PDA

View Full Version : Vande Lannotte veel zwaarder in de fout dan Casaer!!


Leo Delcroix
10 juli 2002, 10:25
Minister Vande Lannotte, ook wel gekend als de ongekroonde keizer van Oostende, heeft veel ernstiger fouten gemaakt dan de heer Casaer, de Brasschaatse OCMW-voorzitter.

Naast de structurele fouten in zijn beleid; het beste voorbeeld is de geldverspilling in Hengelhoef, heeft de minister met de omstreden omzendbrief dezelfde fout gemakt als de OCMW-voorzitter. Ook Vande Lannotte 'meende het niet' echt toen hij zei dat hij een hele hoop OCMW's hun bestaansmiddelen ging ontnemen met de voorgestelde bestraffing.

In mijn gemeente zou de opgelegde straf ongeveer 90% van het totale OCMW-budget beslaan. De minister zet hiermee uitermate lichtzinnig de werking van de betrokken OCMW's op de helling en dus ook van de vele jobs die hiervan afhangen! Wat een socialist!!!

Dat de minister dan zegt dat het enkel als waarschuwing of aansporing bedoeld is, is nog veel erger dan de brief van Casaer. Misschien tijd dat de media daar es op gaan focussen. Een falend asielbeleid is blijkbaar geen nieuws meer...

Truder
10 juli 2002, 10:33
Een falend asielbeleid wil men niet zien, dat zou immers niet politiek correct zijn. :wink:

Supe®Staaf
10 juli 2002, 11:57
Ok Leo,
kunnen we ze beiden tegelijk laten afslachten voor een 'prijsje'?

Leo Delcroix
10 juli 2002, 12:22
Ik heb nog wel ne facteur over ter uwer beschikking. Maar voor 'den baard' vrag ik wel wa meer. Nog maar weinig gezien dat een politicus zoveel blunders mag maken, zonder dat de pers hem verslind. Die moet dicht bij de onsterfelijkheid aanleunen, dus dat gaat u wat kosten.

Meia noite
23 februari 2005, 03:40
Ik doe het voor vijf frank! en voor u moeder

Turkje
23 februari 2005, 12:51
Hoe is het nog met Hugo van Heeswijck, Leo? :-)