PDA

View Full Version : Schokkende BBC-reportage over netwerk islamistische weekendscholen


Antoon
22 november 2010, 15:36
Hoe lang blijven wij dat hier allemaal tolereren? Kunnen de politici nu eens geen serieuze maatregelen nemen hiertegen?

Het is bijna niet te geloven!

http://static3.hln.be/static/FOTO/pe/10/3/10/media_xl_3950395.jpg?20101122080142

Het BBC-programma Panorama brengt vanavond een schokkende reportage over een netwerk van een veertigtal islamistische weekendscholen waar zo'n 5.000 Britse jongeren de meest extreme interpretatie van de sharia wordt aangeleerd. Zo worden kinderen van amper zes jaar systematisch jodenhaat ingelepeld. Ze krijgen ook te horen dat homoseksuelen geëxecuteerd moeten worden en worden met behulp van diagrammen getoond hoe je het makkelijkst een dief zijn handen of voeten afhakt.

Gat in de wetgeving
De weekendscholen worden georganiseerd door de "Saudi Students Clubs and Schools in the UK and Ireland". Die organisatie maakt gebruik van een gat in de wetgeving waardoor er geen inspectie kan plaatsvinden bij onderwijs dat buiten de schooluren wordt georganiseerd. Minstens één van de gebouwen die daarvoor worden gebruikt blijkt eigendom te zijn van de Saoedische overheid.

De Panorama-reportage, getiteld "British schools, islamic rules", laat zien hoe kinderen tussen 6 en 18 jaar ingepeperd worden dat er een zionistisch complot waarmee de joden de wereld willen overheersen. De kinderen worden ook verteld hoe sodomie en homoseksualiteit bestraft moet worden: met executie, en dan specifiek bij voorkeur door steneging of levend verbranden. (mvl)

British Schools, Muslim Rules, vanavond om 21.30 uur op BBC One.(hln22/11)

Arnold Layne
22 november 2010, 15:43
Dubbele post

http://forum.politics.be/showthread.php?t=146794