoord is niet enkel militariseren, dat hoort er ook wel bij, de 2% van BNP voor defensie moet er komen natuurlijk, liefst in het kader van een Europese defensie in samenwerking met NATO.

Maar wel : meer sancties, meer europese samenwerking, inzetten op hernieuwbare energiebronnen, Rusland compleet buiten spel zetten als leverancier van olie en gas. De Russische toplui toegang verbieden tot de EU en best ook nog hun zwartgeld caroussels droogleggen.

En dan rustig afwachten tot de koelkast het wint van de TV in rusland.

Laatst gewijzigd door parcifal : 19 mei 2017 om 16:05.
parcifal is offline   Met citaat antwoorden
Oud 19 mei 2017, 17:29   #13
subocaj
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
subocaj's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 11 juni 2010
Berichten: 15.948
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door AndreasFirewolf Bekijk bericht
Volgens de Washington Post:
.
House majority leader to colleagues in 2016: ‘I think Putin pays’ Trump
.
Volgens een agent van MI6 zou de FSB video-opnamen hebben van Trump die geniet van een 'Golden Shower'. Of dat waar is, kunnen we nog niet nagaan. We weten inmiddels wel, dat Trump onderdanig is aan de Russen.
.
Kijk eens naar de foto op deze pagina van de Washington Post. Trump’s disclosures to the Russians might actually have been illegal De lichaamstaal van Trump zegt: ONDERDANIG. De lichaamstaal van Minister Sergei Lavrov zegt: DOMINANT. Die foto is notabene genomen in het Witte Huis. De westerse media waren niet welkom. De Russische media konden in en uit lopen.
.
Wie is besmet ???
We kunnen aannemen, dat Trump een agent is van de FSB, de Russische geheime dienst. Dat betekent, dat de FSB al jarenlang vrij toegang heeft tot alle onroerend goed van Trump. We dienen aan te nemen, dat de FSB al jarenlang alles opneemt wat in de Trump Tower gebeurt. En wat in ander onroerend goed van Trump gebeurt. De Trump Tower dienen we te zien als de 'Sliver Tower', naar de film Sliver.
.
Paul Ryan was eerst fel tegen Trump. Daarna draaide hij om. Kort nadat hij Trump had bezocht. Volgens de Washinton Post heeft Paul Ryan berichten over de verbinding tussen Trump en Putin onderdrukt. We dienen aan te nemen, dat Paul Ryan ook gechanteerd wordt door de FSB.
.
Wie in Washington is nog niet besmet ???
Eigenlijk kunnen we alleen nog mensen vertrouwen, die NOOIT in onroerend goed van Trump hebben verbleven. De rest dienen we te wantrouwen.
.
We need Joseph McCarthy
In de jaren '50 werd door Joseph McCarthy een felle campagne gevoerd tegen de Russen. In zijn campagne ging hij vaak te ver tegen homoseksuelen, joden, mensen in de filmwereld. Maar in deze tijd kunnen we wel een stevige dosis 'Mccarthyisme' gebruiken. Anders spreken we over enkele jaren allemaal Russisch. Of beter gezegd: Dan spreken jullie Russisch. Ik ben dan allang afgevoerd naar een 'opvangkamp' in Siberie en overleden.
.
Inmenging in verkiezingen
De Russen mengen zich voortdurend in de westerse verkiezingen. Ze betalen extremistische politieke groeperingen. Ze hebben speciale organisaties om ons te overspoelen met nep-nieuws. Ze doen alles om onze democratieën te ondermijnen.
.
Genoeg is genoeg !!!
Het is tijd om ons te verdedigen tegen de Russen.
Het is tijd om deze nieuwe golf van machtshonger van de Russische leiders keihard af te straffen.
.
Toen de Sovjet Unie ineenstortte hebben wij de Russen geholpen. Wij zijn vriendelijk geweest.
Nu laten ze zien waar ze staan. Geen dankbaarheid, geen vriendschap, maar brutale machtshonger.
Wilt u dit accepteren? Wilt u Russisch leren?
.
Putin en Erdogan
In de jaren '30 sloten Hitler en Mussolini een verbond. Daarna sloot Hitler met Stalin een niet-aanvals verdrag. Daarna was Hitler klaar voor de oorlog met Groot Btittanie en Frankrijk.
.
Het zou verkeerd zijn om Putin en Erdogan gelijk te stellen met de dictators van de jaren '30 en '40. Maar de politieke structuur vertoont zorgwekkende gelijkenissen.
.
Putin heeft al gesproken met Erdogan. Sindsdien heeft Erdogan zich met extreme woorden uitgelaten tegenover het westen. We kunnen er vanuit gaan, dat Putin en Erdogan een verbond hebben gesloten.
.
Wat gebeurt er, wanneer Putin en Erdogan samen Europa aanvallen. Erdogan krijgt zuid-europa, Putin de rest.
Als Turkije Europa aanvalt, is dat een oorlog tussen Nato 'bondgenoten'. Trump heeft dan een excuus om zich er buiten te houden. Dan staat Europa alleen tegenover Rusland en Turkije.
.
