PDA

View Full Version : In- & export witte konijnen + kweek van zwarte!


Links in Democratie
11 augustus 2013, 15:50
Iedereen kent wel een of ander wit konijn bij een traditionele politieke partij(particratie). Maar zijn het verruimingskandidaten of eigenlijk verloren gelopen zwarte konijnen. Was J.P. Van Rossem bvb een aanwinst voor de democratie of in geheel niet. En wat te denken van Roland Duchâtelet met al zijn centen en nergens inspraak noch transparantie. Hij begon goed omdat iedereen gratis lid kon zijn van zijn Vivant. Ik heb uit dat verhaal enkel geleerd dat infiltratie, zoals hij in de open-VLD meer opbrengt.
Het is daarom dat ik ook witte & zwarte konijnen beginnen kweken ben. Kennis op elk vlak is trouwens de enige rijkdom. En wie nooit iets durft zal ook nooit iets hebben.

N.B. een referendum is voor mij enkel een niet bindende tussentijdse verkiezing over één levensaspect dat via haar eventuele duidelijke uitslag voor-akkoordelijke bestuursmeerderheden onmiddellijk en onvoorwaardelijk wandelen kan sturen. Doch meer en meer inspraak en transparantie in eigen rangen kan dezelfde rezultaten nog sneller opleveren. De beeldmedia en geschreven pers gaan niet vrijuit aangaande de blijvende financiele-economische crisis als ze toch op de vlakte willen blijven. Daarom staat dit uiteindelijk eerst op dit forum(sociale netwerken)