PDA

View Full Version : ik snap niet waarom serial killers een typisch amerikaans fenomeen zijn..


bembem
19 november 2013, 21:34
Waarom is dat typisch Amerikaans? Ik heb het me altijd afgevraagd.........

???

dewanand
19 november 2013, 21:45
nou Bembem,
ik moet je teleur stellen, seriemoordenaars zijn er overal bij alle rassen en volkeren sinds de prehistorie. Het zijn extreme Sadomasochisten die dus genieten van het moorden en dit is een natuurlijke genetische afwijking. Het is wel zo dat America een land is van extremen en iedereen heeft daar gewoon een volautomatisch geweer thuis, dus iedereen kan gewoon even lekker op los gaan schieten in het diepste geheim.

Criminelen heb je overal dus dit is niet cultureel of raciaal bepaald, idem dito voor moslims en islam. Islam kan je criminaliseren als individu maar dit is anders dan bij 90 procent van de niet terroristische moslims die geen lid zijn van Al Qaida of pro Taliban.

dewanand
hindoe fundamentalist

bembem
19 november 2013, 21:54
namaste dewanand ik weet heus wel dat er elders ook serial killers zijn hihi, alleen lijkt het zo'n typisch Amerikaans product van hun samenleving, een beetje zoals men de hamburger met Amerika associeert terwijl ze die elders ook consumeren...

dewanand
19 november 2013, 22:12
namaste Bembem, ole ole,

ik las ooit dat Amerikanen een obsessie hebben voor geweld, militarisme, wapens, macht, xenofobisch denken, en erg in uitersten denken. Amerika is een extremistisch land en je moet daar echt hard zijn om iets te bereiken en tot het uiterste presteren in een harde maatschappij. De obsessie voor moorden is nationaal en veel mensen zoeken hierom het instant heldendom op door een professionele seriemoordenaar te worden. Je kan zeggen dat seriemoordenaars de nationale schietsport zijn in Amerika. Extreme films met veel moorden en geweld komen bijna altijd uit Amerika dus je word daar gewoon klaargestoomd om seriemoordenaar te worden kan je zeggen.

Ik ben erg Amerikaans tov de gewone hindoestanen en van nature agressiever, net als gewone Amerikanen. Toch vind ik mijzelf een onbeschaafde ordinaire hindoelander nu en ik werk aan nieuw onderzoek om deze genetische afwijking of spontane genmutatie van mijzelf te begrijpen. Als evolutie absoluut waar (volle honderd procent) is dan ben ik een goudbruin mutantje, vooral genetisch kan gesteld worden als ik erover nadenk. Zou jij mij gelijk geven als je even mijn teksten besnuffeld op mijn site?

dewanand en Wieroe

six
19 november 2013, 22:37
Een beetje muzikale begeleiding bij de topic:


http://www.youtube.com/watch?gl=BE&v=yX6FsTIq6ls

ouwe knar
20 november 2013, 01:53
Waarom is dat typisch Amerikaans? Ik heb het me altijd afgevraagd.........

???

de serial killers met het grootst aantal slachtoffers komen uit de sovjet unie=darya saltykova maakte meer dan 100 slachtoffers,zoals altijd gelul van bimbam

six
20 november 2013, 01:59
de serial killers met het grootst aantal slachtoffers komen uit de sovjet unie=darya saltykova maakte meer dan 100 slachtoffers,zoals altijd gelul van bimbam

Het probleem met het bestrijden van seriemoordenaars in de USSR was letterlijk dat de partij wou verdoezelen dat zo een fenomeen zich voordeed in een socialistisch voorbeeldland. Dit bemoeilijkte het werk van de (anders zeer professionele) recherche.

Nu, de knar lult er uiteraard op los. Saltykova was honderden jaren voor USSR.

bembem
20 november 2013, 16:16
Saltykova.. tot nu toe nooit van gehoord.. heb haar even gegoogled, schijnt dan ook nog eens een dame geweest te zijn terwijl men de meeste 'actieve' serial killers als "a white male around the 30" omschrijft - althans volgens de zogeheten expert profilers... Andrei Chikatilo/de butcher van Rostov is degene die bij me opkomt als ik aan Sovjet serial killers denk... en Stalin natuurlijk.. (lololololol)