PDA

View Full Version : het kan verkeren


jan hyoens
13 april 2004, 08:36
Ik wil de schijnheilige houding van sommige nva'ers hier toch eens in de verf zetten! hieronder een tekst uit 2003 over Morel!



Marie-Rose Morel voor zes miljoen Vlamingen

18 941 keer dank!!!



Steun kandidatuur



Het arrondissementeel bestuur van de N-VA-Antwerpen steunt de kandidatuur van Marie-Rose Morel voor de tweede plaats op de Senaatslijst ten volle omwille van volgende overwegingen:

Zij is een volbloed Vlaams-nationaliste (die er zelfs op stond om op 11 juli in het huwelijk te treden). Op basis van haar ervaringen bij het opstarten van een aantal filialen van More Elle BVBA in Wallonië, kan Marie-Rose persoonlijk getuigen van de nood aan een apart Vlaams en Waals economisch beleid.
Zij heeft de N-VA van bij de oprichting gesteund. Ze was één van de zestien nieuwe gezichten die bij de startmeeting van de N-VA in Gent (oktober 2001) via een filmpje werden voorgesteld. Sindsdien verleent ze waardevolle logistieke steun aan de N-VA.
Zij heeft haar sporen verdiend in het bedrijfsleven, waar ze zeker geen onbekende is. Op 22-jarige leeftijd begon ze met een eigen bedrijf dat ze van de grond af opbouwde tot een succesverhaal.
Gezien haar actief professioneel en sociaal leven beschikt ze over een uitgebreid netwerk van contacten. Zo brengt zij, voor zowel de senaats- als de kamerlijst, een nieuw kiespubliek aan voor de N-VA. Bovendien is ze geen onbekende in het mediawereldje.
Marie-Rose is actief in het buurt- en verenigingsleven van Ekeren, stuwende kracht achter een lokale actiegroep. Wonende in de achtertuin van enkele politieke zwaargewichten is zij de verpersoonlijking van het alternatief voor de machtspolitiek én de antipolitiek.
Gezien de recente verkoop van het grootste deel van haar bedrijf, is ze 100% ter beschikking om voltijds campagne te voeren. Met haar ervaring in PR-werk, kan ze in de campagne een zeer waardevolle rol spelen.
Na de verkiezingen zal zij het mandaat voltijds uitoefenen en zich als mandataris ten volle mee inschakelen in de structuur en organisatie van de partij.
Conclusie:

Met Marie-Rose Morel brengt de N-VA een Bekwame (jonge) Vrouw voor het daglicht, met politieke sérieux, nieuw electoraal potentieel, inhoudelijk sterk, maar ook vlot, jong en fris. Zo vormt zij de perfecte aanvulling voor de lijsttrekkers van Kamer én Senaat en is zij het electoraal tikkeltje meer dat de N-VA nodig heeft om een tweede zetel binnen te halen op beide lijsten.

zorroaster
14 april 2004, 21:53
Ach, we hebben lang een goed oog in Morel gehad. Ze was zelfs enthousiast over het Vlaams Kartel en één van de eersten om Bourgeois te feliciteren met het aangaan van het kartel.
Tot ze hoorde dat de 18e plaats het beste was wat ze kon krijgen in Antwerpen, opeens was het kartel slecht en kon ze als rechtgeaard Vlaams-nationaliste zich er niet meer in vinden. Even later schreef ze een "besteld" artikel om het Vlaams Blok te bewierroken. Vreemd, want ze had eerst nog lang een overstap naar de CD&V overwogen, op vraag van Wivina Demeester.

Het Blok weet wat ze binnenhaalt in elk geval...

jan hyoens
10 augustus 2005, 09:46
Nog eentje voor onze jong-nva'er! ;-)