PDA

View Full Version : Nieuwe politieke site


yattarake
11 februari 2003, 20:32
geachte lede van politics.be!

HOU JE VAN DE BELGISCHE POLITIEK TE VOLGEN????
Zo ja --> moet je zeker dit lezen !!!

Ik heb met enkele vrienden een site opgestart over de belgische (maar ook buitenlandse politiek). Het is de bedoeling dat jongeren (maar ook ouderen) ergens kunnen discussieren over politiek en voor hun mening durven uitkomen. Er wordt geen enkele partij geboycot!!

Ook op onze site vind je enkele reacties van bekende politici (anciaux, van grembergen, Patrick janssens, F dewinter ...) die we gekregen hebben op onze site. (deze reacties vind je daar!!!)

Eveneens kan u alle informatie vinden over de vorming van de regeringen (federale, vlaamse en waalse). Je vindt ook de belangrijkste links naar alle belgische partjen, maar ook van andere politieke sites. Zo weet u tenminste op wat u zal stemmen binnenkort.

Als "toemaatjes" vind je er nog een quiz die maandelijks wordt vervangen. Als je wint, kan je een éénmalige column schrijven op onze site. Door deel te nemen aan de quiz word je kennis nog groter dan dat ze nu is! Er zijn ook verschillende polls waar u anoniem aan kan deelnemen!!!!

Momenteel telt onze site al een 40-tal leden (dit wordt nog veel groter), waaronder nu al politici. Er zijn al een goede 300 berichten gezet op ons "forum". Binnenkort zullen we ook een "chatsessie" organiseren met veel bekende politici!!

KORTOM: wat moet je doen?? Naar de site "www.groups.msn.com/debelgischepolitiek" surfen, en daar rechts voor "lidmaatschap aanvragen" kiezen (GRATIS). Als je nog enkele tips hebt voor ons of je hebt nog vragen, kan je altijd mailen naar yattara40@hotmail.com of ive_beeckmans@hotmail.com.

Met vriendelijke groeten

Tim Collignon
assistent-beheerder!

Raf
12 mei 2014, 21:34
Ik krijg een foutmelding... Watskebeurt?

Supe®Staaf
12 mei 2014, 22:12
Mogen we racisme posten?
En negationisme?
Mogen we oproepen tot geweld op N-VA'ers?
Of is er op uw site enkel vrijheid van uw mening?

manta
12 mei 2014, 22:18
Da's nen draad van in de tijd dat we nog moesten stemmen door een bolletje uit te hakken in de stenen verkiezingstablet en daar wat bloed in te druppelen om 't rood te kleuren... :?

The Paulus Experience
12 mei 2014, 22:34
wow groups msn...

dat werd inderdaad nog gebeiteld.

Libro
12 mei 2014, 23:09
Ik krijg een foutmelding... Watskebeurt?

Na elf jaar zou het wel eens kunnen dat die website niet meer bestaat.