PDA

View Full Version : Een politieke partij oprichten


snoetie
30 juni 2002, 20:20
Een krokodil wil een politieke partij oprichten, dus gaat hij het bos in om partijgenoten te zoeken. "Zeg beer, wil jij lid worden van mijn politieke partij?"
Beer: "Wat voor partij?"
Krokodil: "De Socialistische Partij!"
De beer denkt even na en zegt: "Ik loop in een bontjas, mijn vrouw loopt in een bontjas, mijn kinderen hebben allemaal een bontjas, nee, dan kun je geen lid worden van de Socialistische Partij."
De krokodil gaat verder. "Zeg slak, wil jij lid worden van de Socialistische Partij?"
De slak denkt even na en zegt: "Ik heb een eigen huis, mijn vrouw heeft een eigen huis, mijn kinderen hebben allemaal een eigen huis, nee, dan kun je geen lid worden van de Socialistische Partij."
De krokodil wil verder lopen, maar dan vragen de beer en de slak aan de krokodil: "Waarom wil jij eigenlijk een Socialistische Partij oprichten?"
Waarop de krokodil antwoordt: "Ik heb een grote bek, mijn vrouw heeft een grote bek en mijn kinderen hebben ook een grote bek..."

Vonk
30 juni 2002, 20:25
:D :o :lol: :wink: :twisted:

jan breydel
20 augustus 2002, 18:26
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D

groentje
14 september 2002, 22:51
Bij de stichting van Agalev.
Vader Abraham was imens populair in die tijd. Versteylen was jaloers, en dacht ik kan beter.
Hij richtte dan maar een partij-beweging op, en dacht zo VA naar de kroon te steken. hij verzamelde een hoop geitenwollen sokken bij elkaar, en beloofde iedereen die op hem stemde een paar te geven. groot was zijn verwarring toen hij amper de kiesdrempel haalde.
de geitenwol is weggeboregen, maar af en toe blijven ze toch een beetje wollig, die groenen.

Anonymous
8 november 2002, 21:02
mijn partij gaat aanleunen bij de variant in duitsland DE NEONAZISTISCHE EXTREME PARTIJ tegen de vervuiling van ons wester bloed en tegen al de ongure en gore turken en negers die ons straatbeeld verloederen. over 5 jaar komen we voor het eerst op , hand in hand met het VB. HOU JULLIE VAST WE KOMEN ERAAN EN HET IS GEDAAN MET DE ISLAM HIER !!!!!!!!


HEIL ADOLF

Anonymous
8 november 2002, 21:02
ps: als ze dit erafsmijten , zijn ze geen echte onfafhankelijke en democratische waarnemers en moderators. tis maar da ze het weten

merel
8 november 2002, 21:34
Misschien vind je dat als bovenstaande verwijderd wordt dat de moderators niet echt onafhankelijk en democratisch zijn? Maar volgens mij hebben ze zelfs geen keus en mag bovenstaande wettelijk niet blijven staan.

snoetie
8 november 2002, 22:21
je bent nie alleen op de wereld , en uw antwoord is echt nie gepast , juist dat jij alleen bent in deze wereld, leer leven met iedereen hé , ik heb een vriendin hé en die volgt ook islam ( een beetje respect voor de medemens) en die is zeer tof:!: die kan er misschien ook tegen zijn hé dat wij zo leven , juist dat zij zegt neen jij hoort er niet bij je bent katholiek pfffft *hoe flauw* wat een antwoord , gezijt ook de plezanste thuis zeker ? en als de moderators dit eraf smijten dit is hun keuze hé ,

allé das nu mijn antwoord ! bye :)