PDA

View Full Version : Wtf?


BenIsaac
7 september 2008, 23:09
http://kafee.files.wordpress.com/2008/06/logoii.gif
Neo-Nazis for Israel

Experts divided on whether it may just be Left-wing provocation, but German neo-Nazi group declares support for Israel, Jews. 'A strong nation is worthy of life,' says group, 'respect those who have earned it'

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3551269,00.html

Hier de Nazis voor Israël blog: http://nasofi.blogspot.com/

Is dit een grap ofzo ? :-P

Ik vat het nu echt niet meer, de laatste jaren leken die Indymedia-Antifa lui nog ergere Jodenhaters te zijn dan de gemiddelde Nazis. En nu dit? Wtf.'


:|

BenIsaac
7 september 2008, 23:13
Ah fuck het ook nu gaan hier weer een paar idioten uitleggen dat er veel overeenkomsten tussen Nazis en Israël zijn allebei asfaltwegen etc. fuck het ook ik ga pitten later.

manta
7 september 2008, 23:22
Ze zullen ne gemeenschappelijke vijand hebben hé ... :-D

Scherven A. Mok
8 september 2008, 04:54
wisselende allianties zijn zo oud als de straat en nog ouder

Ke Nan
8 september 2008, 06:50
wisselende allianties zijn zo oud als de straat en nog ouder

En wie doet er de straat? Juist, diegene met het oudste beroep ter wereld.

An Arkos
8 september 2008, 10:29
Eigenlijk past deze stroming perfect binnen de rassen ideologie van het nationaal socialisme, of het nu een grap is of niet.

berre
8 september 2008, 10:33
En wie doet er de straat? Juist, diegene met het oudste beroep ter wereld.voila:-) daarmee is ineens heel de zever verklaard..

Burkide
8 september 2008, 11:31
Ik moet zeggen: voor een bende idioten of voor een grap hebben ze wel een sjiek logo.

Mitgard
8 september 2008, 11:35
een ideologie is in constante evolutie en soms kan daarbij van vijand veranderd worden, waarom niet?

Burkide
8 september 2008, 11:37
een ideologie is in constante evolutie en soms kan daarbij van vijand veranderd worden, waarom niet?

Inderdaad, er hebben zich wel vreemdere evoluties voorgedaan. Joden die zionist werden, bvb., of "socialisten" die de kapitalistische "vrij markt" aanvaarden (mits blablabla...). ;-)

Brandaan
8 september 2008, 11:52
Ik snap het wel een beetje:

De orginele nazi's zochten in eerste instantie ook naar een thuisland ver weg voor de Joden, zie bv het Madagascarplan. Pas toen dit niet lukte is men overgegaan tot uitmoorden. Het resultaat was voor de nazi's hetzelfde: weg is weg.

Als neo-nazi, met de daarbijbehorden aversie tegen de (aanwezigheid van) Joden zou je dus ook met gemak kunnen denken; "Zolang ze daar zitten hebben we er hier geen last van." Als Israël ineen zou storten zouden al die miljoen Joden weer terugkomen en als neo-nazi heb je daar natuurlijk geen trek in. Daarnaast heeft een beetje neo-nazi respect voor sterke volkeren en als de Joden iets hebben bewezen met hun staat is het wel dat ze stukken "sterker" zijn dan de hun omringende volkeren.





Of het is een grap. :-D

BenIsaac
8 september 2008, 17:02
Ja, maar de redenen zijn een beetje raar. "Na 2000 jaar dit en dat hebben de Joden wel wat steun verdiend" Leuke vuurdoop al die pogroms, massa-exodussen en het holocaust :?.

Ieder zijn eigen land, ethnopluralisme (is dat een woord?) maar dan ieder een apart plekje is toch het idee van volksnationalisten? Maar meestal gunnen ze dit iedereen behalve de Joden.

Daarom verbaast mij dit, maar serieus het moet haast wel een grap zijn :|