PDA

View Full Version : Vacuous Cunt With Inconceivably Huge Tits',


Cdude
26 juli 2010, 12:11
Een lid van het Russisch kunstcollectief Voina heeft in een supermarkt een kip gestolen. Of de dame de kip ook werkelijk in haar heiligdom stopte is niet te zien. De halve panklare kip komt wel expliciet in beeld.
De actievoerders maken trammelant in de winkel en verhinderen dat de bewakingscamera's de vrouw filmen. Op het 'kunst'-videootje - wansmakelijk en niet geschikt voor kinderen dus hier niet getoond - is dan te zien hoe de vrouw haar slipje uitdoet en probeert de kip tussen haar benen naar binnen te wringen. Meer dan de poging wordt niet getoond. Te zien aan de soepele pas waarmee ze de winkel verlaat, zit de kip toch grotendeels ergens anders.

Maar daar zal geen haan naar kraaien. Het effect is hilarisch. De kunstnaam van de dame in kwestie is overigens 'Vacuous Cunt With Inconceivably Huge Tits', vrij vertaald: 'vacuum vagina met onvoorstelbaar grote borsten'. Dat laatste klopt niet, dus we durven twijfelen aan het eerste.

Voina, Russisch voor 'oorlog', is verantwoordelijk voor veel opmerkelijke kunstprojecten. Zo wisten ze vorige maand nog het nieuws te halen door een enorme penis op een brug te schilderen.

De beelden staan ondermeer op LiveLeak.