PDA

View Full Version : Hoe ziet u het vreemdelingenprobleem evolueren ?


Cynicus
24 juli 2004, 21:59
Het vreemdelingenprobleem is het grootste probleem waarmee het Westen geconfronteerd wordt. Hoe zal dat probleem in de toekomst evolueren ?

Persoonlijk heb ik er geen goed oog in. Het binnenhalen van massa's vreemden tijdens de jaren zestig was een zware historische vergissing waarvan wij helaas nog steeds de nefaste gevolgen ondervinden. Die vreemdelingen werden hier binnengehaald door het grootkapitaal dat niet bereid was om aan de mensen van ons eigen volk een behoorlijk loon te betalen. Daardoor maakte dat grootkapitaal meer winst. De sociale kosten werden werden evenwel afgewimpeld op de belastingbetalers. Ook de samenlevingsproblemen worden afgewimpeld op de gewone mensen. De villawijken van de patroons blijven natuurlijk buiten schot.

Toen er in 1974 een 'immigratiestop' werd afgekondigd, liet men echter wel nog steeds 'gezinshereniging' toe, waardoor er toch nog massa's vreemdelingen bleven binnenstromen.

Later kwam dan de golf van 'politieke' vluchtelingen op gang, die zich aangetrokken voelen door ons royaal systeem van sociale bescherming. Zij die hier niet legaal binnengeraakten, bleven dan maar illegaal. Enkele jaren geleden werden massa's illegalen geregulariseerd.

Door de grote aanwezigheid van vreemdelingen is de toestand in ons land gewoonweg onleefbaar geworden. Tegen onze mensen zei men (eind jaren' 80, begin jaren' 90) dan dat we die aanwezigheid van massa's vreemdelingen moesten zien als een verrijking. Het begrip 'multiculturele' samenleving was toen geboren. Ondertussen weten we allemaal dat de 'multiculturele' samenleving een complete mislukking is en dat we zonder meer mogen spreken van het multiculdrama.

Ook onze democratie wordt op de helling gezet. De mensen mogen niet meer vrijuit hun mening zeggen over de vreemdelingen. Dat is een verontrustende evolutie. De multiculideologie is fundamenteel ondemokratisch en is in feite niets meer dan een gevaarlijk utopie, vergelijkbaar met de utopie die het communisme was. En we weten allemaal tot welke desastreuze gevolgen het communisme heeft geleid.

Het is dan ook de hoogste tijd dat alle rechtse krachten worden gebundeld om het multiculdrama een halt toe te roepen !!!!!!!!!!!!!

Tzuvar Raemborr
25 juli 2004, 14:17
Hoe ik het zie evolueren? Slechter en slechter, jammer genoeg. Er is een duidelijke breuk zichtbaar tussen dat wat gedaan moet worden en dat wat effectief wordt gedaan. Alleen de symptomen worden bestreden (Vlaams Blok, racisme, antisemitisme, ...) en dan dikwijls nog op zeer ongenuanceerde wijze. Ondertussen laat men de ziekte zelf rustig voortwoekeren.

In Nederland heeft die ziekte zichzelf opgebrand : daar zijn nu de ogen opengegaan nadat het er zelfs nog slechter werd dan hier nu het geval is. De mentaliteit in Belgïe kennende (of liever : die van de politici) zal het hier nog langer duren en erger moeten worden voor de maskers eindelijk afvallen.

Als derderangsburger ná de Walen, de Moslims en de Joden mogen wij Vlamingen al blij zijn als de maatregelen ter bevordering van hun situatie ook voor ons af en toe eens een gunstig neveneffect hebben, maar meestal is het andersom.