We dienen ons voor te bereiden op dit scenario.
.
Europese defensie macht
De Europese landen dienen hun defensie snel fors te versterken.
We dienen onze legers samen te laten oefenen op een invasie van Rusland en Turkije.
We moeten ons onafhankelijk maken van Amerikaanse steun.
.
De europese landen en hun leiders zijn nationalistisch.
Ze willen geen Europees leger. Het zij zo.
We kunnen wel het volgende afspreken:
.
1. In vredestijd staan de militairen onder leiding en politieke verantwoordelijkheid van de nationale regeringen.
2. Er wordt regelmatig geoefend met een europese commando-structuur, alsof het om één Europese strijdmacht gaat.
3. Indien Europa wordt aangevallen door Rusland en/of Turkije, dan komt de strijdmacht onder een centrale europese leiding.
.
Wie mogen meedoen ???
Welke Europese landen mogen meedoen met deze strijdmacht?
Mag Noorwegen meedoen? Noorwegen is geen EU-land. Maar we zijn wel nauw verbonden met Noorwegen. Het is in ons belang en in het belang van Noorwegen om ons samen te verdedigen.
Mag Zweden meedoen? Zweden is geen NATO lid maar wel een EU land. Samen optrekken met de Zweden lijkt me zeer wenselijk.
Mag Groot Brittanie meedoen? Als de engelse generaals niet de baas gaan spelen: Graag.
Mag Frankrijk meedoen? Wellicht dat Macron Frankrijk kan losweken van het sentiment van de Gaulle. Dan wil ik de fransen er graag bij hebben.
Polen is een stuk lastiger. Als de Russen vervelend worden, zullen de Poolse soldaten vechten als leeuwen. Maar de huidige regering is bijna Russisch in gedrag. Er zullen goede afspraken gemaakt moeten worden.
.
Wat moet Nederland doen ???
Nederland heeft zijn defensie schandalig verwaarloosd. Ik zou willen spreken van 'misdadige nalatigheid' van de politiek. Ik wil ONMIDDELIJK een enorme vergroting van het defensie budget. Ik wil, dat het leger ONMIDDELIJK voldoende middelen krijgt om een overvloed aan reserveonderdelen in te kopen. Momenteel is een groot deel van het defensie materieel niet beschikbaar door het ontbreken van reserve onderdelen. De nederlandse defensie is in VEEL SLECHTERE STAAT dan in 1939. Het politieke beleid van de afgelopen jaren grenst aan landverraad.
Nederland heeft heel veel geld uitgegeven aan versterking van de dijken. Dat was noodzakelijk. Maar het zou toch wel erg vervelend zijn, als straks de Russen genieten van onze dijken.
.
Wat moet Belgie doen ???
Geen idee. Als Belgie zijn defensie net zo verwaarloosd heeft als Nederland, dan is er veel te doen.
.
Wat moet Europa doen ???
1. Defensie uitgaven fors opvoeren en ons voorbereiden op een grote invasie van Rusland en Turkije. Als we dat snel doen, zal die invasie niet komen. Blijven we slapen, dan worden we binnen enkele jaren overlopen.
.
2. We dienen ons energetisch los te maken van Rusland. Import van gas en olie uit Rusland moet zo snel mogelijk worden afgebouwd.
De milieu-beweging roept op tot sluiting van kolencentrales. Deze oproepen dienen we te zien als hoogverraad. We dienen de kolencentrales (voorlopig) open te houden en kolen te halen uit noord of zuid amerika. Of ze zelf delven. Doorgaan met winning van bruinkool in Duitsland is zeer wenselijk.
We dienen ons transport los te maken van import. Dus: stoppen met auto's op diesel of benzine. Overstappen op auto's die rijden op elektriciteit. Die elektriciteit kan komen uit een accu EN uit waterstof met een brandstofcel. Allebei dus ! Hybride elektrische auto's zonder verbrandingsmotor, met twee energie-bronnen: een waterstoftank EN een accu.
We dienen zoveel mogelijk zonnepanelen te installeren. Bij tankstations dienen we productie-eenheden te installeren voor de productie van waterstof. Als er 's zomers teveel stroom wordt opgewekt door de zonnepanelen, maken we er waterstof van. Daarop rijden onze auto's in de winter.
Kolencentrales sluiten ??? In de toekomst wellicht. Eerst de import van olie en gas uit risico-landen afbouwen. Daarmee is MEER milieu winst te boeken. Maar vooral is het politiek beter.
.
3. We dienen Rusland te boycotten.
Export van technologie naar Rusland dient te worden verboden.
Handel drijven met Rusland ??? Zo min mogelijk. We dienen alles wat we nu van Rusland afnemen te vervangen door andere producten.
.
Rusland heeft ons de oorlog verklaart. Het is tijd om terug te vechten.
.
.
.
Rusland vecht enkel in Syrië en dit omdat ze sedert decennia bondgenoten zijn.
Leg jij me eens uit waarom de USA en zijn Europese slaven overal ter wereld, staatshoofden en hun regeringen omverwerpen.

