PDA

View Full Version : Maffia-staat Italië vervolgt radicale nationalisten


Guderian
14 april 2004, 18:10
16 vooraanstaande leden van de FORZA NUOVA werden vandaag aangehouden in Bari, op beschuldiging van het uiten van bedreigingen, intimidatie en het willen stichten van een nieuwe fascistische partij. Ondermeer wordt de 15 ten laste gelegd dat ze 4 leden van een links sociaal centrum en 7 bezitters van affiches voor een progressief muziekconcert in Bari zouden hebben aangevallen. Voorts zou een linkse professor aan de universiteit van Bari bedreigd zijn. De FN-leden die tussen 19 en 40 zijn, en waaronder zich een politieagent bevindt, worden ook verdacht van het organiseren van een "strafexpeditie" tegen een abortuscentrum.

De Italiaanse maffia-justitie waar links mee collaboreert verwijt de betrokken nationalisten vooral dat ze een nieuwe fascistische partij zouden willen stichten wat door de Italiaanse grondwet verboden werd. De enige politieke kracht die de maffia ooit kon bedreigen in haar voortbestaan en daar bijna ook in geslaagd was, was radicaal-rechts. Bij de landing op Sicilië in 1943 moesten de Amerikanen gebruik maken van de nog resterende maffia-netwerken om inlichtingen te verzamelen! In het begin van de jaren '90 werd rechter Borsellino vermoord door de maffia, de man was MSI-sympathisant.

Dat het Italiaanse regime van maffia-baas Berlusconi alsook de ganse luinkse meute de radicale nationalisten in Italië het zwijgen wil opleggen hoeft niet te verbazen. De populariteit van de Forza Nuova is in de Mezzogiorno het laatste jaar sterk gestegen, voornamelijk ten koste van de zionistische collaborateurs van de Alleanza Nazionale die olv de verrader Gianfranco Fini aan Berlusconi's regering deelneemt. De Forza Nuova heeft namelijk samen met de Moviment Sociale en het Fronte Sociale Nazionale de handen ineen geslagen een paar maanden geleden om met gemeenschappelijke lijsten naar de kiezers te trekken. Ondermeer de kleindochter van de Duce, Alessandra Mussolini, sloot zich aan bij dit samenwerkingsverband en verliet de AN van Fini.

Meer dan ooit is duidelijk dat nationaal-rechts het enige alternatief is voor het huidige systeem waar het groot-kapitaal incasseert en het volk crepeert. Geen enkele andere politieke kracht staat aan zo veel vervolging bloot als nationaal-rechts in gans Europa.

FORZA NUOVA (http://www.forzanuova.org/)

http://www.forzanuova.org/immagini/logoeuropeer.jpg