PDA

View Full Version : Glazen bol


Denker
26 april 2009, 18:11
Stel: je hebt een glazen bol en je krijgt de kans om daarin de toekomst van LSP ... euh ... SLP te overzien. Wat denk je dat je te zien krijgt?

Wouter Van Bellingen
2 mei 2009, 11:17
Ik ben geen waarzegger en kijk dus niet in een glazen bol en het zou niet kies zijn om over SLP in dit verband iets te zeggen. Er zijn teveel mensen in die partij die ik waardeer.

an1958
2 mei 2009, 15:25
Stel: je hebt een glazen bol en je krijgt de kans om daarin de toekomst van LSP ... euh ... SLP te overzien. Wat denk je dat je te zien krijgt?

Heb jij behoefte aan een glazen bol?Of gewoon curieus naar meningen hierrond?
Ik waag me niet aan voorspellingen,maar wacht gewoon af,wat de verstandige kiezers zullen doen.Dus nog wat geduld tot Juni.
Maar bij al die naamsveranderingen,zou je de tel wel kwijt geraken.
Naar mijn zéér bescheiden mening,zullen ze niet aan het vereiste aantal stemmen geraken,om in het parlement te kunnen meebeslissen.
Komen niet genoeg in de publiciteit. Een gemiste kans.nl de actualiteit.
Zoals op T.V Programma's die ontspanning verzorgen,d�*�*r moet je zijn.Zie maar naar wat het programma "De slimste mens" gedaan heeft aan het imago van Bart Dewever.
Public Relations zijn zeer belangrijk!!!!!!!

Gun
2 mei 2009, 15:27
Ik ben geen waarzegger en kijk dus niet in een glazen bol en het zou niet kies zijn om over SLP in dit verband iets te zeggen. Er zijn teveel mensen in die partij die ik waardeer.Uit beleefdheid zegt u dus niet dat ze de kiesdrempel niet zullen halen? Maar U bent er tussen de lijnen weldegelijk van overtuigd!