Trouwens de volgende oorlog zal een kernoorlog zijn, die niemand wint, omdat alle grootsteden en hun bevolking verdwenen zijn.
subocaj is offline   Met citaat antwoorden
Oud 19 mei 2017, 18:46   #14
TREBRON
Europees Commissaris
 
TREBRON's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 mei 2014
Berichten: 6.249
Standaard

En de oorlog daaropvolgend gaat uitgevochten worden met knuppels. Dixit Einstein..........
TREBRON is offline   Met citaat antwoorden
Oud 20 mei 2017, 00:29   #15
Nr.10
Secretaris-Generaal VN
 
Nr.10's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 26 september 2003
Locatie: van Lissabon tot Vladivostok
Berichten: 31.131
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door morte-vivante Bekijk bericht
de jaren 1960 hebben gebeld, ze willen hun wereldbeeld terug
Dat wereldbeeld komt niet terug.
__________________
Doorzoek forum.politics.be (aangepaste zoekmachine)
Nr.10 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 20 mei 2017, 07:22   #16
kelt
Secretaris-Generaal VN
 
Geregistreerd: 29 juli 2004
Berichten: 32.709
Standaard

komkomkom mensen,een beetje realisme graag...

"De Russen" weten heel goed dat alles terug in het gezicht komt.
Maar ik geloof niet dat iemand hier op dit forum Moskou kan verwijten dat ze,nu de kans zich voordoet,een beetje plezier maken.

https://medium.com/defiant/russia-is...s-56e50a3166fe



Mooi was toch dat bij de laatste meeting tussen de Amerikaanse President en Russisch minister van BuiZa er enkel pers fotos van deze fotos,VAN IN HET WITTE HUIS,via de Russen kwamen,en nog wel de dag erna....hilarisch eigenlijk

Ach,

Russisch President Putin,altijd al bekend geweest om zijn beknopte en afgewogen antwoorden als het diplomatie aangaat (wat een verschil toch weer met onze goede vriend den Donald) merkte onlangs nog op dat de Amerikaanse President handelt naar zijn niveau van bekwaamheid,en dat de Russen daar toch niks mee te maken kunnen hebben....


