PDA

View Full Version : Ondemocratische democratie afgestraft!


oz457
13 juni 2004, 23:23
Het is nu duidelijk dat de ondemocratische democratie van de linkse partijen wordt afgestraft. Het resultaat van het wegdrummen van een rechtse partij begint zijn vruchten af te werpen.
De huidige meerderheidspartijen CD&V - NVA hebben er alle belang bij om NU samen te werken met het VB. Zo niet zal de chaos nog groter worden.

Het cordon moet doorbroken worden. Of je nu links, rechts of in het midden zit, in het belang van iedereen heeft het cordon sanitaire totaal geen zin meer.

Ik begrijp nog steeds niet dat men het cordon willen behouden! Als ze het behouden, dan mag men er van bewust zijn dat het VB nog zal winnen in de toekomst. Stopt men met het cordon sanitaire, dan zal men een rechtse koers varen die we dan bij de volgende verkiezingen met z'n allen terug kunnen beoordelen. Geloof me vrij, in enkele jaren zal men niet zoals vele linksen beweren de allochtonen kunnen buiten gooien, de sociale structuren zoals die er zijn over boord kunnen gooien, enz.

Hoe zit het nu met de linksen op dit forum. Piano en consoorten. Denken jullie niet dat nog eens een legislatuur met een cordon sanitaire wel eens de volledige macht aan het blok zou toekomen bij de volgende verkiezingen. Het scheelt 'm immers maar een paar procentjes nietwaar?

Indien het kartel CD&V - NVA met 3 andere partijen gaat samen werken gaan de kiezers bij de volgende legislatuur het bos door de bomen niet meer kunnen zien. Resultaat: nog een meer afvlakking van de procenten van de klassieke partijen met aan de andere kant van het terrein het VB. Zelfs indien zij geen procenten meer kunnen winnen bij de volgende verkiezingen zal de afvlakking het VB de meerderheid schenken.

Na afloop van het verkiezingsdebat zie ik het bovenstaande nog gebeuren.

Rr00ttt
13 juni 2004, 23:25
Mensen als thepiano hebben een andere oplossing. Zij zullen stemmen die niet op een van de 'democratische partijen' zijn gewoon strafbaar en ongeldig maken.

lustige lezer
13 juni 2004, 23:26
Ik begrijp nog steeds niet dat men het cordon willen behouden!.

er is niemand die het durft, om de eerste stap te nemen:) Simpel. Nochtans zal het hun stemmenwinst geven de volgende verkiezing.

Werkslaaf
13 juni 2004, 23:26
De socialisten VERARMEN de bevolking. Net zoals de communisten in het voormalig oostblok: intellectueel net als financieel.

En net zoals in het voormalig oostblok wordt de media tot in het absurde toe gemanipuleerd.

En net zoals in het voormalig oostblok wordt de "o-zo-onafhanklijke" rechter ingeschakeld om tegenstanders monddood te maken.

En net zoals in het voormalige oostblok krijgen de mensen steeds meer GRATIS.

En net zoals in het voormalige oostblok komen er steeds meer regeltjes.

En net zoals in het voormalige oostblok worden de ware cijfers verdraaid of niet meer vrijgegeven.

Moet ik nog doorgaan?