PDA

View Full Version : Mobiliteit in (rond) Antwerpen: Bart De Wever - een confrontatie met specialisten


thefishdoesntthink
20 september 2012, 17:39
http://youtu.be/fXlPofvO3Uw

We hebben slechts enkele van de vele specialisten die zich in deze hebben uitgesproken, toegevoegd aan het oorspronkelijke debat tussen Meyrem Almaci en Bart De Wever in Terzake op 10 september jl. Ter ondersteuning van de feiten. Ter weerlegging van de bikkelharde leugens die vertelt werden. Meyrem heeft Bart goed van antwoord gediend, maar het lijkt ons nog krachtiger om de experten zelf aan het woord te laten.

Experten, waarvan Bart De Wever zegt dat hij met hun mening rekening zal houden. Zijn parcours is wel enigszins anders ! Zo werden de experts van ARUP-SUM, een internationaal gerenommeerd studiebureau, simpelweg belachelijk gemaakt in het Vlaams parlement. De Vlaamse regering had nochtans aangeduid om de toen bestaande tracés te onderzoeken. Helaas hebben we daar geen beelden van, ze staan enkel in ons geheugen gegrift.

Verder dragen de actiegroepen expert na expert aan die onafhankelijk en gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, telkens weer het BAM-tracé onderuit halen en argumenteren dat het verkeer, om verschillende redenen, verder buiten de stad moet geleid worden. Oost-Indisch doof blijven ze in de regering. Overtuigd van het eigen groot gelijk.

Voor ons is het duidelijk, wij hoeven het grote gelijk niet. Wij evolueren, passen ons aan aan nieuwe inzichten, bekijken het van allerlei kanten, praten met 'alle stakeholders'. We nodigen Bart De Wever, ons stadsbestuur, en de hele Vlaamse regering uit dit ook te gaan doen, niet alleen met woorden, maar ook met daden.

Tenslotte : Ik flipflop, jij flipflopt, hij/zij flipflopt, wij flipfloppen, zij flipfloppen allemaal -- een gezonde houding.

Zie ook : www.ademloos.be/frontpageopinies/ik-ben-met-geen-enkel-trac%C3%A9-getrouwd

Beeldmateriaal van Terzake, Wakker op Zondag, Panorama, VTM Nieuws

Vlad
28 april 2018, 04:21
“We waren eigenlijk op weg naar het SMAK in Gent, maar drie uur na vertrek zaten we nog maar in Antwerpen en beslisten we maar om hier naar het museum voor Moderne Kunst (M HKA, red.) te gaan”, zo motiveert een ander zijn beslissing. Bron. (“We waren eigenlijk op weg naar het SMAK in Gent, maar drie uur na vertrek zaten we nog maar in Antwerpen en beslisten we maar om hier naar het museum voor Moderne Kunst (M HKA, red.) te gaan”, zo motiveert een ander zijn beslissing.)

Bart De Wever bevecht Gent keihard door de mobiliteit rond Antwerpen zo te verknoeien dat Nederlanders in Antwerpen komen vast te zitten :rofl:

kelt
28 april 2018, 06:54
Tja....

tienduizenden mensen komen op hetzelfde moment op hetzelfde briljante idee,op hun verlofdag nog wel en veroorzaken een opstopping,ook voor tienduizenden anderen die gewoon probeerden te gaan werken....en dan nog wel bij de buren.

Is dat eigenlijk niet een beetje de schuld van die vrijetijdsgangers?

Hopelijk is de les aangekomen,Vlaanderen is "onbereikbaar" tijdens de werkdagen.......en daarbuiten eigenlijk ook....en er kan daar NIKS meer aan gedaan worden,ongeacht hoeveel miljard euro er tegenaan gesmeten wordt. :twisted:

Vette Pois(s)on
28 april 2018, 07:17
Dacia duster day

1207
28 april 2018, 07:40
Dacia duster day

de verantwoordelijkheid ligt bij de spa (janssens, detiege,...) die 20j geleden al wisten wat er zou gebeuren en lieten begaan

beton bijgieten zal niet helpen en delijn en de nmbs zijn geen organisaties de klantgericht werken mar vooral tewerkstellingsmachines voor de nichten, neven, zoons, dochtertjes ... die eigenlijk te lomp zijn om te helpen donderen