PDA

View Full Version : Iraakse academici vechten terug!


Ramón Gitannes
29 december 2007, 12:13
Meer dan 500 Iraakse wetenschappers en professoren zijn door de Israëlische inlichtingendienst, de Mossad, vermoord, volgens een verslag in de Iraakse krant Al-Bayna.

Het rapport stelde dat de moorden een onderdeel waren van een missie om af te komen van de Iraakse nucleaire specialisten en universitaire hoofddocenten die geweigerd hadden om samen te werken met de Zionisten. De moorden werden uitgevoerd door de Mossad en het Pentagon.

Tot nu toe zijn 350 wetenschappers en 200 hoogleraren op slinkse wijze vermoord door commando’s van de Mossad, welke uitsluitend voor het uitvoeren van deze gruweldaden zijn ingezet in Irak. Volgens het Amerikaanse State Department, kwamen deze moorden nadat de pogingen van Washington om Iraakse wetenschappers te verleiden tot samenwerking met de VS waren mislukt.

Veel specialisten die in de VS leefden en ook weigerde om mee te werken vluchten en zochten een toevluchtsoord in andere landen. Zij die wel wilde meewerken werden onderworpen aan zware langdurige ondervragingen of zelfs martelingen door Amerikaanse functionarissen

Een bericht in Science and Development Netwerk (http://www.scidev.net/content/news/eng/hit-list-names-hundreds-of-iraqi-scientists.cfm) spreekt over een “hit list” waar namen van honderden Iraakse wetenschappers op staan en dat Iraakse sluipmoordenaars zijn verzocht om zich te richten op hen die op deze lijst staan. Het bestaan van de lijst suggereert dat de voortdurende moord op Iraakse academici meer georganiseerd en systematischer is dan eerder werd aangenomen.

Een bericht in Diverse Education (http://www.diverseeducation.com/artman/publish/article_6690.shtml) geeft weer hoe Iraakse academici bang zijn vermoord te worden en dat studenten openlijk, zelfs op televisie, vertellen hoe teleurgesteld zij zijn in Amerika en zeggen “Breng Saddam Hoesein terug dan zullen wij ons verontschuldigen en hij zal weer orde en rust brengen in het land” volgens Dr. Saad Jawad, professor Politieke wetenschap aan de Universiteit van Bagdad.

Saddam Hoessein was volgens onze maatstaven geen aardige jongen, dit is evenwel volgens ónze maatstaven, Saddam was echter “Primus inter pares” en regeerde volgens de maatstaven van het Midden-Oosten met als gevolg, orde, rust en welvaart in Irak. Een land dat onder het regime van Saddam (http://uruknet.info/?p=m39457&hd=&size=1&l=e) een hoog niveau had op het gebied van gezondheidszorg en onderwijs enz, enz.

Door de hebzucht, kolonisatiedrang en het willen hebben van totale controle over grondstoffen, hebben wij het “Vrije Westen” middels een illegale oorlog die door niets gerechtvaardigd word van een welvarend land een “Derde Wereld” land gemaakt!! Onze bakermat van de geschiedenis met de grond gelijk gemaakt en een eeuwenoude cultuur vernietigd met de vette smoes dat het een “War on Terror” is.

Bron (http://zaplog.nl/zaplog/article/missie_van_mossad_pentagon_vermoord_iraakse_academ ici/)


Het is belangrijk te weten dat Satar Jabar, de hoofdredacteur van Al-Bayna, op 18 november van dit jaar, zelf het doelwit was van een aanslag. (http://www.reuters.com/article/latestCrisis/idUSL18270961) Hij overleefde echter de ontploffing van de autobom in zijn wagen.

Dit artikel is zijn wraak!

StevenNr1
5 januari 2008, 00:06
Ik had er hier (http://www.brusselstribunal.org/Academics.htm) al wel over gelezen maar er komt slechts 1 keer ter sprake dat de Mossad er achter zou kunnen zitten. Geeft de journalist veel bewijzen?