PDA

View Full Version : Thesisenquête vliegen voor het werk - boekenbonnen te winnen


Bertfreggel
24 februari 2010, 16:44
Hallo allemaal,

ik zit in mijn laatste master handelsingenieur aan de Uhasselt en schrijf mijn thesis over strategische allianties in de luchtvaart.

Ik doe hierbij een klein exploratief onderzoek in vlaanderen.

Het doelpubliek is mensen die af en toe vliegen voor het werk. Hoe vaak dit is , is niet belangrijk. Er zijn dus geen vereisten qua frequentie.

De vragen gaan over hoe vaak men vliegt, hoe belangrijk men bepaalde factoren vindt bij de keuze van een luchtvaartmaatschappij, een aantal uitspraken over allianties en ook over Brussels Airlines.

Ik vraag dus jullie medewerking om dit zelf in te vullen of te vragen aan uw ouders,vrienden, kennissen, ... die af en toe vliegen voor het werk.

Het is een redelijk kort enquête die men zeker in een kwartiertje kan invullen.
Onder de volledig en correct ingevulde enquêtes worden ook 5 boekenbonnen van 10 EUR van Standaard Boekhandel uitgeloot.

Hier is de link:

https://survey.uhasselt.be/0910/allianties/default.htm

Alvast bedankt voor de medewerking

freespirit
25 februari 2010, 10:44
Met alle respect voor het interessante werk van de onderzoekers die hier 'advertenties' tot medewerking voor hun onderzoek plaatsen, maar ik vind dit niet het meest geschikte kanaal om deze 'aanwervingen' de wereld in te sturen. Enkele dagen geleden kregen we hier de oproep i.v.m. deelname voor het onderzoek over die rijsimulator, nu dit. Hopelijk wordt dit hier geen gewoonte ! In de eerste plaats is dit forum bedoeld als debatplaats over politieke en maatschappellijke (actuele) vraagstukken en dienen er threads opgestart ter worden waarop men dan reageert. Werving voor onderzoek en 'studiemateriaal' schiet echter z'n doel hier voorbij en daarvoor dienen volgens mij toch wel andere kanalen opgezocht te worden. Ik wil hier niet in een soort van 'zoekertjeskrant' belanden. Voor het overige wens ik jullie veel succes tijdens jullie onderzoek en hoop dat jullie via meer adequate kanalen proefpersonen kunnen werven !

Savatage
25 februari 2010, 14:57
K&k