PDA

View Full Version : Slaagkansen spa-rood verhogen.


Kritische Theorie
29 maart 2009, 15:52
Beste,

Hoe zit het met de contacten tussen de basis en spa-rood. Trekt spa-rood echt de wijken in om met de mensen te praten? Voeren zij acties op de werklvloer? Zijn zij actief onder de zwaksten? Kan spa-rood ook geen organisaties oprichten in de trend van 'geneekunde voor het volk'? Op zo een manier bouw je immers een duurzame beweging uit die niet alleen vertolkt wat er leeft tussen de mensen en werknemers, maar er ook tussen leeft en actief naast het politieke zich inzet voor mensen.

Hoe zit het met de realitische alternatieven voor het bestuur? Zou spa-rood niet realitischer genomen worden moesten ze:
1) zien naar hoe de begroting van paars is en hoe ze met dat zelfde geld andere zaken kunnen doen?
2° zien hoe de begroting van de huidige regering is en zien hoe ze dat geld op een realitische manier anders kunnen besteden, met zeer concreet voorstellen utigewerkt te hebben.

Dient spa-rood niet nog meer afstand te nemen tegen de huidige koers van de spa? De spa draagt een negatief verleden mee van corruptie, associaal beleid, etc. Dient er niet gezegd te worden, wij wensen een radicaal andere koers. En deze stelling duidelijk naar voren brengen. Wij wensen de sp werkelijk volledig anders te maken...

Wat denkt u van deze drie bemerkingen?

Erik De Bruyn
30 maart 2009, 23:10
Ik denk dat je gelijk hebt maar SP.a Rood kan dat allemaal maar verwezenlijken naarmate we op méér mensen kunnen rekenen. Wij zijn geen beroepspolitici en hebben geen studiebureau's achter ons. We trekken de wijken en bedrijven in , in de mate waarin we kunnen mobiliseren. Wees er dus bij op zondag 19 april om 16 uur in zaal Catba, Ten Eekhovelei 131, 2100 Deurne voor de aftrap van de Roodshow!:-P