PDA

View Full Version : Geniale Georgiërs plakken d'r een eind aan !


thePiano
23 december 2002, 23:18
Georgiërs zijn het laatste jaar op vrij negatieve wijze in beeld gekomen. De fraude-zaak inzake naturalisatiedossiers waarbij overheidsambtenaren werden omgekocht, duistere praktijken in de goud- en juwelenbranche in de diamanstraten van Antwerpen (Pelikaansstraat, Keyserlei enz..), de louche textiel- en electrozaken rondom het Falconplein in A. enz.. hebben het imago van de doorsnee Georgiërs ernstig besmeurd.

Dat de Georgiërs het nochthans erg goed met de mensheid voorhebben getuige onderstaande artikel uit het dagblad HLN/DNG. In het thuisland de Republiek Georgië wordt naarstig onderzoeks- en pionierswerk verricht waar uiteindelijk de ganse mensheid de *zoete* vruchten van zal kunnen plukken ! ;)

< begin artikel >

Penis vervaardigd uit vinger en stukken huid
bron: Het Laatste Nieuws 16.02.01
http://www.hetlaatstenieuws.be/

Tbilisi

Chirurgen uit Georgië hebben voor een primeur gezorgd in de medische geschiedenis. Bij een kankerpatiënt van wie de penis was geamputeerd, brachten ze ter vervanging een orgaan aan, vervaardigd uit stukken huid en een vinger van de man, dat volledig functioneert zoals een mannelijk geslachtsdeel.
De operatie duurde zeventien uur.
Twaalf dagen na de ingreep, die in december plaatsvond, verklaarde de man, die een leeftijd heeft tussen de 50 en 60 jaar, dat hij reeds water kan afscheiden en opnieuw een volwaardig sexleven heeft.
De man is niet getrouwd, maar zijn twee vriendinnen verklaarden opgetogen te zijn met het resultaat.

< einde artikel >

Er werd niet bijvermeld om welke vinger het ging. Maar na een rondvraag bij mijn Georgische vrienden, zou het om de middelvinger zijn geweest die werd gebruikt voor de transmutatie.

M.a.w.: de kerel beschikt thans over een "All in One" penisken dus .
Je zou voor minder jaloers wezen =-)))

bgf324
9 juli 2009, 15:40
:-)

Derk de Tweede
9 juli 2009, 16:08
Ouwe rotzooi! 8-)

Dronkoers
9 juli 2009, 19:05
Ouwe rotzooi! 8-)

Amai, gij durft nogal wa zeggen tegen bgf324 ;-)

Bovenbuur
9 juli 2009, 19:07
Ha, en zelfs toen kon je al zeggen dat Georgiërs negatief in het nieuws waren geweest...