......wow
kelt is offline   Met citaat antwoorden
Oud 20 mei 2017, 07:40   #17
cato
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Geregistreerd: 5 november 2013
Berichten: 14.073
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nr.10 Bekijk bericht
Dat wereldbeeld komt niet terug.
We moeten het nu doen met Poetin, Trump en Erdogan.
Gelukkig hebben we nog Europa.

[citaat]FD:Superhelden M&M moeten Europa redden
Het zou de titel van een verhaal met superhelden kunnen zijn: 'Mega Merkel en Magic Macron redden Europa.' Hoofdrolspelers zijn Angela die ondanks haar wat belegen presentatie bergen blijkt te kunnen verzetten, en de mysterieuze woordkunstenaar Emmanuel. Niemand weet waar hij voor staat, maar hij praat betoverend.

Europa is in de ban van hoop. Gaan M&M de Europese samenwerking vlot trekken? Dat zou welkom zijn, want zo'n idylle is de EU op dit moment niet. Het Verenigd Koninkrijk is op weg naar de uitgang. Er is een diepe kloof tussen Noord en Zuid. De migratiecrisis komt het hardste aan bij EU-lidstaten in het Zuiden, maar zij ervaren weinig solidariteit van landen uit het Noorden. Die eisen hervormingen en begrotingsdiscipline. Ondertussen botsen Oost en West ook: Oost-Europese lidstaten treden met antidemocratische gedragingen de Europese waarden met voeten.


https://fd.nl/economie-politiek/1202...0520&s_cid=671

Laatst gewijzigd door cato : 20 mei 2017 om 07:41.
cato is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 juni 2017, 19:44   #18
Gipsy
Perm. Vertegenwoordiger VN
 
Geregistreerd: 26 november 2013
Berichten: 19.572
Standaard

Blijkbaar voert Putin ook oorlog tegen zijn eigen bevolking. Vandaag werden er méér dan 1.000 manifestanten zéér hardhandig opgepakt omdat ze manifesteerden tegen de corruptie van de Russische overheid (lees in de eerste plaats Putin). Uit nieuwsgierigheid eens gaan kijken naar RT (de zender van Putin), niets te vinden.

Laatst gewijzigd door Gipsy : 12 juni 2017 om 19:44.
Gipsy is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 juni 2017, 20:10   #19
mvd
Minister-President
 
mvd's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 februari 2012
Berichten: 5.725
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gipsy Bekijk bericht
Blijkbaar voert Putin ook oorlog tegen zijn eigen bevolking. Vandaag werden er méér dan 1.000 manifestanten zéér hardhandig opgepakt omdat ze manifesteerden tegen de corruptie van de Russische overheid (lees in de eerste plaats Putin). Uit nieuwsgierigheid eens gaan kijken naar RT (de zender van Putin), niets te vinden.
Je hebt niet goed gekeken.

https://www.youtube.com/watch?v=tFuuWfnfKTY

https://russian.rt.com/russia/news/3...kaya-nezakonna

https://russian.rt.com/russia/news/3...go-zaderzhanie
mvd is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 juni 2017, 17:54   #20
parcifal
Banneling
 
 
parcifal's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 18 februari 2003
Berichten: 26.968
Standaard

Gelukkig kon de politie die criminele betogers grotendeels oppakken.







Ook de subversieve eend werd -uiteraard- opgepakt zoals het hoort.





We zijn er nog niet, maar we zien dat de jonge Russen toch stilaan beginnen te grommen en zich niet laten intimideren.

parcifal is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools

Regels voor berichten
Je mag niet nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen versturen
Je mag niet jouw berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 19:02.


Forumsoftware: vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright ©2002 - 2020, Politics.be