PDA

View Full Version : Foreclosure Alley


Wautd
3 oktober 2008, 17:25
Wat een wansmakelijke verspilling (http://andrewsullivan.theatlantic.com/the_daily_dish/2008/10/memories.html)

Jedd
3 oktober 2008, 18:06
het is duidelijk dat mensen in geldnood die spullen die nog economische waarde hebben, niet goed meer functioneren. Dolgedraaid door het kapitalisme.

in belgiƫ zouden hun spullen tenminste nog op de vrijdagmarkt verkocht worden. ook geen jackpot, amar dan krijgen ze er tenminste nog iets voor.

D'ARTOIS
3 oktober 2008, 20:21
Zonder een stuk sociale zekerheid en een deugdelijke gezondheidszorg kan een modern land in een moderne economie niet functioneren.
Amerika is geen modern land maar een stuk achtergebleven gebied, ondanks de moderne wapentechnologie. Want dat is - enige uitzonderingen daargelaten - datgene waar ze in vooruit lopen. Mede dank zij 400.000 buitenlandse wetenschappers aldaar werkzaam.
Nazi Duitsland - Oppenheimer & W. von Braun - bracht ze de kernbom annex lange afstands raket. Geen eigen verdienste. Die generatie is nu niet meer daar en allengs zie je het land afzakken. Wat de oorlog in Irak kost, is niet te omvatten. Deels zal het wel terugbetaald worden door de geplunderde olie, maar toch..... Met Jimmy Carter samen zal Bush de geschiedenis in gaan als de slechtste president ooit, alleen Nixon in z'n slechtheid was nog een graadje erger. Maar slecht is nog niet dom.

De 700 miljard zijn terecht afgestemd. Amerika heeft de middelen niet om die op korte termijn te verkrijgen en de banken in de EU gaan braken als ze de naam VS horen.
Blijft over de 1% superrijken en alle Arabische beleggers die dollars in overvloed hebben. Maar die dollars moeten juist wegblijven of wel herinvesteert worden in ja, wat?
Amerika heeft niets om in te investeren.

Prettig weekeinde.

Nr.10
3 oktober 2008, 22:13
Wat een wansmakelijke verspilling (http://andrewsullivan.theatlantic.com/the_daily_dish/2008/10/memories.html)

Wat je niet hebt moet je niet uitgeven.