PDA

View Full Version : Omkoping.


Wissen
2 juni 2009, 19:26
Onderwerp: Doorst.: Fw: Andermaal bewijs van machtsmisbruik door de Rabobank





Het niet doorgaan van onderstaande aankondiging in dagblad de Limburger d.d. 02-12-98 m.b.t. de u eertijds gemelde zaak RABO/Schretlen/Stiphout, maakt o.i.andermaal duidelijk dat rabo's grootmacht er ook hier weer in geslaagd is deze zaak onder de bekende pet te houden.
Venray. T.Stiphout uit Venray eist in een civiele zaak tegen Rabobank Zevenrode in zijn woonplaats een miljoen gulden als schadevergoeding voor de beleggingsverliezen die hij in 1987 heeft geleden.
De Amsterdamse advocaat I.Sigmund legt de laatste hand aan de dagvaarding voor de civiele zaak,die de Roermondse rechtbank vervolgens moet behandelen.Volgens Sigmund beloopt de claim een miljoen gulden,bestaande uit zowel financiële als immateriële schade.
De raadsman schat dat het wel een jaar kan duren voordat de rechtbank heeft uitgezocht wie het in de slepende kwestie bij het rechte eind heeft.Die begon in 1987,toen Stiphout binnen een paar maanden anderhalf miljoen gulden verloor.Niet alleen zijn spaarpotje van zes ton was hij kwijt,maar vervolgens zat hij met negen ton aan schulden.
Zijn beleggingsportefeuille werd beheerd door Rabobank dochter Schretlen en Co.In een procedure tegen Schretlen bepaalde de klachtencommissie dat Stiphout van de geleden verliezen maar vijf ton hoefde te betalen.Stiphout vind dat niet voldoende.Hij houdt de Rabobank,die hem destijds naar Schretlen verwees,ervoor verantwoordelijk dat hij zoveel geld heeft verloren.Stiphout vindt dat die bank hem had moeten waarschuwen dat de verliezen zo hoog zouden kunnen oplopen dat zijn bedrijf risico zou lopen.Directeur Bens van Rabobank Zevenrode denkt dat de bank niets te verwijten valt.Hij hoopt dat over enige tijd met de uitspraak van de rechter definitief een punt achter de affaire gezet kan worden.

P.S.Met betrekking tot,o.a.de zwaarwegende (beurs)marginplichten is op ernstige wijze de hand gelicht.Jurisprudentie hoge raad tegen RABO bank Sprundel in 1998 maakt een en ander duidelijk.Gaarne uw medewerking deze zaak in redelijkheid op te lossen.Bij voorbaat dank

Hoogachtend.

Fam.Stiphout

IronChef
2 juni 2009, 21:14
Tetten?

Txiki
2 juni 2009, 21:15
Op z'n minst

Metternich
2 juni 2009, 21:15
Tetten?Ik zou zelfs meer zeggen: Tett'n!

Jaani_Dushman
3 juni 2009, 01:39
.

Libro
19 juli 2015, 18:26
Zeg BigF, ik krijg toch geen strafpunten om dit te bumpen, hé?

manta
19 juli 2015, 19:08
Tetten?

:cheer: